פורימונים!!!!!!!!!!!!!

פורימונים!!!!!!!!!!!!!

אנשים, איך היו הפורימונים בשבטים שלכם??? ואף אחד לא מיתחמק, אני רוצה תשובה מפורטת מכל אחד.... אבל קודם כל אני אספר על הפורימון הכי שווה בעולם - הפורימון של שבט שקמה המעצמה הירוקה! דבר ראשון, בהתחלה ביכלל רצו לבטל לנו אותו, כי לשכב"ג העצלן שלנו לא היה חשק להרים אותו... אבל "שטפו" אותם קצת ובסוף הכל היסתדר. מסיבה לא ידועה הפורימון לא היה בשבט, אלא בבית ספר אחד, וחלק מהתחנות היו בחוץ וחלקן בתוך אולם הספורט. נתחיל בתחנות שהיו באולם: 1. גילוח בלונים - מורחים בלנים בקצף גילוח ולצריך "לגלח" אותם עם סכינים בלי שהם יתפוצצו, שזה דבר ממש קשה - ואם רואים שילד כמעט סיים ולא היתפוצץ לו הבלון, אז בשקט בשקט בלי שיראה מפוצצים לו אותו עם סיכה... 2. באולינג - לא מקורי... 3. איפור - חייבים, אבל היה מושקע, עם מלא אודמים ונצנצים ומסכות... 4. זורקים כדור מעל לוח מלא מסמרים, וצריך שהכדור ייפול לתוך כוס... - טיפשי לאללה 5. קליעה למטרה - שוב, הדברים הרגילים 6. זריקת סמרטוטים - וואו, זה היה נחמד, מסנג´רים חמשוש שיעמוד מאחורי לוח עליו מצוייר ליצן וכשבראש יש חור, ונותנים לכולם ליזרוק לו סמרטוטים וגרביים על הפרצוף - אתם לא יודעים כמה כיף זה יכול להיות. ונחשו מי עמד שם .... אני! זהו, עד כאן התחנות ה"רגילות", עכשיו לכיף.... אלו התחנות שהיו בחוץ: 1. השור הזועם - אין מה להסביר - חלק מהזמן הייתי מאלו שמנערים את החבית ונהנתי מכל רגע, וכשאני עליתי על השור לקח איזה 3 דקות עד שנפלתי וכולם נפלו תוך 5 שניות! 2. גשר חבלים - גשר שהריצפה שלו זה סנדות שמחוברות במרווחים ענקיים, ומנערים אותו והמטרה היא לא ליפול. 3. "זרוק מדריכך למיים" - מדריך יושב על מעיין נדנדה מעל לבור מלא בוץ, וילד זורק אבן שאם היא פוגעת בסנדה מסויימת המידריך עף לתוך הג´יפה... 4. רכבת שדים - אין לי מושג איך זה היה, שמעתי רק שיש כזה דבר וזה היה רחוק אז לא היה לי כוח ללכת... 5. קרוסלה - סתם, קרוסלת סנדות מגניבה שסובבו במהירות חבל"ז.... 6. מגדת עתידות - שכבגניק משועמם שזיין לילדים את המוח על העתיד שלהם... 7. ולדובדבן שבקצפת - גלגל ענק.... זה דבר שפשוט אי אפשר לתאר... גלגל ברזל בגובה 2.5-3 מ´ שבאמצע יש לו גם ברזלים, וברזל האמצעי קשרו כיסא ועליו הושיבו ילד, קשרו אותו וסובבו את הגלגל חזק.... הגלגל עמד על שני דורגלים, גם כן גבוהים, ככה שזה היה ממש גבוה מפחיד ושווה!!!! ובסוף הייתה הגרלה בה זכו באופניים...! היתייבשם? לא נורא... ניסיתי לקצר, אבל לא היה במה, עכשיו ספרו על הפורימונים שלכם! נועה.

‡NoK

New member
וואו נועי!!

ואני פספסתי את זה?!?
ולא סתם פספסתי, השתעממתי בבית עם לילי!!
ולא ידענו לאן ללכת..באסהההההה... רציתי לזרוק עלייך סמרטוטים דווקא.. טוף...שנה הבאה, נוקי

אכלת אותה....

היה באמת שווה, ואם את חושבת ששנה הבאה אני הולכת לעמוד שם - טעית!!! השנה עשיתי טובה ליותם... שנה הבאה הוא הולך לעמוד שם.... נועה.

uuppe

New member
פ-ו-ר-י-מ-ו-ן

הפורימון שלנו היה אתמול והוא היה פשוט ענקי!!! עבדנו עליו חמישה ימים וחמישה לילות!!! אתמול אחרי הפירוק חזרתי הביתה חצי מת כאשר על הידיים שלי יש כל כך הרבה יבלות והגוף שלי פצוע בערך מכל מקום אפשרי. בכל מקרה היה ממש מגניב ונהניתי מכל שנייה בעבודות ובפורימון עצמו שהיה ממש טוב עם מלא מתקנים מגניבים כמו שור זועם ספינת פירטים מגדת עתידות מגלשה ענקית ועוד מלא תחנות מגניבות. ועכשיו לא נותר לי מה לעשות חוץ מללכת לישון ולהשלים חמישה לילות מחוסרי שינה. לילה טוב...

doll on chains

New member
שלום אנשים

אני חדשה בפורום הזה..הי הי הי..:) בכל מקרה הפורימון שלנו היה ממש טוב (אני באה מהנהגת חיפה) אאאמממ חוץ מתחנת אחת שלה אהבתי ג´יפה למי שלא יודע אתה אמור לעמוד במקום בלי לזוז כשקבוצה של חניכים זורקת עליך נייר טואלט עם מים ..זה היה מגעיל ...אבל עבדנו על זה ממש קשה בקרוב הפיצוי..

loli pop

New member
שבט קטן פורימון ענק!!!

אנחנו בנינו את הפורימון ביום וחצי המתקנים השווים והמושקעים היו קרוסלה ממש אבל ממש מגנובה!!! והיה טרמפולינה ממש אבל ממש מגנובה!!! והיה גם מגלשה שהייתה פחות מגנובה כי היא התקלקלה...והיו מלא תחנות ממש מגנובות... אני הייתי אחראית על האוכל כלומר "קוראסוני אוזני המן" עם שוקולד... והכל בדקה ה- 90 ...(אין תקציב ליותר...אז מסתדרים עם מה שיש...)והייתה לנו תחפושת גדודית מגנובה!!! היינו מעודדת של השבט שלנו... חולצה אדומה חצאית כחולה ופונפונים אדום כחול ממש מגניב!!! לא באו הרבה ילדים והאמת היה די צולע... אבל זה היה קליל ונחמד... וכל הצוות היה ממש אחלה כולם עזרו ופירקנו בשניות בקיצור סבבה למדי... תודה על ההקשבה... היו נכונים <ניצן>

0% angel

New member
אכן כן!!!!

הכל היה מגנוב(חחחחחחחח) אין היה לנו מזה סיפור רציני עם הפורימון המרכז מפעלים התחנן לביטחון שירשו לנו להרים את הפורימון בנינו פורימון ביום אחד אתם קולטים!? וגם קצת בבוקר עד שהחניכים הגיעו לשבט חיזקו ואמצו -דניאל-

LLLLL

New member
הפורימאון של שבט און!! :)

לנו היה פורימון בנזונה.. באו פול אנשים וחניכים, היו הרבה תחנות ופרסים וכמובן.. הקיוסק המכובד שלנו שאני הייתי אחראי עליו :) והכל היה טוב ויפה וכולם נהנו..!!

yuyu yop

New member
=====>

אצלנו (שבט יונתן) היה: 1)מתקן קופים - כולם בטח יודעים 2)גלדיאטור - האבקויות בתוך בוץ שווה בטירוף 3)מרוץ מכשולים 4)שוקולד- נותנים לך בצק ויש מלא סוגים של שוקולד ואז שואלים אותך שאלה ולפי מה שענית אומרים לך מי אתה מתוך המגילה ואז נותנים לך מלא תוספות שמתאימות לדמות שלך ובסוף סמים את זה על טבון 5)פופקורן 6)קרוסלה 7)השור הזועם 8)קליעה למטרה 9)גלדיאטור גירסה 2 - שני מתמודדים עומדים של שלוש סנדות שקשורות אחת על השניה ויש "חרבות" סנדינות שקשור להן ספוג בקצה וצריך להפיל את המתחרה השני לבוץ

BabyLove

New member
אוווף

שלנו התבטל אבל במקום זה עושים לנו פסחון!!! מקווה שיהי שווה!

למעלה