פורימונים 2007.

Rioter

New member
פורימונים - איך היה?! ../images/Emo41.gif

אני הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות.
ראשון מערב אימפריה!!!!!!!!!!!!!!!!

Moran271

New member
רוצים לראות איך הפורימון

נראה בנתניה??? אז כנסו לפה וכמובן לא לשכוח להגיב

הפורימון שלנו

היה מבאס כי אני הייתי מאלה שתכננו את התחנות ולא הייתי ביום שבת כשעבדו עליהן אז שינו את הדברים והורידו את התחנה עם הספוגים שזורקים...:( רציתי לצלם אבל לא היה לי זמן כי הייתי בתחנה של האיפור צמות וקעקועים. (בסוף קנינו ערכה של קעקועי פו הדב זה בערך 160 קעקועים...) ואני עשיתי את הקעקועים אז לא היה לי זמן לעשות כלום.. צילמתי בסוף שתי תמונות של מה שלא הורידו או פירקו. אני יעלה אחרי שאני יפתח את התמונות......

ממש ממש יפה.

הנושא שלכם היה מצוירים, נכון? באמת צבעוני ושמח..
כמה תחנות היו לכם? לגבי השור הזועם- מומלץ לשים מזרן מתחת לפי דעתי..
שוב, ממש ממש יפה...

Moran271

New member
תודה :)

אבל לא הגבת
חח וכל התמונות בפיק אז אין לי כוח לשמור אחת אחת ולהעלות פה... ולא זוכרת כמה תחנות היו משו כמו 20...

היי.

אל תתבאסי מזה שלא היה לך זמן להסתובב.. כולם ככה.
העיקר היה פורימון מוצלח. היו הרבה אנשים? יש רווחים.

עשינו את הפורימון עם כיתה ח'..

אז הכסף מהכניסה 15 שקל לילד (כל התחנות כרטיס בינגו ושובר לנקנקיה בלחמניה וטרופית) התחלק 70 אחוז לכיתה ח' ו30 אחוז לנו והם מכרו ממתקים שהכסף הולך עליהם...

yaelula94

New member
=]

אני דווקא שמעתי שהלך לכם ממש טוב ושהרווחים היו יפים. אני לצערי הרב לא הייתי בפורימון שלנו בגלל שנסעתי לקרובי משפחה שלי בצפון אבל לפחות עזרתי להם בפורימון שלהם:)

היה מדהים.

23 תחנות. מיליון ושבע איש (סתם.. אבל היו הרבה..). הפרסים בדוכן פרסים אוזלים. הבמה מוקפת באנשים. תחרות תחפושת. קפיטריה. פיקניק על הדשא. תורים ענקיים של אנשים לתחנות. הקופה מפוצצת. לחץ. לחץ. לחץ. (לפחות שלי..
) ועבודה נ-ה-ד-ר-ת (כמעט לגמריי
) של כולם.
נ.ב. גילתי שיש תמונות מהפורימון... בקרוב אעלה.
חג מדהים לכולכם.

anat135

New member
היה טוב...

וטוב שהיה..!סתם.. היה בין הטובים. נהננתי, היה אדיר..!!!!!!!!11

anat135

New member
אז ככה.

הכניסה הייתה כאילו כניסה למטוס, כל תחנה הייתה ארץ, והיה משחק לפי הארץ. הפרסייה הייתה דיוטי פרי, כל הבחוץ היה הוואי, היה לוח שפות, הקיר תודות היה לוח טיסות.. התקרה הייתה כמו שמיים, היה טוב.

Rioter

New member
הכנסות של 5,000. ../images/Emo2.gif

יוסי אמר שלפי דעתו הוצאנו 1,800 - והמקסימום בהוצאות הוא 2,500. זאתמרת, שמינימום בהכנסות - 2,500 גם. אבל זה לא באמת משנה. היה פורימון תותח.

L I L O C H

New member
רק תותח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

היה פורימון מ-ד-ה-י-ם-
אני פשוט בשוק טוטלי...
אני הבתאדם הכי מאושרת עלי אדמות!!! =]] =]]] ראשון מערב אני מאוהבת בכם!!!!!

Rioter

New member
שמנו לב שאת הכי מאושרת עלי אדמות...

אחרי הזינוקים שלך אתמול..

היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!

לפחות אצלנו באור יהודה !! הרמנווו פורימון לפנים !!! הנושא שלנו היה ''פורימון מהגיהנום'' והיו לנו 3 מתקנים ודכן אחד של ח' (הפורימון שלנו הוא מהתנ''ס לא סניפי בגלל זה הכמות הקטנה של המתקנים) מתקן 1 : Nightmare מין ריבוע גדול ! מכוסה ברשמת צל ופרלגים שיורצ חושך.. ובתוכו חדר פנימי. כיסנו לחניכים את העניים ולקחנו ואתם למסלול שהוא צר והם לא רואים כלום ועשינו להם קולות מחיקים ונגענו בהם עם מים וחוטים והם התחרפנו החניכים !! וכשמגיעים לסוף המסלול הוצאנו את הכיסוי עניים שלהם והיינו מחופשים למפלצות עם גרזנים ולצעקה חחח למי שמכיר.. מתקן 2 : השור הזועם שאצלנו הוא היה ''השטן הזועם'' 4 חצובות עם גלגיליות וחבית באמצע מרימים את השור בעזרת כופתים וכו' וכו' מתקן 3 : ספינת פיראטים 2 מגדלים כמובן עם תפאורה יפה ובאמצא מן ספינה שמכילה עד 4 ילדים ואנחנו הכלנו 2 ליתר ביטחון והכל הלך ממש טוב !!!! הקטע הוא שאצלנו באור יהודה יש עיר הנוער(הכסף למתנ''ס-תרומות) ושם כל התנועות באור יהודה ואנחנו הפצצנו! קרענו את הצופים !!! הם היו בשוק עלינו חחח :))) ממליצה בחום על המתקנים ילדים ממש אוהבים את זה היה סוף הדרך היו מלא אנשים !!: ] אשתדל להעלות עוד תמונות בקרוב זאת התמונה היחידה שיש לי .. מקווה שלכולם הלך טווב :))) -חן-

למעלה