פורסמו 4 מדינות הלגים הבאים בTAR23

פורסמו 4 מדינות הלגים הבאים בTAR23

היום, ה13 לאוקטובר, בשעה 20:00 שעון ארה"ב, הצוותים עוזבים את צ'ילה וטסים לליסבון, בירת והעיר הגדולה ביותר בפורטוגל, שבה ייערך הלג השלישי של המירוץ.
בשבוע הבא, ה20 לאוקטובר, שעון ארה"ב, הצוותים עוזבים את פורטוגל וטסים ללופוטן, עיר הנמל הנורבגית הגדולה שנמצאת בחוג הארקטי, שבה ייערך הלג הרביעי של המירוץ.
ב27 אוקטובר, שעון ארה"ב, הצוותים עוזבים את נורבגיה וטסים לגדנסק, עיר הנמל החשובה ההמוקמת על החוף הבלטי, והעיר השישית בגודלה בפולין, שבה ייערך הלג החמישי של המירוץ.
ב3 בנובמבר, שעון ארה"ב, הצוותים עוזבים את פולין וטסים לוינה, בירת והעיר הגדולה ביותר באוסטריה, שבה ייערך הלג השישי של המירוץ.

זה בינתיים מה שפורסם לגבי הלגים העתידיים של TAR 23.

הפרק הכי מטורף עד עכשיו במירוץ

השועל בדיוק סיים לצפות בו, וכמובן ששוב נהנה מכל רגע.
אין ספק שמדובר הפעם בעונה מטורפת וגם מהירה בטירוף.
השועל יסקר את הלג השלישי יותר מאוחר. כי השועל עדיין צריך לעכל את כל מה שהוא ראה.

JAMES DEAN

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד

מ-ס-כ-נ-י-ם אפרים וצ'סטר
כמה מזל נאחס היה להם.
פעם שניה שפיל מגיע לזוגות. וראשונה שרואים אותו בכלל בנמל תעופה.

retard boi

New member
הפרק הזכיר לי עונת האול סטארז הראשונה

אני מת על פרקי דרמות שדות תעופה והם התמעטו בעונות האחרונות אז זה היה ממש משב רוח מרענן. היה רק צריך לגייס את מירנה ושרלה ללג בודד ובכלל היה שמח. רואים שבניגוד לעונות הראשונות לרוב נותנים להם להתנייד בין מקומות שהטיסות אליהם ישירות או מאוד תדירות כי הפעם לצוותים לא היה שמץ של מושג ואנשים שהגיעו מוקדם מצאו את עצמם בטיסות מאוחרות ולהפך. גם הקטע של לחכות בשער כמו ילדים טובים בתקווה לקבל סטנד ביי זה לגמרי שעת חובבנים, הצוותים בעונות המוקדמות היו מפרקים להם את הצורה שם.
צ'סטר ואפרים נהיו חמדנים ועשו טעות די מטומטמת, שני קונקשנז שהראשון מהם עדיין בדרום אמריקה זה לא אידיאלי, אם הם היו מסתפקים בהגעה של שלוש או חמש שעות מאוחר יותר כמו שאר הצוותים הם יכלו להיות בסדר... היה סך הכל מקום ברוב הטיסות. הם צוות די סתמי ומשעמם סך הכל אז טוב שהם הלכו.

מארי הורסת ולגמרי מצילה את הקאסט. הקטע של אני חושבת שאתה אדיוט אבל אני מנסחת יפה בשביל לא לצאת כלבה בפני הצופים בבית היה קורע לגמרי.

למעלה