פורסם דו"ח ועדת שיפמן לנושא המזונות

גיא רוה

New member
פורסם דו"ח ועדת שיפמן לנושא המזונות

שלום,

ועדת שיפמן מונתה בשנת 2006 על ידי שר המשפטים לבחון באופן מקיף את נושא מזונות הילדים במדינת ישראל, קביעתם, תשלומם והבטחת גבייתם, והכל בהתאם לעקרונות היסוד של אמנת האו"ם בדבר זכויות הילד.

אתמול הוגש דו"ח הוועדה לשר ובמידה והמלצות הוועדה אכן יקודמו לחוק תהיה לכך השפעה מהותית וחיובית על כל אוכלוסיית ההורים הגרושים וילדיהם.

mother cat

New member
קראתי - מעניין.

ואני עדיין תוהה - מה מטרת הפוסט שלך פה?
אני חוזרת ומבקשת - אם אתה רוצה לעלות נושא לדיון עם חברי הפורום - בבקשה. אם אתה רוצה להתיעץ עמנו - בבקשה. אם אתה רוצה ליעץ לגולשים אחרים שמעלים פה שאלות - בבקשה. אבל אנא, הפרסומים האלה הנם פרובוקטיביים ואני לא מבינה איזה מטרה הם משרתים.

מרוניה

New member
גיא רווה פועל למען השוואת זכויות הגבר.

(בכל הנוגע לגירושים.) יש לו ארגון והוא פועל לכך בצורה מסודרת. הפרסומים האלה משרתים את הפצת הרעיון והמטרה שלו. אני יכולה בהחלט להבין אותו. מכיוון שבבסיס אני חושבת שהמטרה שלו טובה, וכיום הוא גם לא מתלהם, לי אישית זה לא מפריע, אף על פי שזה "פרסומת". אבל זאת החלטה שלך אם לאפשר זאת בפורום או לא.
אגב, לא קראתי את הקישור שהוא הביא. אני מקווה שאני צודקת כשאני אומרת שהוא לא מתלהם.

mother cat

New member
כן, כבר התוודאתי אליו ולארגון שלו

הלינק אינו מתלהם - הוא מביא סיכום של הדו"ח וכמה וכמה רפרנסים לפסקי דין. והוא מעניין. הוא באמת מעניין. למרות שהוא חד צדדי מאד.

היה לי קל יותר עם גיא היה משתתף בדיון כלשהו ולא רק בא, יורה, והולך.... הפוסט הזה אינו בדיוק פרסום - הוא מציד דו"ח. לא מפרסם את האגודה שלו, או משהו מסחרי. אני זעה באי נוחות בכסא כי אני לא יודעת עם למחוק או להשאיר. אני כל הזמן מקווה שאוכל לפתות אותו לדיון....

מרוניה

New member
אני לא חושבת שהוא חוזר להסתכל על הדיון.

הוא כבר מעבר לשלב הזה. הוא רק שם את זה כדי להגביר את המודעות בציבור, וממשיך בענייניו. אני מניחה שהוא גם צריך לעבוד מתישהו...

mother cat

New member
אז אם אני אמחוק הוא בכלל לא ידע?

מרוניה

New member
רוב הסיכויים שהוא לא יידע.

השאלה אם את רוצה למחוק. עדיין לא קראתי את הקישור, אז אין לי דעה. אם החומר חיובי ביסודו, אולי לא חייבים למחוק. שיקול שלך.

mother cat

New member
האמת - הפעם זה לא מתלהם ובאמת די מעניין

אמנם מאד חד צדדי, אבל זה לא "עצבן" אותי כמו הפוסט הקודם.
אני כנראה לא אמחוק, אבל אני מודה שצורמת לי צורת ההנהלות של לבוא, לירות וללכת. רוצה להביע דיעה? סבבה. שב עמנו קצת, תנהל איתנו דיון. אנחנו נחמדים, בחיי.... (טוב, לפעמים אנחנו קצת מיליטנטיים, אבל לא מכוונה רעה חלילה!).

מרוניה

New member
כאמור, הוא מפיץ חומר. הוא לא בא לדון.

ואין לזה שום קשר לאופיינו ולהתנהגותנו.

mother cat

New member
לא ממש, אבל חינכו אותי להתנהג כמו שאני רוצה

שיתנהגו אלי - אז מכיוון שאני הייתי רוצה שיגיבו להודעה שלי, אני משתדלת להגיב, גם כשדי ברור לי שלא אקבל תשובה...

azaria

New member
הוא מנצל את ההזדמנות שהתחלפו כאן מנהלים.

גם אצלי הוא ניסה את הטריקים האלה של לזרוק טיזרים ופרסומות. הפניות למאמרים ולפסיקות וכדומה.
לא נכנס לדיונים. לא מגיב לשאלות. לא מתייחס לביקורות.

רק משתמש בפלטפורמת הפורום למשיכת אנשים לאתר שלו ולרעיון שלו.

כשבכל זאת כתב כמה פעמים נחשף כקיצוני מיליטינטי. אינטרסנט לדבר אחד שלא מתבלבל משום עובדה הסותרת את התיאוריות שלו, מופרכות ככל שיהיו.

לבסוף הגעתי איתו למצב שהוא לא כותב כאן יותר.

לא מפתיע אותי שהוא המשיך לעשות מוניטורינג גם לפורום הזה. וברגע שזיהה אפשרות לחדש את פעילותו גם כאן - קפץ עליה.

mother cat

New member
רגע, אז מה עשית בסוף?

החלת למחוק הודעות שלו? או פשוט לא להגיב?
על פניו, הוא לא באמת עובר על חוקי הפורום.... אז קצת קשה לי למחוק. אולי אני עוד רכה מדי?

azaria

New member
ענייני ניהול פורום, בואי נדסקס בפרטי.

נראה לי עדיף שנשאיר את דפי הפורום לדיונים בענייני משפחה מורכבת.

למעלה