פורסם שז'אבו ארליך שנהרג בלבנון הוזמן על ידי צהל.

jackie111

Well-known member
עמית סגל הביע דעה שאנו (השמאל) תוקפים את ארליך
ואת הצבא על שההזמינו אותו להכנס כדי למפות את האתר.

בצהל יש מחלקת מיפוי שממפה בעזרת רחפנים בזמן
קצר אתר כמו זה. כתוצאה מהתצלום התלת ממדי ניתן
לאתר את הכניסות והיציאות ניתן לעשות סיור בשטח
כמו בגוגל מאפ.

הסיבה למיפוי לטענת עמית היא שאולי מסתתרים שם
מחבלים. אז במותו הוכיח ארליך שהצבא צודק הסתתרו
שם מחבלים. ואז החליטו לצאת בידיעה שזה אתר שימור
של אונסקו. אבל המליפולציה הזו כבר מעוררת גחוך.

עמית, עדיף לשתוק.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל

כמו בגוגל מאפ.

של אונסקו. אבל אש המליפולציה כבר מעוררת גחוך.

עמית, עדיף לשתוק.
אכן ארליך הוזמן על-ידי צה"ל ולא היה שום דבר לא תקין בהתנהלותו. רק התנדבות, בגיל 70-71, לצה"ל ולמדינת ישראל להם תרם כל חייו. האם זה יגרום למישהו כאן בפורום להביע התנצלות על כל מה שהטיחו באיש אתמול ואף הבוקר?

הסיכוי לכך קלוש. זה מחייב כנות, הגינות ויושרה. הסיכוי למצוא את זה אצל השמאלנים-רל"בניקים הקיצונים כאן בפורום, למרבה הצער, נמוך מכדי להיות ריאלי. במקום זאת נראה התקפות חלופיות כמו זו למעלה על עמית סגל, שכמובן לא קשור כלל לעניין.

דרכו של עולם ואין לנו אלא להתעצב, לקוות ולהתפלל.

ayb1

Well-known member
אכן ארליך הוזמן על-ידי צה"ל ולא היה שום דבר לא תקין בהתנהלותו. רק התנדבות, בגיל 70-71, לצה"ל ולמדינת ישראל להם תרם כל חייו. האם זה יגרום למישהו כאן בפורום להביע התנצלות על כל מה שהטיחו באיש אתמול ואף הבוקר?

הסיכוי לכך קלוש. זה מחייב כנות, הגינות ויושרה. הסיכוי למצוא את זה אצל השמאלנים-רל"בניקים הקיצונים כאן בפורום, למרבה הצער, נמוך מכדי להיות ריאלי. במקום זאת נראה התקפות חלופיות כמו זו למעלה על עמית סגל, שכמובן לא קשור כלל לעניין.

דרכו של עולם ואין לנו אלא להתעצב, לקוות ולהתפלל.
האם יש בידך את צו הגיוס שצהל שלח לאיש, דהיינו הזמנה למילואים?
להערכתי אין!
לו הייתה הזמנה? צילום שלה היה מיד מתפרסם והשאלה כלל לא הייתה עולה.
לכן - כל עוד אין הזמנה רשמית צהלית ממי שמוסמך להזמין ליום פעילות בצהל - המסקנה שלך ושל סגל היא שקרית זאת בלי כל קשר לפוליטיקה.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
להערכתי אין!
לכן - כל עוד אין הזמנה רשמית צהלית ממי שמוסמך להזמין ליום פעילות בצהל - המסקנה שלך ושל סגל היא שקרית זאת בלי כל קשר לפוליטיקה.
אויש נו באמת, אתה really כזה דמגוג עלוב (המילה האחרונה מתייחסת למילה שלפניה)? אין לך את זה ביותר פתטי ושקוף? הלא פורסם שארליך זומן בשיחת טלפון עם הרמ"ט. אז לצווח עכשיו 'אבל אין חתיכת נייר'? זה אמור לעשות רושם רציני על מישהו?

המסקנה שלי? שאתה פאתט ברמות על ושקרן גדול יותר משחשבתי עד היום. אני לא חושב שמסקנתי זו שקרית ואם חשבתי כך עד היום, באה התגובה הזאת שלך והעמידה אותי על טעותי.

אבל תמשיכו לרקוד על הדם של חללי צה"ל. אתם משתפרים בזה מריקוד לריקוד ואומר שוב, רק תיזהרו שלא להחליק על הדם שעל הרצפה.

ayb1

Well-known member
אויש נו באמת, אתה really כזה דמגוג עלוב (המילה האחרונה מתייחסת למילה שלפניה)? אין לך את זה ביותר פתטי ושקוף? הלא פורסם שארליך זומן בשיחת טלפון עם הרמ"ט. אז לצווח עכשיו 'אבל אין חתיכת נייר'? זה אמור לעשות רושם רציני על מישהו?

המסקנה שלי? שאתה פאתט ברמות על ושקרן גדול יותר משחשבתי עד היום. אני לא חושב שמסקנתי זו שקרית ואם חשבתי כך עד היום, באה התגובה הזאת שלך והעמידה אותי על טעותי.

אבל תמשיכו לרקוד על הדם של חללי צה"ל. אתם משתפרים בזה מריקוד לריקוד ואומר שוב, רק תיזהרו שלא להחליק על הדם שעל הרצפה.
הנה אישרת במו פיך את שאמרתי הוא לא גוייס לצבא אלא הוזמן ע"י מכר שמשרת בצהל בתפקיד כל שהוא.
ולכן המדינה צהל ואני לא חייבים לו ולמשפחתו כלום .

Harrington

Well-known member
מנהל
הנה אישרת במו פיך את שאמרתי הוא לא גוייס לצבא אלא הוזמן ע"י מכר שמשרת בצהל בתפקיד כל שהוא.
ולכן המדינה צהל ואני לא חייבים לו ולמשפחתו כלום .
לא אישרתי כלום יקירי :). ציינתי את מה שהובא ופורסם. סתם להשכלה כללית, אין בכלל סתירה מיוחדת בין שני הדברים שאתה צווח כאן. הרבה מאוד חיילים גויסו בדיוק בדרך הזאת, על-ידי קצין בכיר שזימן אותם, בדרך כלל על סמך היכרות מוקדמת. זה נחשב גיוס לכל דבר ועניין למקרה שלא סיפרו לך או לא קרה לך.

המדינה חייבת לו הרבה וברוך ה' נראה שהיא, בניגוד אליך, דווקא יודעת זאת ומכירה בכך.
אתה באמת לא חייב לו כלום. אזרחי ותושבי ישראל היהודים לעומת זאת ובוודאי האנשים הישרים וההגונים שבקרבם, שוב, חייבים לו הרבה מאוד.

מכאן תחליט לבד מה אתה רוצה. אם אתה לא יכול אלא להמשיך לרקוד על הדם, אאחל לך הנאה רבה ואקווה שלא תחליק על הדביקיות שבדם שאתה רוקד עליו, אבל אשאיר אותך להתמודד עם זה (ועם שאר בעיותיך) לבד. אם לעומת זאת תיאות לוותר על התגובה הפבלובית הזאת שתקפה את המחנה שלך אמש, אשמח לנהל דיון ענייני בסוגיה.

כרגיל, לשיקולך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מעולם לא שמעתי שבאים לבסיס צבאי, לוקחים מדים ומכריזים "מעשיו אני חייל". יש הליכי גיוס, מילוי טפסים ועוד כיו"ב. אולי בבית אביך הגיוס היה נעשה באמצעות קריאה טלפונית אבל ככל שדברים נהוגים בצבא? מוטב שתבלע כובע לפני שאתה מקשקש את מיציך החמוצים להחליא

Harrington

Well-known member
מנהל
מעולם לא שמעתי שבאים לבסיס צבאי, לוקחים מדים ומכריזים "מעשיו אני חייל". יש הליכי גיוס, מילוי טפסים ועוד כיו"ב. אולי בבית אביך הגיוס היה נעשה באמצעות קריאה טלפונית אבל ככל שדברים נהוגים בצבא? מוטב שתבלע כובע לפני שאתה מקשקש את מיציך החמוצים להחליא
אז ״מעולם לא שמעת״. כששמיעתך תחייב את עולם המציאות, נדבר על זה שוב.

את בית אבי אציע שתשאיר מחוץ לפיך. לסבלנית, סובלנות והכלה שלי כלפיך, יש גבולות למקרה שתהית (אתה יודע, כאלה שמת לעבור כבר זמן רב בנסיונות הפרובוקטיביים המאוסים שלך). לגבי הגדרת את דברי כ״קשקוש״ ושאר מרעין בישין, מאחר ואני לא כל כך הנושא כאן, אין אלא לראותם כ…, נו טוב, תחליט אתה עבורי בעצם. אבל רק הפעם :).

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
להערכתי אין!
לכן - כל עוד אין הזמנה רשמית צהלית ממי שמוסמך להזמין ליום פעילות בצהל
-
המסקנה שלך ושל סגל היא שקרית זאת בלי כל קשר לפוליטיקה.
למה לנהל בכלל שיח עם אדם שאיןלו אח שהזמין את ארליך? כל מילותיו בלולות בהבל.

certified.woke

Well-known member

כמו בגוגל מאפ.

של אונסקו. אבל אש המליפולציה כבר מעוררת גחוך.

עמית, עדיף לשתוק.
נכתב ע"י marabo:
הקשיש הוזעק לסייע לצבא והוא בא לסייע
אז תפסיק לבלבל במח
הקשיש היה ארכאולוג ולא נקרא כלל למפות מבצר פן מסתתרים בו אנשי חזבאללה, אלא פשוט נצל "קשרים" כדי להכנס לשטח ולסקור מבצר קדום שסקרן אותו.
הוא ומי שהכניס אותו לא חשבו כלל כי מצויים שם אנשי חזבאללה.
לו חשבו כך - היו מתקרבים למבצר באופן אחר.

הקצין שאִשר "סקר ארכאולוגי" זה - יודח.

ה"קדוש" שלך לקח עמו, אל בוראו, מאבטח יחיד.
מי זה נכנס לשטח כזה עם חייל יחיד כמאבטח?
מה כבר כח האש של חייל יחיד בהתקלות?
ה"קדוש" שלך "העניק" שְׁכוׂל למשפחה נוספת בישראל.

אני ממתין בנשימה עצורה לנתוח הארוע על ידי ג'וּרִיסְט החצר, מר מיצינו.

אשר לשאלה האם היה מגוייס או לא - רק בדיקת ניירת הצבא תברר זאת ויש לקוות כי הניירת לא "נוצרה" לאחר מעשה, במטרה "לגייסו" בדיעבד...המשיחיים הללו מסוגלים לכל תועבה...מצ"ח חוקרת ארוע זה, נראה מה תעלה...

נערך לאחרונה ב:

jackie111

Well-known member
הסיפור הוא על הכניסה של ארליך ללבנון והריגתו.
יבדקו מה הסיבה לכניסה. ואם היה אשור או לא.
\
אבל למה גם בזה השמאל אשם?
לעמית סגל הפתרונים.

למעלה