מה שהסבירו לי זה שפורצלן הרבה יותר
חזק ועמיד מקרמיקה. אני כבר לא זוכרת את הסבר, אבל זה קשור למבנה המרצפת. בפורצלן המרצפת עשויה כולה מחומר אחד, ואילו בקרמיקה רק החלק העליון החיצוני שלה עשוי מחומר זה. החלק התחתון עשוי מחומר חלש יותר. זאת הסיבה שהיום לאט לאט עוברים לעבוד בעיקר עם פורצלן והקרמיקה יוצאת מהשוק. כמו כן, פורצלן יקר יותר מקרמיקה
. לפי דעתי אם עד היום אנשים ריצפו בקרמיקה והכל היה בסדר, אז כנראה שזה מספיק טוב... בכל אופן אנחנו ריצפנו לפני 5 חודשים ובחרנו בגרניט פורצלן של נגב, גם בגלל האיכות, וגם בגלל שמגוון הדגמים של הפורצלן היה גדול יותר ויותר לטעמנו