פורסט גריפין-האלוף הבא?

t-man

New member
פורסט גריפין-האלוף הבא?../images/Emo183.gif

מה דעתכם-האם לדעתכם יש סיכוי אמיתי לפורסט לנצח את ג'קסון או שיש מועמדים ראויים יותר?האם המעמד מוקדם מדי בשביל גריפין?

REL YESAYA

New member
תשמע

הוא לא קיבל שום סיכוי לנצח את שוגון ותראה מה קרה.... אין ספק שעם רמפייג' הסיפור הוא שונה לגמרי אבל אני מאמין שפורסט יכול לעשות את זה.

FrecCo

Active member
תמיד מעצבן אותי

לשמוע דברים כאלה. "נגד רמפייג' הסיפור שונה לגמרי"... כולם שכחו מה שוגון עשה לרמפייג' בקרב ביניהם, אה? (איפה ההוא שטען שאוהדי שוגון נעלמו?
)

KentaFuji

New member
לא נראה לי...

נכון שהוא ניצח את שוגון, אבל הוא נלחם נגד יריב לא בכושר ולא מוכן לUFC. עם ג'קסון המצב יהיה שונה, הוא במומנטום נהדר אחרי שהוא ניצח שניים מתוך ארבעת המתמודדים החזקים שלו, ראינו שהוא בכושר מעולה בקרב נגד הנדרסון ואת האינסנט קילר שהוא נגד לידל, אני מאמין שג'קסון ינצח אותו, אבל הכל יכול להיות.

MysteriOfir

New member
לא חושב שהמעמד מוקדם מידי

סיכוי תמיד יש, אבל אני לא מאמין שהוא ינצח את ראמפייג'.

Alon316

New member
לא הייתי שולל לחלוטין

הופתעתי מאוד מהקרב שלו נגד שוגון! הוא מראה בכל פעם מחדש עד כמה לב ורצון לנצח יש לו! האמת, אני יודע שזה הימור די פרוע, אבל אני מהמר על גריפין הפעם

cache

New member
לא ראוי, אבל קרב שכולם רוצים לראות...

קשה לומר על גריפין שהוא ראוי, בשנה וחצי האחרונות הוא הפסיד פעמיים, פעם אחת לאורטיז ופעם שניה לג'רדין כך שאם זה היה כל אחד אחר הקרב הזה בכלל לא היה מתרחש. שני קלפים משחקים לטובתו של גריפין, אולי בעצם שלושה: 1) הקהל מאד מאד אוהב אותו 2) היו.אף.סי אוהבים אותו בגלל שכמעט כל הקרבות שלו מלהיבים, לעולם אין רגע משעמם. 3) הוא ניצח את שוגון. השילוב של השלושה הביא לו את האפשרות להילחם על התואר. אבל לא ניתן להתעלם מהסיבה השלישית, למי שראה את הקרב מול שוגון יודע שגריפין לא ניצח את שוגון המדורג ראשון אלא אדם זר ומבולבל בשם שוגון. לוחם עייף, מבולבל, חסר כושר ואחד שלא הסתגל לאוקטוגון. אני לא רוצה לקחת כלום מגריפין, כל הכבוד לו על הניצחון והוא באמת מראה גרף של שיפור אבל לטעמי הוא עדיין רחוק, רחוק מאד מהרמה של ג'קסון, או של שוגון במיטבו. אבל כאמור זה לא משנה לי, אני שמח שנראה אותם נלחמים, יהיה קרב טוב ואני בעד לראות את כולם נלחמים, אני כן מצטער שנצטרך לחכות שמונה חודשים לראות את ראמפיג' מגן על התואר, זאת החלטה שגויה לדעתי. אני מקווה שיצא לנו לראות ג'קסון-וונדרלי 3 יותר מכל דבר אחר.

neman

New member
ראוי, בטח ראוי

בתכלס אם שוגן היה מנצח הוא היה מקבל את ג'קסון, לכן כמו גונזגה שניצח את קרוקופ וקיבל טיטל שוט כך גם גריפין, להערכתי גם התוצאות יהיו זהות. ובקשר לסילבה ג'קסון 3,בהחלט מתבקש במידה וסילבה מנצח את לידל.

shacta man

New member
ג'רדין ניצח את פורסט ואת ליידל

זה עושה אותו לראוי יותר או פחות? בקשר לגונזגה. את קרו קופ הביאו כדי לקדם קרב ענקים בינו לקוטור. ברגע שגונזגה הביס אותו לא היה אדם אחר ראוי לקרב אליפות, בייחוד לא אחרי כל ההייפ שעשו למירקו. חוץ מזה, נניח שהרינג היה מנצח את נוגיירה (והוא לא היה רחוק מכך), אתה באמת חושב שהוא היה מקבל קרב אליפות? כלומר, ישנם מצבים בהם נצחון מקנה קידום וישנם כאלה שלא. אני יכול להבין את הלוגיקה מאחורי הבחירה בגריפין אבל עדיין יש ראויים יותר.

neman

New member
תראה,אפשר להמשיך תחישובים האלה עד מחר

יוסטון אלכסנדר ניצח את ג'רדין וטיאגו סילבה את יוסטון אז אולי בעצם הוא המועמד הראוי ביותר. אין כאן ראוי יותר או פחות אלא האם ראוי בכלל. ולדעתי כן, פורסט ראוי. ד"א לא יצרו סביב שוגן את ההייפ שיצרו סביב קרוקופ כלקח מהפסדו של קרוקופ. אם קרוקופ היה עומד בציפיות ואכן מגיע לקרב עם קוטור ומנצח אותו לא רק שהיו עושים הייפ סביב שוגן גם היה יותר סיכוי שפידור היה היום בufc.

shacta man

New member
סיכוי תמיד יש

אבל, לא. אין לו סיכוי. הUFC בוחרים יריבים לפי הלו"ז של האולטימט פייטר. כבר לא מדובר בארגון MMA שיש לו תוכנית ריאלטי אלא בתוכנית ריאלטי שיש לה ארגון MMA. רמפייג' פצוע אז הוא חייב מנוחה. איזו דרך טובה יותר לעשות בו שימוש מאשר לשים אותו כמאמן בTUF. הוא מאד אטראקטיבי מבחינה טלויזיונית והוא כמובן האלוף. מולו היו צריכים לשים יריב ראוי. אם זה היה לפני הקרב עם ליידל אז צ'אק היה מועמד ראוי בגלל העבר של שניהם. בחרו בפורסט כי גם הוא מאד אטראקטיבי טלויזיונית וכמובן מגיע לאחר ניצחון ענק שמקנה לו קרדבילטי כמאמן. יש יריבים טובים ממנו כרגע אבל לא כאלה שיכולים גם לסגור את הפינה בTUF הנוכחי.

cache

New member
עצוב כמה שזה נכון

תמיד יש את הדילמה הזו, מצד אחד אתה רוצה שהספורט יצליח, יתקדם, יזכה להכרה וישודר להמונים, מצד שני יש מחיר לשלם והמון מהייחודיות והכנות שבספורט לעלמים עם המסחור. אני מתפלא שנותנים ללוחמים שלא יודעים אנגלית להגיע ליו.אף.סי. מה יקרה אם וונדרלי ינצח וירצו שהוא יאמן מול ראמפג' בעונה הבאה. אני לא יתפלא אם הם כבר מלמדים את אנדרסון סילבה שיעורי אנגלית גם כן.

talhorm

New member
אני רק חושב שמי שחושב

שלגריפין אין שום סיכוי ושהוא לא ראוי אז הוא משלה את עצמו בגדול שוגן הוחשב ע"י מרבית המבינים הגדולים של עולם הMMA הלוחם מספר אחד הבלתי מעורר בLHW ובטופ3 של הP2P... פתאום אנשים שכחו את זה. גריפין הכניע אותו את שוגן, אותו שוגן שריסק לחתיכות את ראמפייג', אז אי אפשר רק לקחת את הקרדיט מגריפין ולהגיד שזה בגלל ששוגן בא לא בכושר וכל הבולשיט הזה כי בסופו של דבר מה שחשוב זה התוצאה, ופורסט גריפין התעלה על עצמו הפתיע אותי ואת כולם והוא לוחם אמיתי שלא מפחד לספוג מכות.. מסוג הלוחמים שהכי כיף לראות. ג'רדין גם ראוי אבל פחות כי אולם הוא ניצח את צ'אק והוא גם ניצח את פורסט, אבל לפני זה הוא הפסיד לאלמוני - יוסטון אלכסנדר - בעקבות שחצנות וזלזול שלו ביריב, ופורסט בא אחרי 2 ניצחונות רצופים, ג'רדין אחרי ניצחון אחד. בקיצור, פורסט אמר גם לפי הקרב שלו עם שוגן שזה הולך להיות עבורו חוויה ואם הוא יצליח לנצח אז זה מצויין כי בסופו של דבר זה קיצור דרך לטייטל שוט, אז אל תשכחו אנשים ששוגן דורג ע"י כולם במקום הראשון הבלתי מעורער בדוויזה, אז כנראה שפורסט גריפין שווה קצת יותר ממה שחושבים.

אני לא יודע כמה הוא ראוי

אבל זה יכול להיות קרב מצויין! דווקא נגד ג'קסון אני נותן לו סיכוי למרות שפחות מ50%. לדעתי הקרב הזה בכלל לא משנה לאליפות בגלל שלא ג'קסון ולא גריפין ראויים להיות אלופים. ג'קסון אלוף רק בגלל שהוא טוב יותר מלידל, לא בגלל שהוא טוב יותר משאר הלוחמים בדוויזיה. ג'קסון ניצח את נינג'ה ואת לינדלנד בהחלטות מפוצלות (ושניהם שוקלים פחות ממנו) הוא חטף נוקאווט משוגון ו2 מסילבה. את מי הוא כבר ניצח חוץ מלידל? את רנדולמן האפס הזה?! את מי?! ועם כל הכבוד לגריפין (ויש הרבה כבוד) הוא לוחם בינוני ומאוד נחוש. אני אוהב את האישיות שלו והוא ניצח את שוגון אבל זהו!זה כל מה שאפשר להגיד עליו. הוא לא מתאגרף מדהים, לא מתאבק ולא bjj מדהים. הוא לוחם סביר עם הרבה כריזמה. אני מאמין שהקרב בין סוקודו למצ'ידה יזניק את המנצח קדימה ואם יהיו לפחות 3 קרבות הגנה על התואר השנה בדוויזיה הזו, אז המנצח בקרב בין סוקודו למצ'ידה יהיה האלוף הבא.

talhorm

New member
ראמפייג' ניצח את דן הנדרסון

זה מי שהוא ניצח חוץ מלידל ועוד על אליפות הUFC... אז אי אפשר לשלול אותו לגמרי למרות שגם הנדרסון הוא MW, הנדרסון ניצח את וונדרליי סילבה בנוקאואט לפני כן, וזה לא משנה כמה חום היה לסילבה
אז אי אפשר להגיד שראמפייג' לא לוחם טוב

לא אמרתי שהוא לא לוחם טוב

אמרתי שהוא לא הלוחם הכי טוב! ועם כל הכבוד להנדרסון, הוא מעולם לא נחשב לLH. זה שפתאום סידרו לו קרב אליפות נגד סילבה זה רק בגלל שחיפשו יריב אמריקאי שילחם נגד סילבה ( כי האירוע היה בUSA) ולא היה יריב ראוי! סילבה עלה עם חום וחטף נוקאווט כנגד כל הצפיות ומה יותר נח לדינה וויט מאשר לעשות קרב אליפות בין שני האירגונים כשהוא מציב לוחם מנוסה בדוויזיה שלו, שעבר הרבה קרבות בזירות mma השונות, חזק פיזית מול לוחם שמתחרה בדוויזיה מתחת, שעשה אפסט מטורף עם נוקאווט ליריב הכי מסוכן בדוויזיה, שלא הרשים כבר הרבה זמן ואפילו בדוויזיה שמתחת הוא הפסיד בטורניר האחרון, וכל זה עוד תחרות על טיב הלוחמים בין שני האירגונים! זה הרי שטויות! ג'קסון לוחם פרייד בדיוק כמו הנדרסון. ודינה וויט כבר ניסה את מזלו בעבר כאשר הוא שלח את צ'ק לידל לפרייד לטורניר ב2003 והימר על לידל חצי מיליון דולר. כמובן כולם יודעים מה קרה ללידל ולחצי מיליון דולר בפרייד... זה הכל רק בכדי לבנות לufc שם גדול. שורה תחתונה, הנדרסון לוחם מצויין אבל בLH הוא לוחם סביר. ג'קסון צריך לנצח לוחמים כמו סוקודו, שוגון, סילבה, אפילו טייגו סילבה, ג'רדין ואלכסנדר בכדי להוכיח שהוא ראוי...

talhorm

New member
להפך

אני חושב שלוחמים כמו סוקודג'ו, טייגו סילבה, ויוסטון אלכסנדר וגם ג'רדין הם אלה שצריכים לנצח לוחם ברמתו של ראמפייג' כדי להוכיח את עצמם. במיוחד יוסטון אלכסנדר וטייגו סילבה... כי לג'רדין יש ניצחון על צ'אק וסוקודג'ו יש ניצחונות על ארונה ונוייגרה הקטן. אגב נוסיף לך עוד שם מעולה שראמפייג' ניצח, ריקרדו ארונה, ועוד בנוקאואט.

מסכים איתך לגבי זה

שהם צריכים לנצח לוחם מפורסם כמו ג'קסון אבל שמישהו יתן להם כבר את הצ'אנס! חוץ מזה הנצחון של ג'קסון על ארונה היה מסלאם יפיפה אבל אחרי קרב עם יתרון ברור לארונה. ארונה ידוע כלוחם עם סנטר מזכוכית. הוא נפל מאגרוף של סוקודו, מסלאם של ג'קסון ומהרוח של האגרופים של שוגון שעברו ליד הפנים שלו... ג'קסון לוחם שאני מאוד אוהב עוד מהימים שלו בפרייד ועל אף ההפסדים לסילבה ולשוגון אבל כמו שאז, אחרי ההפסדים שלו חשבתי שהוא לוחם טוב. גם עכשיו אחרי הנצחונות שלו אני חושב שהוא לוחם טוב! טוב, אבל לא הכי טוב...

neman

New member
אני לא מבין על מה כל המהומה

מה בסך הכל קרה, אז פורסט מקבל הזדמנות, מגיעלו לא מגיע לו, ראוי לא ראוי, הטוב ביותר לא הטוב ביותר, סך הכל קרב מעניין שיקודם על ידי הריאליטי וואלה סבבה מה הפחד? מה , שפורסט יהיה אלוף למרות שהוא לא הכי טוב? אז מה, ברור שפורסט הוא לא הlh הכי טוב אבל מה רע באיזה סיפור סינדרלה ביו אפ סי. גם לא צריך לעשות מקרב אליפות איזה פרה קדושה. אם נצטרך לחכות תמיד שרק ה"טובים ביותר" יילחמו על האליפות יבצר מצב של קרב על התואר אחת לשנתיים מישהו רוצה מצב כזה?

למעלה