פורנו לשינוי חברתי?

Avalanch

New member
פורנו לשינוי חברתי?

ואני וחברה טובה שלי דיברנו על סרטי פורנו ועל כמה שהם משפילים עבור נשים. באיזשהו שלב הגענו למסקנה שייתכן שאם סרטי פורנו היו מראים יותר נשים בעמדת שליטה מאשר לראותן מושפלות, החברה הגברית היתה מכבדת יותר נשים. אני מסכימה עם זה מאוד. מה דעתכם?

lady mika

New member
לא כולם רואים פורנו.

ואני חושבת שיש חברות שאינן מכבדות נשים מבלי שראו בכל חייהן ולו סרט פורנו אחד (שבטים מסויימים באפריקה בהם אף אחד לא נחשף לטלוויזיה או די וי די) ויש אנשים שראו מלא סרטי פורנו ועדיין מכבדים נשים. גם המושג 'לכבד נשים' הוא כזה רחב - זה תלוי באישה, אפשר לחשוב שאני 'מכבדת גברים'. אם הגבר ראוי לכבוד אני אכבד אותו, אם הוא ג'מוס מן השורה אין מצב שהוא יזכה לכבוד שלי. אני מבינה את הרצון להכניס הכל למשבצות מסודרות ולקטלג ולנסות למצוא פתרון כזה 'פשוט' אבל זה פשוט בלתי אפשרי והסיבה לחוסר כבוד לנשים היא לצערי הרבה יותר עמוקה ומושרשת ברוב החברות בעולם.

Avalanch

New member
אנשים שכן רואים פורנו

אני מדברת מן הסתם על אנשים שכן רואים פורנו, ובאופן כללי על החברה המערבית שמודעת לזה שיש פורנו, ולא לשבטים באפריקה. ב"לכבד נשים" אני מתכוונת ללא להתיחס אליהן כאל אובייקטים מיניים וחפציים.זה הכבוד הבסיסי שנותנים לאישה שלא מכירים ברחוב. אם אישה ראויה לכבוד מעבר לזה, אשריה. הניסיון לקטלג דברים למשבצות הוא בלתי נמנע ולא תמיד לא אפשרי.

Zoharrr

New member
בולשיט

בחורות שעובדות בתעשייה הזאת בוחרות לעשות את זה. וכמו שיש אנשים שרואים סרטים של בחורות מושפלות יש גם אנשים שרואים סרטים של בחורים מושפלים...

Avalanch

New member
אתה יכול להישמע יותר מטומטם?

ברור, הרי כל בחורה שמגיעה ללמצוץ לזרים ולעשות סקס עם בעלי חיים בסרטי פורנו עושה את זה כי היתה לה "אחלה ילדות"

Zoharrr

New member
חחח אכן כן

ולסתומה שקראה לי מטומטמת, זה לא קשור לילדות שלהן,ויש המון בחורות שהיתה להן אחלה ילדות והן משחקות בסרטי פורנו ויש גם זוג נשוי(ואני בטוחה שהן לא לבד) ששניהם משחקים בסרטי פורנו ומתייחסים לזה כאל עבודה בלבד והם עושים את זה בשביל כסף!!!! לכי תגידי שזה ניצול או השפלה, אבל למצוץ לגבר זר? יש בחורות שעושות את זה בנורמה מידי יום כשהן אוספות להן גברים בפאבים,רק שאותן לא מצלמים. הן עושות את זה כי הן נהנות ויכול להיות שאם תציעי להן מספיק כסף,הן גם יצטלמו. המון בחורות עושות את זה בשביל הכסף, אבל זאת בחירה שלהן. הן יכלו לבחור לעבוד במלצרות ולהרוויח פחות כסף,אבל הן לא עשו את זה. ויש אגודות בחו"ל שעוזרות לבנות כאלו לצאת מזה,קראתי כתבה ארוכה מאוד על זה,הן לא רוצות לצאת!!! כן,נכון,בחורה שכל היום מזדיינית עם אנשים שהיא לא מכירה ומצלטמת אולי לא נהנית מזה,אבל היא בחרה את הדרך הזאת. וחוצמיזה, מאיפה לך שהיא באמת לא נהנית???

נועם m

New member
הממ..

יש משהו במה שאת אומרת, אבל מפה ועד להגיד שזה יביא ל"שינוי חברתי" הדרך עוד ארוכה.

למעלה