פורסם רשמית הבמאי של הסרט ה-11

papal

New member
ואי זה -גדול!!!

זה יחיה את עולם הטרק!!! הסרט הזה גם יכול ליצור ספין של סדרה על האקדמיה הייתם רוצים דבר כזה? אולי עולם מב"כ יקום לתחייה?

Tal Shiar

New member
אין צורך להתלהב...

לי זה כבר ברור שזה הולך להיות כישלון קופתי חרוץ... זה נשמע לי כמו אחד הרעיונות הכי גרועים לסרט סטאר טרק מאז העלילה של הסרט החמישי... מכל האופציות שהיו להם, הם החליטו ללכת דווקא על ימי האקדמיה של הצוות המקורי? נו ומה יקרה עכשיו, ילהקו לי ילדים זבי חוטם שנפלטו מסדרות נוער משעממות לתפקידים הראשיים? זה הרי מגוחך! אני עדיין עומד על כך שבמקום עוד סרט שיהיה פלופ, צריך להוציא אוסף של מיני סדרות שיתמקדו באירועים משמעותיים ב"היסטוריה" של סטאר טרק שרק הוזכרו על קצה המזלג במהלך הסדרות...זה בטוח יהיה ניצול טוב יותר של כמה מאות מיליוני דולרים שיילכו על מיני סדרות של שעה וחצי כל פרק (כפול 3 או 4 פרקים), בעלות שתתקרב לעלות הפקה של פרק סטנדרטי באחת הסדרות...(ללא צורך באפקטים מפוצצים, שאוכלים את כל התקציב - דוגמת מטריקס) בדרך הזאת יהיה אפשרי לעשות בין היתר גם כמה מיני-סדרות שיעסקו בימי האקדמיה,אבל של כל ארבעת הקפטנים (קירק,פיקארד,סיסקו, וג'ינווי)... וכמובן כמו שציינתי כבר קודם על שאר אירועים משמעותיים בתולדות סטאר טרק...

DDN

New member
זה יהרוג את עולם הטרק

למה לחזור לעבר? אין להם מספיק דברים בעתיד של העולם להתמקד בהם? לחבר'ה בחלל עמוק תשע יש סיפורים לא סגורים. . .. . מה קרה לחבר'ה של וויאג'ר? מה עם האנטרפרייז? למה לחזור לאקדמיה של קירק וספוק. או, הרעיון התפלצתי במיוחד - סיפור אקדמיה של . ... . דמויות חדשות לגמרי! או. .. . (ארוחת הבוקר עולה חזרה למעלה) סיפורי האקדמיה של ווסלי קראשר!

Tal Shiar

New member
זה גם מה שאני חושב...

הרי הצוותים של חלל עמוק ו-וויאג'ר נתנו לנו יחד 14 עונות פנטסטיות והיו ראויים להופיע בסרטים לא פחות מהצוות של הדור הבא, ובכל זאת מעולם לא קיבלו את הכבוד הראוי...פשוט זרקו אותם לכלבים ברגע שהסדרות שלהם נגמרו... וזה לא שלסדרות האלו לא נשאר מה למכור אלא זאת הייתה החלטה של הרשת בלבד להוריד את הסדרות אחרי שבע עונות, אחרת יכלו להמשיך עוד 4 עונות לפחות..

Broken Bow

New member
נשמע מעניין -רעיון שהועלה כמה פעמים

נשמע מעניין מאוד, תלוי כמובן בתוצר הסופי. אבל לדעתי החשוב ביותר הוא שמביאים "דם חדש" ל-ST וזה טוב, גם אם אני לא בטוח כי דווקא J.J Abrams הוא בהכרח הכי מתאים, אבל נקווה לטוב. מה שמעניין שממש לפני יומיים קראתי כתבה על התסריט שהוצע ע"י Harve Bennett לסרט החמישי במקור - על ימי האקדמיה של קירק וספוק. רעיון שהועלה מאוחר יותר עוד כמה פעמים גם בתור סדרה. ממליץ לקרוא.

AKIRA972

New member
התסריט הזה הוא פשוט כל הסרט הבא!

התחלתי לקרוא ועדיין לא סיימתי כי זה ארוך אבל פשוט ניתן לראות זה הסרט הבא! התסריט המקורי לסרט החמישי יהיה הסרט ה - 11.

oblique

New member
לא נכון

באתריםמסוימים דובר על כך שזרקו את התסריט הזה לפח ויכתבו אחד חדש אגב גם באתר של מס"ב לא ממש מצוין בפרוש שהסרט הבא אכן יהיה דווקא על קירק וספוק צעירים למרות שרמזו שזה כנראה "הכיוון" אל תשכח שלרוב גם כשיש פרה פרודקשן זורקים דיסאינפורמציה כדי שהעלילה לא תדלוף עד ללפני ההקרנה הראשונה עצמה (הקרנת מבחן לדעת מה תגובת הקהל) אני זוכר במעורפל עד כמה שזה ישמע מפתיע קדימון למסע בין כוכבים 9 שבו יש איזה אדמירל מטורלל שהשתלט על האנטרפרייז והוא דורש מרייקר לירות על הספינה שפיקארד נמצא בה פיקארד מסרב הוא קורא לוורף וגם וורף מסרב ואז איך שהוא יש פרץ של אנרגיה והוא נפצע קשה או משהו ומנוטרל. לאדמירל היה זקן וגורמטים!!! משום מה דווקא הסצנה הזו קוצצה מהסרט (מעניין למה?) ייתכן ופשוט זה היה קדימון דיס אינפורמטיבי שכזה...

למעלה