פורימוניםםםםם

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאצלנו- גדרה

הנושא היה לאס וגאס, והכל היה באווירת קאזינו כזאתי- כל חניך שקנה כרטיס קיבל 9 דולרים מיוחדים שהדפסנו לפורימון ואיתם נכנס לתחנות בכל תחנה הרוויחו דולרים ירוקים שאיתם אפשר לקבל פרסים.. הכניסה לסניף הייתה מעוצבת בסגנון רחובות העיר לאס וגאס, עם מלא בניינים מטורפים כאלו וכביש ארוך ארוך... היו גם תחנות משוכללות כמו הוקי אוויר, פינבול, רולטה, כדורגל שולחן [בגודל מטורף] ועוד מלא שאני לא זוכרת... הח'ניקים אצלנו יצאו ממש תותחים, הקמנו פורימון מדהים בקושי בשבועיים והפירוק הלך לנו טוב יחסית- 20 דק' בקושי... באמת שהיה פורימון אחד התותחים שאני זוכרת מהשנים האחרונות... יש לי טונה תמונות מהיום, אני אעלה יותר מאוחר, חג שמח שיהיה לכוללם..:)

נשמע אדיר!! כל הכבוד. ואוו..

יש לך אולי קובץ עם כל התחנות שהיו?
כמה חניכים היו? רווחים? ^^ מחכה לתמונות.

יוובלל

New member
לאס וגאסס

היה לנו באממת פורימון מצוין ועשינו סקר בקומנה ובנתים 22 בוגרים מתוך 24 חושבים כמוני שהיה מצוין ! והיה אחלה של פורימון ......היה באמת אדייר כמו שרביד אמרה החנטיקים אצלנו היה ממש אחלה! רווחים צריכים לבדוק כנראה שיש =] שבוע מצוין לכולם !

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifנאממ

יש מצב שהיו רווחים.. היו הרבה חניכים דווקא שבאו אבל כנראה בגלל החום כולם באו במכה בבוקר ולכן הפורימון הסתיים נמוקדם יחסית לציפייה שלנו [ב4 במקום בחמש... אבל הגענו למצב שהיינו צריכים "למחזר" כרטיסים אז זה אומר שאנחנו היינו בהספק אדיר..:) ונאממ תמונות- תפוז עושה לי קצת בעיות אז אם את רוצה [נועה] אני אשלח לך במסנג'ר ומקסימום תעלי לגלריה או משהו...:) איך היה אצלכם?

צריך להקטין את התמונות... עד 400 ק"ב.

זה מעולה שהיה מעל הציפיות.
ואני אשמח לקבל תמונות במסנג'ר בכל מקרה.. וגם קובץ עם התחנות אם יש לך. ^^

yaelula94

New member
שלנוווו....

היה הכי טוב שרק אפשר. נהנו בטירוף וכל העבודה הקשה הייתה שווה. השנה הוכחנו באמת אבל באמת שמה שמשחק זה האיכות ולא הכמות כי היה לנו פורימון ממש טוב בהתחשב בכוח האדם שהיה לנו, והיו תחנות ממש ממש טובות והילדים נהנו ואני חושבת שהשארנו רושם טוב ביישוב. הנושא שלנו היה סודות המטבח והיו לנו בערך 15 תחנות שקשורות באוכל ובמטבח וכאלה.. הפורימון היה משותף עם ילדי כיתה ח' בנילי(שזה גם עשה לנו גיוס היסטרי של חניכים), היה שיתוף פעולה איכשהו. והביאו לנו שני ליצנים חמודים ממש :] והייתה גם עדלאידע, ובאמת שהיה כיף... ומתחילים לחזור לשיגרה, עד טיול פסח חח

yaelula94

New member
אחרת....

למה אנחנו מחזיקים את ספירוש קושוקש? רכזת צהו''ב וצילום?

assafein

New member
תסבירי לי דבר אחד...

איך יכול להיות שמתוך 324 תמונות אני מופיע רק ב-3 מהן?

למעלה