פורממרקה! המשך לשרשור מהעמוד הקודם...

zfard

New member
פורממרקה! המשך לשרשור מהעמוד הקודם...

HOLA!!!
בגלל שלא הייתי פה שוב הרבה זמן, התחלתי לקרוא עמודים אחורה, וראיתי את התמונה שכרוני שם של ההר עם 7 הצבעים בפורממרקה... איי! אני רוצה ליסוע לסלטה וחוחוי!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, בהמשך לתמונה, רציתי להמליץ לכם על הסרט UNA ESTRELLA Y DOS CAFES, שמצולם כולו בפורממרקה. אחד משני השחקנים הראשיים הוא GASTON PAULS, הבלונדיני מ- NUEVE REINAS. http://cinenacional.com/peliculas/index.php?pelicula=4290 (אני מתה על האתר הזה!)

כרוני

New member
בגלל אנשים כמוך.....הפורום הזה נראה כמו

דוב קוטב בשינת חורף......
סתם סתם....
אזור סלטה, חוחוי וקבז'טה.......
פשוט קונטרסט טוטאלי לארגנטינה של B.A (אני מקווה שהטרול ממקודם ירשה לי לכתוב ככה) תני לנו תקציר על העלילה של הסרט......שווה?

zfard

New member
cafayate-קפז'טה- זה בסלטה ../images/Emo13.gif הסרט:

ארכיטקט צעיר מגיע לפורממרקה במסגרת העבודה שלו, ונוצר לו קשר עם ילדה בת המקום. הוא נמצא בתהליך פרידה מבת זוגו, ובגלל המצב הרגיש הידידות בינו לבין הילדה היא חזקה (הוא בודד...). רק כשאשתו מגיעה למקום בנסיון לפתור את הבעיות, הוא מבין עד כמה הקשר היה משמעותי עבור הילדה, שדרך הקשר הפכה למתבגרת. סרט שהוא סוג של עצוב... סרטים על אהבה שהם לא עצובים הם סתם קיטשיים. והנופים, אח, הנופים!!!

zfard

New member
וחוץ מזה, מה אני אעשה,

חודשים חסכתי לטיול בחו"ל, אחרי זה טיילתי (כולה 3 שבועות), והשבוע חזרתי, ואני עדיין מנסה להתאושש מהשוק... נשאר לי לשלם יותר ממה שכבר שילמתי על הטיול הזה, כדאי שאני אצמיד את התחת שלי לכסא ואעבוד!!! ורק שתדע, שבזמן שנסעתי, שמעתי בMP3 את UN PACTO, ונזכרתי בך...

כרוני

New member
חחחח למה בי? ובהחלט UN PACTO זה ה-שיר

שאני הכי אוהב בספרדית....

zfard

New member
נו? בדיוק בגלל זה!

כי אמרת את זה פה פעם מזמן, ומאז כל פעם שהנגן מגיע לשיר הזה אני נזכרת בזה

למעלה