פורקת קצת

shira3121

New member
פורקת קצת

החלטתי שלמרות שטרם עשיתי שקיפות כדאי שאקבע תור לסקירה ראשונה כדי שיהיו תורים. עכשיו אני רוצה לעשות אותה הכי מוקדם שאפשר שזה בשבוע 14כדי להספיק להפיל כמה שיותר מהר אם שוב הגרלתי תפלצת אבל מה, לא יאה לרופאים לעשות את הסקירה מאיפה שתינוקות מגיעים לעולם, היה הגיוני להניח שמי שבחר להיות רופא נשים יוכל להתמודד עם העניין אבל מסתבר שכל מי שבהסדר עם הכללית ברחובות מוכנים רק בטני והכי מוקדם שמצאתי בשבוע 15 פלוס אפס ובגלל שמרפי בן זונה זה אצל הרופא שעשיתי אצלו את הסקירה בפעם הקודמת, הרופא היה ממש בסדר אבל לא רציתי לחזור אליו מסיבות מובנות. אז אדם סביר ורציונלי יגיד ששבוע זה כבר לא כזה מהותי אבל אני ממש שוקלת ללכת לרופא שלא בהסדר רק בשביל לעשות את זה ב 14 כי כל יום בהריון הזה מצמיח לי עוד שיערות לבנות.

shira3121

New member
אני מוכנה להגדיל את הרדיוס אבל לא מכירה את הרופאים

בראשון וגם לא בתל אביב

רונית 294

New member
לא יודעת אם התכוונת להצחיק

אבל הפוסט שלך קצת הצחיק אותי. שיהיה בהצלחה ענקית!

shira3121

New member
תודה

והתכוונתי רק להתמרמר אבל לפעמים יוצא לי מצחיק בלי להתכוון

RegiKo

New member
דווקא עדיף ב15, תאמיני אני יודעת...

אצלי בהריון הראשון נמצא מום בסקירה המוקדמת בשבוע 14 ועשיתי הפסקת הריון. בהריון הנוכחי הרופא אמר לי שעדיף לעשות בשבוע 15 וכמה ימים כדי להיות בטוחים (למקרה שהמום יתפתח מאוחר יותר).

shira3121

New member
מוזר שכתוב שהטווח שכתוב באתר של קופת חולים כללית

זה שבוע 14-16. בכל מקרה אולי אני באמת אפסיק לפרפר סביב העניין ואחכה עד שבוע 15 וזהו

RegiKo

New member
נראה לי עדיף...

גם לי היה קשה לחכות אבל הבנתי שזה לטובה...

יכולה להמליץ לך על מיקי לוריאן בת"א, הוא בהסדר עם הכללית

עשיתי אצלו את הסקירה הראשונה והוא מעולה. הסקירה הייתה בטנית, אבל אם אני זוכרת נכון - הוא עבר לוגינלית באמצע כדי לראות עוד פרטים (דווקא את הסקירה הראשונה לא זוכרת בודאות, אבל בשקיפות ובמאוחרת זה בטוח היה ככה). לגבי השבועות - אני לא יודעת מה עדיף. אני עשיתי בשבוע 16 כדי לוודא שאפשר יהיה לראות את כל מה שצריך לראות, אבל תרימי טלפון למרפאה שלו ותתייעצי.

אני עשיתי ברחובות אצל ד"ר רוני לוי

בהסדר עם הכללית, אמפתי ונחמד ולא מפחד לעשות וגינלי אם צריך..
ראש מחלקת נראה לי יולדות בקפלן

למעלה