היה מבאס כי אני הייתי מאלה שתכננו את התחנות ולא הייתי ביום שבת כשעבדו עליהן אז שינו את הדברים והורידו את התחנה עם הספוגים שזורקים... רציתי לצלם אבל לא היה לי זמן כי הייתי בתחנה של האיפור צמות וקעקועים. (בסוף קנינו ערכה של קעקועי פו הדב זה בערך 160 קעקועים...) ואני עשיתי את הקעקועים אז לא היה לי זמן לעשות כלום.. צילמתי בסוף שתי תמונות של מה שלא הורידו או פירקו. אני יעלה אחרי שאני יפתח את התמונות......
אז הכסף מהכניסה 15 שקל לילד (כל התחנות כרטיס בינגו ושובר לנקנקיה בלחמניה וטרופית) התחלק 70 אחוז לכיתה ח' ו30 אחוז לנו והם מכרו ממתקים שהכסף הולך עליהם...
אני דווקא שמעתי שהלך לכם ממש טוב ושהרווחים היו יפים. אני לצערי הרב לא הייתי בפורימון שלנו בגלל שנסעתי לקרובי משפחה שלי בצפון אבל לפחות עזרתי להם בפורימון שלהם
23 תחנות. מיליון ושבע איש (סתם.. אבל היו הרבה..). הפרסים בדוכן פרסים אוזלים. הבמה מוקפת באנשים. תחרות תחפושת. קפיטריה. פיקניק על הדשא. תורים ענקיים של אנשים לתחנות. הקופה מפוצצת. לחץ. לחץ. לחץ. (לפחות שלי..
הכניסה הייתה כאילו כניסה למטוס, כל תחנה הייתה ארץ, והיה משחק לפי הארץ. הפרסייה הייתה דיוטי פרי, כל הבחוץ היה הוואי, היה לוח שפות, הקיר תודות היה לוח טיסות.. התקרה הייתה כמו שמיים, היה טוב.
לפחות אצלנו באור יהודה !! הרמנווו פורימון לפנים !!! הנושא שלנו היה ''פורימון מהגיהנום'' והיו לנו 3 מתקנים ודכן אחד של ח' (הפורימון שלנו הוא מהתנ''ס לא סניפי בגלל זה הכמות הקטנה של המתקנים) מתקן 1 : Nightmare מין ריבוע גדול ! מכוסה ברשמת צל ופרלגים שיורצ חושך.. ובתוכו חדר פנימי. כיסנו לחניכים את העניים ולקחנו ואתם למסלול שהוא צר והם לא רואים כלום ועשינו להם קולות מחיקים ונגענו בהם עם מים וחוטים והם התחרפנו החניכים !! וכשמגיעים לסוף המסלול הוצאנו את הכיסוי עניים שלהם והיינו מחופשים למפלצות עם גרזנים ולצעקה חחח למי שמכיר.. מתקן 2 : השור הזועם שאצלנו הוא היה ''השטן הזועם'' 4 חצובות עם גלגיליות וחבית באמצע מרימים את השור בעזרת כופתים וכו' וכו' מתקן 3 : ספינת פיראטים 2 מגדלים כמובן עם תפאורה יפה ובאמצא מן ספינה שמכילה עד 4 ילדים ואנחנו הכלנו 2 ליתר ביטחון והכל הלך ממש טוב !!!! הקטע הוא שאצלנו באור יהודה יש עיר הנוער(הכסף למתנ''ס-תרומות) ושם כל התנועות באור יהודה ואנחנו הפצצנו! קרענו את הצופים !!! הם היו בשוק עלינו חחח )) ממליצה בחום על המתקנים ילדים ממש אוהבים את זה היה סוף הדרך היו מלא אנשים !!: ] אשתדל להעלות עוד תמונות בקרוב זאת התמונה היחידה שיש לי .. מקווה שלכולם הלך טווב )) -חן-