פורסט ויטאקר יפיק ויביים סדרת דרמה חדשה ל-FX

gadgad0

New member
פורסט ויטאקר יפיק ויביים סדרת דרמה חדשה ל-FX

ויטאקר, זוכה אוסקר טרי על גילומו של אידי אמין ב"המלך האחרון של סקוטלנד", שנתן הופעה בלתי-נשכחת כג'ון קאוונה ב"המגן" של רשת הכבלים FX, יביים ויפיק סדרת דרמה חדשה לרשת, המתוארת כ"'הסופרנוס' המתרחשת בעולם הסחר בנשק".

gadgad0

New member
קטע גדול: טיב טעם פתחה בלוג...

טיב טעם, שתחקיר כלבוטק הממשמש ובא מאיים שוב לחולל הרס במאזניה, פתחה בלוג. הביטוי "מגוחך" קטן עליו.

gadgad0

New member
באיזה ערוץ תשודר הופעתו של בריאן אדמס בישראל?

בערוץ "טבע הדברים" כמובן, מה השאלה... עוד בהופעה (18 באוקטובר בפארק הירקון): נינט, אהוד בנאי, מוש בן ארי, משינה, רמי פורטיס וכו'.

gadgad0

New member
הוט בצעד משמעותי לשיפור ברווחים!

ניתקה בתי אבות סיעודיים בירושלים מהחיבור אליה, משום שביקשה להעלות פי 12 את התשלום ולא נענתה בחיוב. תגובת הוט: "אנחנו בהפסדים".

בטח שהוט יעלו מחירים

מי יממן להם את ההשתלטות על קולנוע גת בת"א? קודם בתי עסק ואחר כך צרכנים פרטיים. זה כל כך עלוב התפאורה שהם מלבישים על המבנה של קולנוע גת....

gadgad0

New member
מה אתה מקשקש?!

בכל פעם שאני עומד בפינת צייטלין-אבן גבירול ומסתכל על המבנה של קולנוע גת, ישר אני חושב שאני בויה ונטו ברומא. הבריכה בכיכר רבין? בול כמו הפונטאנה די טרווי. ובבניין הגבוה שמאחוריה יושב, כמובן, הפוטאנה די תל-אביב.

gilriv

New member
גדי

-אז אני מקווה שיצלמו ויעבירו את 'ההופעה רק את בריאן אדאמס
@ באינטרנט BLOG-TV שידור אישי -כמו שעשו לאחרונה מפסטיבל בראשית 2007 ואני מפנה את זה לקראטיב של BLOGTV מהטלוויזיה או מישהו בין הקהל שקשור למנהלי הBLOG אולי יעבירו ?סוף סוף מישהו שגדלנו עליו בטח בטח ערוץ2 יקליט את ההופעה ישדר יותר מאוחר

אולי בגלל כלבוטק גידמק לא קנה אותם

אולי אחרי שהתפרסם שהוא קונה את טיב טעם לחשו לו על האוזן שירד מהם יש סיכוי שיש לזה קשר?

gadgad0

New member
אין סיכוי. זה קרה הרבה לפני שרפי גינת

אפילו חשב בכיוון של טיב טעם בפעם שניה. המכירה של טיב טעם נכשלה, בעיקרון, משום שגאידמק הבין שאין אפשרות להפוך את טיב טעם לרשת כשרה מבלי לפשוט רגל בדרך (בגלל מבנה הבעלות שיש לרשת על חברות לייצור בשר לא כשר וייבוא מזון). הוא קיבל את יחסי-הציבור שרצה בעצם הרצון לקנות את טיב טעם ולהכשיר אותה, צבר את נקודות הזכות אצל החרדים (בדרך לכסא ראש עיריית ירושלים), וזה אפילו לא עלה לו הרבה (כמה מיליונים פיצויים על אי-מימוש הסכם המכירה - כסף קטן עבורו...).

gadgad0

New member
גם גינת שיחק טוב במכבי...

נאמברררררררררר איייטטטטט אווווווווווווללללללללסי פרררררררררררררררררררררררררררייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה