פורסט ג'אמפ.

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום טייק 2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מפלצת ההודעות העלימה את ההודעה הקודמת שלי, בתקווה שעל זו היא תחוס. אחרי שהסכמתם באופן עקרוני למפגש, נשאר לברר כמה דברים, כמו מיקום, זמן, פעילויות וכדומה. אנא שרשרו להודעה זו את הדברים הבאים:
תאריכים בהם אתם לא יכולים להגיע למפגש, מיום ראשון ה-18.7 עד ל9.8.
מקומות מועדפים למפגש. אם מישהו מוכן לנדב את הבית שלו זה יהיה מעולה, אבל לא מכריחים.
שעות בהן אתם מעדיפים להיפגש (בוקר, צהריים, ערב).
פעילויות שונות, משונות ומצחיקות למפגש, כגון כתיבת חמשירים. שאר רעיונות, הערות, צעקות וקריאות 'תעשי לי ילד' יתקבלו בברכה.
יום נעים לכולם.

המממ

New member
../images/Emo45.gif

לגבי מקום- אני בעד מקום ציבורי. לגבי השאר, אני אחזור אליכם בהמשך...
(אני גם ככה לא אמורה להיות מול המחשב עכשיו...)

t@li

New member
טוב, אני אהיה ראשונה :)

התאריכים הבעייתים מבחינתי - 20.7, 1.8, 2.8.
מקום מועדף - איפשהו במרכז הארץ, עדיף מקום עם אוטובוס ישיר מירושלים, אבל זה כבר באמת הרבה לבקש
.
שעות - 12 בצהריים והלאה, אני מניחה.
פעילויות - כתיבת חמשירים, בעיקר.

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo45.gif

תאריכים: אחרי ה 25.7 חוץ מזה..עדיף שיהיה בסוף שבוע, או בערב. אבל אפשר גם זמן אחר.

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo26.gif

כשאמרתי אחרי ה 25.7, התכוונתי שאז זה כן טוב. כלומר השבוע הבא לא. בקשר למקום, המרכז זה בסדר כמובן. לא אתנגד גם לירושלים

המלצה

תלכו על המקום המסורתי, שזה כמובן גג עזריאלי. מהסיבה הפשוטה שהכי קל ופשוט להגיע לשם גם למי שלא יודע איך. ואל תעשו את זה בסביבות הבוקר - חם ואני משוכנעת שחלק מכאן עוד ישנים בשעות כאלה.

t@li

New member
עזריאלי זה מבעס. ../images/Emo4.gif

אבל סביר להניח שבאמת נגיע לשם בסופו של דבר. תעשו זה אומר שאת לא מתכננת להגיע?

המממ

New member
ולמה שלא תגיעי?

אמנם עזריאלי זה חרוש, אבל הכי נוח. ולא חייבים להיות כל הזמן על הגג. יש שם קניון, יו נואו...
ואיפה כולם? תגידו מה נוח לכם... שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
יש לנו המון זמן.

מרפסת, טאוור רקורדס, אוכל... (רק שכל מי שצריך להגיב לשרשור הזה יגיב כבר...)

תעשי לי ילד!

מה26.7 עד ל5.8 או10.8 והלאה... אלו התאריכים הטובים. השאר רע. המרכז. ירושלים, תל אביב, רחובות יהיה מעולה! בית של מישהו זה הכי טוב. אפשר בגן סאקר בירושלים או באיזשהו פארק אחר. צהריים עד ערב. אני גר בדרום ויש לי כמה מגבלות. פעילויות: אוכל זה טוב!, שירה בציבור(תביאו גיטרות! וגם כלי נגינה אחרים!), מדורה, תחרויות למיניהן, קריוקי. ושוב, תעשי לי ילד!

t@li

New member
אתה לא קצת צעיר בשביל זה? ../images/Emo13.gif

גן סאקר זה רעיון מעולה! אני כל כך אוכל להגיע!
וגם שירה בציבור זה מעולה! מישהו יודע לנגן? כי היכולות שלי ממש ברצפה
ורתר, תעשה לי חידון!

naamutzi

New member
גם אני אשמח

לא אוכל בתחילת ספטמבר (london is calling...) כדאי במרכז (ת"א). יש הרבה בתי קפה/ מסעדות שיש להם חדרים פרטיים לאירועים כאלה. רק בערב והרעיון של שירה עם גיטרה הוא מצויין. מבטיחה לזייף כאילו אין מחר..

המממ

New member
../images/Emo26.gif אז ככה.. ../images/Emo36.gif

תאריכים: הכל חוץ מ- 26-27.7 מכיוון שאז יוצא ט' באב. (ימי שישי ושבת גם לא ממש באים בחשבון...)
מקום: מה לעשות, אני מהשמרנים של עזריאלי. הגעה פשוטה ברכבת, יש מרפסת לשבת, יש מבחר מגוון של אוכל (אוכל זה דבר שתמיד שובר את הקרח!) ואם ישעמם לי אתכם אני אצא למסע קניות מטורף (אבל אני חושבת שלא תשעממו אותי!). אבל אם למישהו יש רעיון יותר מעניין, אני תמיד מוכנה להתפשר...
שעות: 12-1 בצהריים והלאה... עד הרכבת האחרונה שלי מת"א...
פעילות: אני חושבת שעצם המפגש הוא פעילות חביבה של הכרת האנשים מאחורי הכינויים. תמיד אפשר לדבר על מוזיקה...
אם למישהו יש כלי נגינה שאינו פסנתר כנף למשל (מפוחית, חלילית, גיטרה, חצוצרה, תוף מרים ומשולש הן דוגמאות טובות), אז זה יהיה ממש נחמד אם הוא יביא ונוכל לזייף בצוותא על המרפסת של עזריאלי! חוצמיזה, אוכל זו פעילות טובה כפי שהזכרתי קודם...
ותמיד נוכל לאלתר לנו משחקי שירים. אנחנו טובים בזה, לא?
זהו... מחכה לראות עוד תגובות שלכם! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

../images/Emo13.gif

מצידי כל יום טוב, מלבד שישבת כי אין לי רישיון נהיגה. בגלל זה אני גם מעדיפה שזה לא יתקיים בירושלים שממש מסובך לי להגיע אלא בת"א (עזריאלי זה טוב) שעות: צהריים - ערב. פעילויות לדוגמה: לרדת על הפרסומות בתפוז (ושבוהדנה תפסיק לעשות לי עיניים), לצעוק לטליה שתעשה לנו ילד, לנגן ולשיר (לצרוח) עד שיגרשו אותנו
ועוד... שבוע טוב לכולם

המממ

New member
עוד קופץ?

כדור הארץ לאיגור, אלדד ואפל... ולכל מי שעוד רוצה, כמובן.
ערב טוב ושקט שיהיה לנו!

למעלה