פורנוגרפיה באינטרנט

caterina

New member
פורנוגרפיה באינטרנט

היי לכולם, אני חדשה כאן. בזמן האחרון אני מתעסקת עם פונוגרפיה באינטרנט אשר עוסקת לפי דעתי בזלזול באישה, בפגיעה נפשית ופיזית, ועוזרת לבנות עולם בו הגבר שולט. מעניין אותי לדעת עם עוד אנשים חושבים כמוני. אני ישאל את השאלה בצורה יותר ברורה. האם פורנוגרפיה באינטרנט בהיקף כה רחב כמו שיש כיום, גורמת או מעודדת, תקיפה מינית?

היי לדעתי בהחלט כן

לדעתי כן בגלל שהפוורנוגרפיה באמת מורידה מערך האישה והיא מוצגת כזולה ורוצה מין ולכן זה בהחלט מעודד ואף גורם לתקיפה מינית כי זה נראה כול כך ברור שהבנות האלה רוצות מין ואני מדגישה נראה

judii1

New member
פורנו מעודד

שלום קטרינה! אין ספק שכל הפורנוגרפיה באינטרנט ובכלל בכל המדיות מגרות ומשלהבות את היצרים ובוודאי גורמות ליותר תקיפות מיניות. ודרך אגב היום גיל ההתנסות המינית הראשונה יורדת מאוד כלומר ילדים בני וו ו 12 שנים מקימים יחסי מין? מי אשם?

הי קטרינה

לפורנוגרפיה יש השפעות שונות ולא פשוטות על ההתנהגות של בני אדם. את יכולה לקרוא עוד במדור באתר מקום שעוסק בנושא. יש עוד התייחסויות באגף של מכון תודעה. הרעיון הכללי מאחורי ההתנגדות לפורנוגרפיה הוא שהגבול בין דמיון למציאות מטשטש. למשל, האופן המוגזם והלא טבעי שבו מוצגים יחסי מין בסרטי פורנו, הופך להיות מייצג את התפיסות של אנשים לגבי יחסי מין, ברמת הציפיות שלהם מעצמם ומבני זוגם. כמו כן, סצנות אכזריות ומבוימות בסרטי פורנו, יכולות לעורר רצון אצל הצופים לחוות את הדברים במציאות. צרפי לזה את תופעת הסחר בבני אדם ותראי כיצד תמורת תשלום אפשר לממש כל סרט פונו על אדם שחירותו נגזלה ממנו. כמובן שמימוש כזה יכול להיות גם במסגרת כפייה וניצול של כוח על אדם חלש יותר.

Haker for world

New member
מעונין לעזור לך בנושא

בכל הקשור לפרונוגרפית ילדים תצרי קשר 055790905

למעלה