פורמט מתקדם להימורים

gadotmi

New member
פורמט מתקדם להימורים

ניצלתי את ההזדמנות שיורם מבלה בגן העדן במזרח אסיה ונהנה ממסג'ים פעמיים ביום כדי לעצב מחדש את טבלת ההימורים (היה לי משעמם הערב). אני מציע להשתמש מעתה ואילך בטבלה זו - היא כבר מוכנה מבחינת הנוסחאות והחישובים האוטומטיים עד לסוף העונה. השיפורים שהוכנסו: 1. כאן יכולים לראות באופן קל את התוצאות של המשתתפים השונים מול משחק בדיד ולראות איך התפלגו ההימורים עבור אותו משחק. 2. המידע עבור כל משתתף מתפרס על פני שורה אחת בלבד, באופן זה הרבה יותר קל למיין את כל הטבלה לפי אחוזי הצלחה מצטברים יורדים. 3. הכנסתי "הקפאת חלונית" כך שבדפדוף ימינה ושמאלה תמיד נשארות הכותרות של המשתתפים ושל המחזורים. 4. בכל מחזור יש 4 משחקים. הקבוצות רשומות כאשר התחתונה (ימנית) היא המארחת. לאחר המחזור מסמנים ב bold את המנצחת. 5. תחת כל משחק יש שתי עמודות. הימנית מיועת לסימון ההימור. הערכים האפשריים הם H (אם המשתתף חושב שהביתית תנצח - home) או A (אם המשתתף חושב שהאורחים ינצחו - away) או D (תיקון - draw). בעמוה הימנית רושמים את הצלחתו של המשתתף (1 או 0 כמו עד כה). 6. אחוזי ההצלחה המצטברים מחושבים אוטומטית. יש לרשום בתא C2 את מספרו של המחזור האחרון שהתקיים, כאשר לגביו מחושב האחוז המצטבר - אפשר כמובן לשפר גם את זה בהמשך כך שתהיה נוסחה שתדע מהו המחזור האחרון וגביו יש נתונים, אבל אני כבר עייף להערב. אני מתנצל בפני כל מי שמרגיש שלקחתי לו עבודה. כמובן שאשמח לקבל הערות ושיפורים. חג שמח. גדי

gadotmi

New member
גליונות מיותרים

כמובן שעליכם להביט רק בגליון 2. גליון 1 הוא העתק של הקודם וגליון 3 זה סתם העתקות ביניים שעשיתי ושחתי למחוק לפני ששלחתי לכם..... מה שמראה שאני עייף ואסור לי לעשות דברים כאלו בשעות הלילה המאוחרות.

emissary

New member
גדי כל הכבוד.

אני רואה שיש לך הרבה מאוד זמן פנוי, ושדווקא המחשב שלך עובד בסדר גמור...

gadotmi

New member
לא בדיוק

לגבי "הרבה זמן פנוי" - נו, בסדר, אני משתכנע. לגבי המחשב: בכלל בכלל לא. עובדה שאני לא מצליח לשלוח לך שום דבר ב ICQ. בקיצור - המחשב זוועה ואני חייב למצוא צורב חיצוני דחוף !!!

Reshefgarcia

New member
גדי....

לחבר שלי היתה את אותה הבעיה... ניסית להסיר את ה ICQ ולהתקין מחדש? אצלו זה עבד....

כל הכבוד על העבודה גדי.

חבל שלא אמרת קודם כי אני הכנסתי מעט שיפורים לטבלה המקורית. אני מניח שאתה כבר תפרסם את התוצאות של שבוע 4. שוב פעם, סחטיין על ההשקעה.

gadotmi

New member
בסדר

אין לי בעיה להכניס של שבוע 4 לטבלה (בהוספת נוסחה אחת בלבד אפשר שמנהל ההימורים יזין את התוצאות עבור ארבעת המשחקים במקום אחד ואז ההימורים של כל המשתפים יהפכו באופן אוטמטי ומיידי לתוצאות בפורטמ של 0/1 ללא שום מעורבות נוספת). המגבלה היחידה שיש לי היא בהעברת הקובץ כך שיופיע בכותרת של הפורום, בחלק העליון. אני חושב שזה מצריך הרשאה מיוחדת שככל הנראה רק ליורם יש אותה.

Jerzet

New member
וואו

ממש טוב גדי. מעולה!!! בתור אחד שאין לו מושג בדברים כאלה אני ממש מחזיק ממך....

Yo-man

New member
I can't open the file here

Hi everyone and Gadi !! I'm in Bangkok, saw the Monday Night this morning; nothing can be better than waking up at 08:30, eat breakfast combined of tropical fruits, pancakes, cakes, cornflakes, juices, etc - while wathing the MNF. LIVE. Gadi - I can't read the new filem but I'm very happy you've done this. I didn't have the time, and the sheet I've made sucked. Thanks for your help !!! When I get home we'll see what we can do together to make it perfect. And to all of you -hold on. I'll be back by next week's games. Sawadee-cap​

למעלה