פורסם היום על אמי"ל מעניין, לא גו'ש??

24 עומר

New member
פורסם היום על אמי"ל מעניין, לא גו'ש??

מעניין שלא רק אותי וככל הנראה משתיקים. פורסם היום ברשת אני מצרף את הכתבה במלואה. פורום ''מאבטחים'' בתפוז סותם פיות לגולשים כתב\ת סקופ 13/04/2007 15:08 הפורום שאמור לשמש פה למאבטחים בישראל משמש בעצם כפרסומת אגרסיבית לארגון הרשמי של המאבטחים (אמי'''ל). מנהל הפורום: "כאן זה לא דמוקרטיה" צנזורה נגד המאבטחים הפורומים של אתר הגולשים הפופולרי "תפוז" הם פורומים פתוחים העוסקים בנושאים מגוונים, בהתאם להעדפות הגולשים. כל מי שמעוניין לפתוח פורום חדש ולנהל אותו נדרש לפנות להנהלת הפורומים של "תפוז". לאחר ראיון אישי במשרדי החברה, ולאחר שנקבע כי נושא הפורום עשוי לעניין את ציבור הגולשים, יכול הגולש לפתוח את הפורום ולנהל אותו. בסיפור הבא נספר כיצד פורום תמים לחלוטין, העוסק בנושא זכויות מאבטחים ושומרים, הפך לאתר פרסומת בלעדית של ארגון פרטי ולמכשיר לסתימת פיות ולצנזורה אגרסיבית. מהם גבולות סמכויותיו ושיקול דעתו של מנהל הפורום בעריכת צנזורה על תוכנו, במחיקת הודעות של גולשים ובחסימתם? התשובות לשאלה זו רבות ומגוונות, ונעות על הציר שבין מחיקת הודעות פוגעניות בלבד, המעלות חשש לביצוע עבירה פלילית, ובין עריכה מוחלטת, לעתים מגמתית, של הפורום על ידי המנהל - ככל שיעלה על רוחו - מחיקת כל הודעה שיחפוץ משום שאינו מעוניין בתוכנה, משום שהתוכן אינו מקדם את מטרותיו, או פשוט משום שהוא אינו מעוניין לתת במה ופתחון פה לגולש שהוא אינו חפץ ביקרו? היכן נמתח הגבול? בינינו, מי מאיתנו לא כתב פעם הודעה בפורום, תגובה בטוקבק, שאלות למומחים, ויכוחים פוליטיים או סתם החלפת מתכונים או סרטים? ככלל, את הפורומים מנהלים גולשים המתנדבים ומשקיעים מזמנם הפנוי במתן סיוע ומענה לשאלות גולשים, מעלים נושאים לדיון, מביעים דעה אישית ו"מושכים" חברים חדשים. על זירת הביטוי הווירטואלית, "סוס הפרא" של המאה ה-21, אמונים מנהלי הפורומים, והזכות להסדירה הופקדה בידיהם הנאמנות. הדרמה מתרחשת בפורום של ארגון מאבטחי ישראל (אמי"ל) ב"תפוז", שמנהל אדם המתכנה "ג'וש". הפורום קורא לשומרים ולמאבטחים "להיכנס ולהשמיע את קולם ע"מ לגרום לשינוי בחברה בכל מה שנוגע ליחס כלפי העובדים בענפי השמירה וכן לדון בנושאי היום". בחודשים האחרונים חלו באזור רחובות התפתחויות דרמטיות הקשורות להתארגנות של עובדי אבטחה בחברות קבלן. הוקמו ארבעה ועדים של עובדי אבטחה, שנלחמו ועודם נלחמים על קיומם ועל ההכרה בהם. ב-18 במרס התקיים טורניר קט-רגל, שעליו דיווח הכתב יואב לוין. באירוע השתתפו נבחרות של מאבטחים מהוועדים השונים, ונכחו פעילים חברתיים ואישי ציבור, ובהם ח"כ שלי יחימוביץ'. הוועדים הוקמו בסיוע נרחב ובליווי צמוד של הקליניקה למשפט ולרווחה באוניברסיטת תל אביב, העוסקת בשנה האחרונה בהתנדבות במתן ייעוץ וייצוג משפטי להתארגנויות עובדים, ומורכבת מעורכי דין ומסטודנטים למשפטים. התפתחויות חשובות אלו בנושא המאבטחים המנוצלים בישראל העלו באופן טבעי בימים האחרונים דיונים סוערים בפורום המאבטחים היחידי ברשת – הלוא הוא הפורום של אמי"ל באתר "תפוז". בין השאר, מאבטחים מתוך אחת ההתארגנויות ברחובות שיבחו את פועלה של הקליניקה למשפט ולרווחה ואת הסטודנטים בה, העמלים לקידום זכויות המאבטחים המתארגנים. מתברר כי הדבר לא היה לרוחו של מנהל הפורום, וכשסטודנטית הפעילה בקליניקה, גולשת בשם יעל, המכנה עצמה "סיוע משפטי" - ולא בכדי - הזמינה מאבטחים נוספים לפנות גם הם לקליניקה לצורך קבלת סיוע להתארגנות ובחינם - לא זו בלבד שהודעתה צונזרה, אלא שהיא אף נחסמה כליל על ידי מנהל הפורום (לאחר זמן קצר שוחררה חסימתה), והיא הוזהרה שלא לפרסם הודעות בפורום ולא לתת מענה או סיוע משפטי למאבטחים הפונים דרך האתר, משום שכביכול, היא מטעה מאבטחים וגורמת במעשיה לנזקים שאמי"ל נאלצת להתמודד עמם מאוחר יותר. יעל הנדהמת פנתה למנהל הפורום באופן אישי, וציינה כי העובדה שמנהל הפורום של ארגון שחרת על דגלו את הסיוע והעזרה למאבטחים באשר הם, רואה לנכון למחוק בברוטליות הודעה שמכוונת כל כולה להנגשת הקליניקה לקבוצות של מאבטחים, היא שערורייתית. מנהל הפורום הרהיב עוז בתגובתו, וכתב בין היתר כי אמי"ל עושה בעצמה את כל מה שנדרש לקידום זכויות המאבטחים, וכי "אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי למחוק, לחסל, לנטרל את השתתפותך בפורום באלימות, בברוטליות...". כאילו לא די בכך, כשאחד הגולשים התקומם על הסנקציה מרחיקת הלכת ועל מדיניות ההשתקה, השיב לו מנהל הפורום קבל עם ועדה כי "כאן זה לא דמוקרטיה. כאן יש מנהל (להלן, josh) אחד ויחיד, ואני קובע את כללי הפורום". כך, כלה ונחרצה! מן הראוי להדגיש כי הפורום משמש, הלכה למעשה, פרסומת בלעדית לארגון אמי"ל. ניתן ללמוד זאת מהודעות פרסומת שמנהל הפורום ואנשים מתוך האירגון מפרסמים השכם והערב. כך, במקום לשרת את התכלית שלשמה הוקם הפורום - קיום דיון אמיתי בנושא הדאגה לזכויות המאבטחים וקבלת מכלול האפשרויות לקבלת סיוע ולשיפור תנאי עבודתם - הפורום משמש לשיווק אגרסיבי של ארגון מאבטחי ישראל (אמי"ל), ולגיוס מאבטחים לשורותיו, בניצוחם של מנהל הפורום ושל חברים אחרים באמי"ל. החסימה הזאת של דיון ציבורי אמיתי מהווה תעודת עניות לאתר "תפוז", שנותן יד לניהול פורום חשוב ויחידי מסוגו ברשת, העוסק בנושא זכויות מאבטחים, על ידי גורמים המנסים לשווק את מרכולתם במסווה של מתן במה לדיון ציבורי ותמיכה. מצוות אתר "תפוז" נמסר כי העניין בבדיקה. אני מאוד מקווה שהעניין בבדיקה - סוף סוף

joshh

New member
מעניין מי כתב את הכתבה הזאת...

עומר די.... זה כבר מעורר רחמים.

joshh

New member
כן

הניסיון העלוב הזה להוכיח משהו מעורר רחמים. טרם הבנתי מה אתה מנסה להוכיח. הניסיונות האלה רדודים מים המלח. אני מבטוח שתנסה לחפש משהו עד בתקפת ילדותי, אולי גנבתי סוכריה על מקל... צר לי שמקום להבין את הנאמר לך אתה שוב ושוב מנסה להילחם איתי. כל פעם שאני מנסה להסביר לך, אתה נאטם בניסיונות חוזרים לפגוע בפורום, בגולשיו ועוד חמור במנהל הפורום. יש תורמים מעצמם למען אחרים ויש המנסים לתרפד זאת. יש היוצרים ובונים דברים נפלאים ויש המנסים להרוס ולמותת. יש המעצימים ויש המורידים. יש שמשקיעים ומתמידים בלשפר ויש שמטרתם ותחליטם לפורר ולקלקל. בנתיים, כל מה שקבלתי ממך זה רק טענות, גידופים וניסיונות מעוררי רחמים להרוס ולקלקל. אם אני הייתי במקומך, הייתי מנסה ללמוד משהו מזה ומבמקום להתנשאות ולנסות להראות לכולם כמה אתה יכול לתרום הנושא. אתה מעקש לנסות להוכיח (אציין בניסיונות כושלים) כמה שכולם לא יודעים כלום, וכמה כולם טועים וכמה שכל המאבטחים חלשים. והגרוע מכל אתה ניכנס לפורום ותוקף ללא הירף את המנהל המנהל את הפורום שבו אתה מתארח. צר לי, זאת לא צורה לנסות לשנות משהו. בנתיים נתתי לך במה והביעה את עצמך, ואתה היבעת את דועותך בזירעת הרס. אם לא הייתי בטוח ב 100% אתה אש1211. אחרת אין שום סיבה שיהיה לך משהו כ"כ אישי נגדי. כדי שתראה כמה אני מאופק, אני נותן לך את ההזדמנות האחרונה לשנות את הגישה שלך.

24 עומר

New member
הרוב לא ראוי לתגובה.

אבל אני חייב להגיד לך, ואני מצטט אותך: "....תורמים מעצמם למען אחרים ויש המנסים לתרפד זאת. יש היוצרים ובונים דברים נפלאים ויש המנסים להרוס ולמותת. יש המעצימים ויש המורידים. יש שמשקיעים ומתמידים בלשפר ויש שמטרתם ותחליטם לפורר ולקלקל..." נכון ג'וש אתה צודק אני מציע שתשנן את מה שכתבת כל יום זה פשוט נראה כאילו זה נכתב.. עליך?! לגבי ניסיונות ההרס שלי? תזכיר לי מה הצלחת לקדם במשך כמה? 5 שנים? במי פגעתי? העזתי לומר את דעתי שהיא נוגדת את דעתך? אז מה. תתמודד. בנתיים מי שלא ענה לי לעניין על 80% מהדברים שנכתבו, היית אתה. אין לי דום בר אישי נגדך אני לא מכיר אותך איך יכול להיות לי משהו אישי נגדך. יש לי טענה ואני חוזר עליה כבר מספיק זמן. אני מצפה כמאבטח פשוט מן המניין שתתייצב נגד אנשים שקוראים לקחת את החוק לידיים . אם אתה לא מסוגל לעשות את זה, תחזיר את המפתחות. נגמר לך המנדט.

joshh

New member
עומר יקר

אם כבר בציטוטים עסקינן, הנה משהו שאתה כתבת (ועליו לטענתך אתה חוזר מספיק זמן): "אני מצפה כמאבטח פשוט מן המניין שתתייצב נגד אנשים שקוראים לקחת את החוק לידיים". זה מה שאתה מבקש? שאתייצב נגד אנשים שקוראים לקחת את החוק לידיים? בתור מי? האם זה תפקידו של מנהל פורום? או מנהל מכבסה? או מעבדה לתיקון שואבי אבק? אם נדמה לך שמישהו עובר על החוק, תתלונן במשטרה. אתה פונה לאדם הלא נכון. זה מזכיר לי את המערכון של החמישיה הקאמרית - אותו מערכון בו ניסתה קרן מור להתקבל לקורס טיס אך לשווא. היא סיפרה שניסתה להתקבל לקורס טיס בבנק ... אח"כ בקופת חולים, אח"כ היא הלכה למוסך ... ואף אחד לא קיבל אותה לקורס טיס שם. זו אפליה, כך טענה בכעס נוראי. בכל מקרה, נדמה לי שכוונתך ודעותייך שטרחת להביע באריכות מופלגת וראויה לציון, הובנו. זה מה שיפה בפורום ציבורי. לכל אחד (למרות טענותייך שלכאורה אין המציאות כזו), מותר להביע את דעתו. ערב מאד טוב, Joshua המכונה Joshua.

24 עומר

New member
האמנם?

על אותו המשקל אפשר גם להגיד שמי שמקלל ומגדף כל עוד הוא לא עובר על החוק אין סיבה לחסום אותו. מי שנפגע, שיגיש תלונה במשטרה או שיתבע בתביעה אזרחית בבית המשפט... חליק ג'וש אתה לא באמת מאמין בזה. על מה אנחנו מדברים, הפורום הזה לשיטתך שיך כולו למאבטחים ועל הקמתו קבל שאפו אין תקדים לדבר כזה. אבל אם רתה רוצה שיתייחסו למאבטחים ולאתר בפרט ברצינות תפגין את זה. לא ייתכן שמישהו ייקרא לעשות דברים שהינם בניגוד לחוק ובטח ובטח בניגוד לדברים שאתה כאמי"ל משדר ומטיף. או שרציניים או שלא.אם היה עולה פה מנהל חברת אבטחה והיה כותב אמירות בלתי חוקיות כנגד מאבטחים, אני בטוח שהיית מתערב. לא צריך לעבור על החוק גו'ש בשביל להתערב, אתה עושה את זה כל הזמן ומייעץ (וטוב שכך) ועוזר ומנסה לשנות אז למה לא ללכת עם זה עד הסוף לפחות בבלטה שלך. לסיכום כפי שכבר אמרתי או שאתה רציני בהתנהלות או שמשחקים בנדמה לי. אם רציניים עד הסוף, אם לא תודיע לכולם,חברה, הפורום פה הוא לא יותר משק חבטות להשכיר (בחינם) תשתמשו בו ושיהיה לכם בכף, כי מעבר לזה הוא כלום

joshh

New member
תראה..

אתה מגיע לפה, יש לך הרבה תלונות על אופן הניהול הפורום, אופי הגולשים בפורום. יכול להיות שיש לך תלונות על האופן שההודעות מועלות לפורום, צבעי הפורום והעובדה שהפורום נמצא ב
לא יודע מה להגיד לך, זה כמו שתכנס למישהו הבייתה. איך שאתה ניכנס בכניסה, ישר יורק על הרצפה, אומר לו שאישתו מכוערת והיא מכינה חרא של אוכל וככה לא מגדלים ילדים...שהריהוט שבחר לבית לא מתאים והוא עצמו לא יודע לבחור מקום טוב לחיות. מה היית אומר לאדם כזה? לא טוב לך תיפתח לך אחלה פורום שמגניב על כל הראש ראש... יכנסו לשם כל אנשים שחושבים בדיוק כמוך או אולי אנשים כמוני ותוכל לריב איתם עד אין סוף. הדעה שלך הובנה, אתה מוזמן בשמחה להתלונן להנהלת תפוז על אופן ניהול, יש לציין הלקוי מייסודו. תבקש מהם לפתוח פורום מקביל א חלופי או ברשת אחרת ותעשה שם חיים. הדגש, שהדעה שלך הובנה ונתחנה מכל הכיוונים, בו נסכם כאן את הדיון. joshua המכונה גם ג'ושע

joshh

New member
אני משער שזה אתה כתבת ....

בתוך הכתבה שנכתבה על ידי אש1211: "גם אותי השתיקו(חסמו) אורח (30/03) כי לא התיישרתי והעזתי לתקוף את "אחד המומחים" שלהם שיעץ למאבטחים לנטוש עמדות שמירה ועוד עיצות אחיתופל. כל פעם שמשהו מעיז להגיד דברים שלא מתיישרים עם הקו שלהם פשוט חוסמים אותו. איפה תפוז??"

24 עומר

New member
צר לי שכך אתה חושב. אין לי כל קשר לזה!

גיליתי את הכתבה במקרה דרך גוגל ומעניין שגם מי שכתב אותה חושב שאתה ככל הנראה קצת בורטאלי ונוטה לחסום כל מי שלא חושב כמוך.אין לי מושג מי זה אש 1212 אבל עצם המחשבה שלך שאני זה שכתבתי את הכתבה הזאת מראה על פרנוייה לא הגיונית. בכלל, בכל פעם שהראיתי לך דוגמאות שסותרות את התיזה שלך כמו בנושא "צורת הדיבור שלי לגולשים" ואחרי שאני מוכיח לך שגם אחרים כולל אתה לא מדברים טוב יותר ומשום מה הם לא נחסמים, אתה נותן לי תשובה מגוחכת ובעיקר לא רצינית במקום לענות לעניין. אני מאבטח כמו רבים אחרים שגולשים פה בפורום. מה לעשות שמטבעי אני איש עקרונות ולעיתים הולך איתם עד הסוף. מרגיז אותי מאוד חוסר הרצון שלך (ואולי היכולת) להתייצב בפומבי כנגד דברים שגם אתה טענת גם אם בחצי פה, שהם לא רואויים. להזכירך כל הדין ודברים הזה החל שעמנואל גולדשטין קרא למאבטחים "לתפוס את המנהלים שלהם בענבים..." ולסרב לשמור וכד'. ציפיתי שבתור מנהל הפורום וכמי שמתיימר להציג את עצמו כבעל ניסיון תקרא אותו לסדר ותביע דיעה נחרצת נגד דברים כאלו או נגד הדרך שהציעו לפעול וזה לא קרה! במקום זה קיבלתי הרצאות פילוסופיות על 5 דעות שיש ל3 יהודים...ובמקום זה אתה בוחר כבר מס' ימים להתעמת איתי ולנסות להסביר לי כמה שאני לא מבין. מה קורה גו'ש קשה לך להודות שידידך עמנואל טעה? לא ירד מכבודך דבר תאמין לי בשורה התחתונה, חופש הדיבור שאתה כל כך מטיף לו פה נשמר ומכובד רק כאשר קוראים ומיישרים קו איתך ועם הפורום הזה. כאשר משהו חושב אחרת פתאום הוא מדבר לא יפה, פתאום הוא אכול סרטים, פתאום הוא ילדותי ועוד. אין לי שום ספק כי אתה תחסום אותי מתי שהוא בזמן הקרוב. קשה לך להתמודד עם אנשים שחושבים אחרת ממך ויש להם יכולת הבעה מעבר לבינונית. מעניין איזה שינוי אתה רוצה להוביל אם אתה לא מסוגל להתמודד עם מאבטח שחושב אחרת ממך.

joshh

New member
שוב ושוב....

תרד כבר מגולשטיין, הוא אמר דעה. תפסק להיות דרמתי. אתה לא יכול לסתור את עצמך. להגיד שאני צריך להתנגד לאמירה כזו או אמרת ואז באותה נשימה להגיד לי לחסום גולש, למחוק את מה שהוא כתב ולכתוב הודעה נחרצת נגד דבריו. עוד פעם, אין לי בעיה עם הדעות שלך. זה האופן הגישה שלך. אני חושב שמיצינו את השיחה הזאת.... הייתי ממשיך עם היה לזה הגיון, מיותר. העובדה שכתבת את הטוקבק העלוב הזה מראה מי אתה. אני סיימתי לדבר איתך. Joshua

24 עומר

New member
רגשי הנחיתות הורגים אותך ג'וש

מסתבר שיש עוד כמה אנשים שלא אוהבים אותך חוץ ממני (ומעוד כמה...)

joshh

New member
השד יצא מהבקבוק

ההבדל בני לבינך הוא שאני דווקא אוהב אותך :) אני מקווה שתתגבר מהר... חיים קצרים. joshua

24 עומר

New member
לרדת מגולדשטין? ממש לא!!!

ישבתי לילה אחד (מודה הייתי קצת משועמם) וקראתי את כל דפי הפורום 67 עמודים. מר גולדשטין בצורה עיקבית לא מפסיק להסית, להדיח, להפוך את כל חברות האבטחה באשר הם לעבריינים ואת כל עובדי האבטחה למטומטמים שממש לא יודעים כלום מהחיים שלהם. בצורה שיטתית הוא לא מפסיק להפוך את כל חברות האבטחה לעבריינים (כולם כאלו?) בצורה גורפת ולדבר אל המאבטחים בצורה מתנשאת ושחצנית כאילו מדובר במדען במכון וייצמן שמדבר עם ילדים מפגרים. משום מה לא שמעתי את קולך ג'וש. אתה לא אמור לפחות בפורום להגן על המאבטחים? לפחות לקרוא אותו לסדר? להתריע? להזהיר (זה ראיתי שאין לך שום בעיה) בקיצור להתחיל ולתפקד כמנהל פורום ולא רק כשוטר?

joshh

New member
תראה זה לא בהרכח נכון

אני ללא הירף התרעתי לרשויות, אך לשווא. מכתבים נשלחו, אבל לא נענו.... אני ידעתי שמדובר במשהו סדרתי, צעקתי אך קולי לא נשמע.... אגב, מהם מתפקידי מנהל הפורום? (אני לא זוכר.... אתה בטח יותר מנוסה ממני). שוטר... צודק, מהיום אני מפסיק לתת דוחות חנייה לגולשים...

24 עומר

New member
אתה מבוזבז ג'וש.

הייתי ברצון ממנה אותך למשורר הלאומי של המדינה או לפחות של אמי"ל... רק מה? אני לא חושב שצריך להציב רף כל כך נמוך לאנשים אחרים, מגיע להם יותר קרדיט.

ZVI1011

New member
מעניין מי כתב את הכתבה הזאת...

כניראה שיש אנשים שחושבים אחרת אבל אתה יודע מה ... אתה וגולששטין לו תצליחו (או שאולי אתם אותו אדם אתה ? רואה תאוריות לגבי קונספירציה לו רק אתה יכול לפתח ) לדעתי אתה לו ממלא את תפקידך כמנהל פורום ואתה מתנשא ומרוחק מהאנשים אתה מסתכל עלינו מלמעלה בלי להיתיחס לבעיות שלנו כמו בן אדם אלא כמו מכונת חישוב א ב ביחסי אנוש זה לגלות אמפטיה לחבק וללטף ולנסות להרגיע ולהכווין אבל אותך זה לו ניראה שזה מענין (כמובן אני מדבר על מה שאני רואה בפורום )במקום להיזדהות עם אנשים וללכת לקראתם אתה שולח אותם לקרוא ספרים לו יזיק לך לקחת קורס קטן ביחסי אנוש וניהול צוותים כי בתגובות שלך אתה מתנהג בדיוק כמו אלה שאתה מטיף נגדם תלמד דבר בחיים אתה שמרשה לעצמך לתת עצות לעולם לו מותחים ביקורת על אדם בלי מילה טובה קודם וכאשר תבין את זה תתחיל להבין אנשים ולגרום להם להפתח ןלקבל את הביקורת אים יש מקום לביקורת כמובן עומר צודק בדבריו עליך להגיב כאשר אתה שומע דברים שעלולים לגרום נזק לאנשים לגרום לאנשים לעשות שטויות הרבה יותר גרוע מלהגיד אדיוט בפורום וחוסר התגובה שלך מעורר ספקות לגבי טוהר הכוונות שלך והמניעים תסביר לי איך אני מפתח שיחה עם אדם שרע לו בלי להזדהות איתו ולתת לו להבין שגם לי לו כל כך טוב הרי מרגע שאני יגיד שהכל טוב הוא יחשוב שאני סתם מתנשא או שיש לי אינטרס כל שהוא וזו הטעות שעשית לו יודע אם מחוסר ידיעה או סתם מאטימות וכאשר אנחנו כועסים על כך אתה יורד לפסים אישיים כמו ילדה קטנה שולח אותי לקרא ספרים ומזלזל בנו אתה מנהל פורום ואים לו הסבירו לך אז יש לך אחריות מסויימת על מה שנאמר כאן אחריות מוסרית לפחות כאשר לפני מספר ימים סיפרו כאן החברה ממודיעין איך הם מאחרים בכוונה ההיתה צריך לקפוץ לשמים ולא לעודד אותם (בשתיקה ) ששום מקום לן נתקלתי בדעתך לגבי הרמה המקצועית של המאבטחים או בגינוי למחדלים שהם עושים אתה שוכח שאתה כמנהל משמש כאן כדמות חינוכית וסמכותית ומה אתה עושה משחק בקקה " עומר אל תגיד יותר אידיוט " מי שצריך להתאפס כאן זה אתה אורח בפורום בכייני ישראל בהנהגת גוש וגולשטין המשך יבוא (אים לו אחסם כמובן )

joshh

New member
ZVI1011

הבנתי, אתה לא אוהב ספרים.... אני אגב קראתי אותה, ומאוד אהבתי. קבלתי המון תובנות וחשבתי שאולי הספרים האלה לעזרו לך. אם הייתי יודע שתהיה רגיש אליהם לא הייתי ממליץ לך... אני טיפוס מאוד אמפתי, העובדה שהמלצתי לך על הספרים היו כדי לנסות לעזור לך. אבל לא רע לך, אמרת שטוב לך. אל כן, קבל את התנצלותי בהמלצת ספרים. אגב, לא הבנתי את הקטע של חב' מודיעין. מה הגולשים ואני עשו ומה היינו צריכים ? לגבי משחק בקקה, צודק. הפסקתי. לגבי גידופים לדעתי זה לא משחק בקקה.

ZVI1011

New member
מוסר עבודה

מוקד אמון נאלצים להביא שומרים מאזורים רחוקים בגלל חוסר בשומרים , ואילו אנחנו המאבטחים דופקים אותם שאנחנו לא באים בקבוצה של 10 - 13 אנשים ביום בגלל הגל הגבוהה של הגניבות זה בנוסף למדים המגעילים שאנחנו מקבלים מ-שוק הכרמל , וגם היחס המשפיל של הקב"טים ו-פקחי העירייה ............................................ אני אוהב גם לאחר להם כל בוקר 10 דקות אחרי הזמן שבוע שעבר ביקר אותנו בעמדה המפקח הארצי של כל המאבטחים בארץ שהגיע לבדוק מדוע יש שומרים בלי נשק ויש שומרים שהם אפילו לא עשו צבא השנה זרמו הרבה תביעות נגד החברה

למעלה