פורק לחץ

gato24

New member
פורק לחץ

לפעמים אני משתגע ממנה.כל כך אוהב אותה ולפעמים כל כועס.אולי זו לא אשמתה אלא אשמתי שאני אף פעם לא מראה לה את הכעס שלי,גם כשהיא ממש עוברת את הגבול.אנחנו מתראים מעט רק בסופי שבוע.וכשהיא לא איתי אני מצד אחד עורג ומתגעגע ומצד שני רב איתה בראש שלי על דברים שקרו לפני חצי שנה ויותר.לפעמים אנחנו רבים ממש ואז היא לא רוצה לדבר איתי ולא מוכנה לסלוח.רק כשאנחנו כמעט נפרדים היא רוצה להשלים.כי היא גם אוהבת אותי.אני כועס בלב על כל כך הרבה דברים אבל מצד שני אוהב אותה כל כך ולא יודע איך לאזן את המצב.

Zoharrr

New member
עצה קטנה

במקום לריב ולכעוס ולהתפרץ כל פעם, תעצור תחשוב כמה דקות,ואז תשב איתה ותגיד הכל בנועם... ואל תכעס על מה שהיה לפני מיליון שנה... מה שהיה מת. ותנסו לפתור דברים,תספר לה מה אתה מרגיש, אבל בצורה נעימה,קח אותה לבית קפה שקט ותדברו...

gato24

New member
אבל כל העניין הוא

היא זו שמתפרצת אני תמיד מבליג ומתרגז יומיים אחרי זה כשהיא כבר לא לידי. זה יוצר אצלי משקעים שמעיקים עלי.

נועם m

New member
בשתי מילים:

דבר איתה. ובקצת יותר: דבר איתה בגלוי, על הכל. על ההתפרצויות שלה, על ההבלגות שלך, על כך שזה לא יכול להימשך באופן כזה.

מיטללל

New member
היי:)

בני כמה אתם ? כמה זמן אתם ביחד? על מה אתה כל כך כועס? איך היא מתפרצת? איך היא "עוברת את הגבול"? בלתי אפשרי לקיים מערכת יחסים ככה, עם כל כך הרבה כעס ותסכול בלב. מניסיון- שלא מדברים על משהו, ששומרים אותו בלב, הוא רק גדל וגדל, עד שהוא אוכל אותך בפנים, הורס הכל, ומתפוצץ. לכן אתה חייב איכשהו ללמוד להוציא מה שאתה מרגיש, לדבר איתה על זה, בזמן אמת.

gato24

New member
הבעיה היא

אני תמיד מפחדד שתגובה שלי תחריף את המריב אז אני מעדיף לפייס אותה

מיטללל

New member
אם

אתה לא יכול לדבר עם חברה שלך על דברים שמציקים לך אם אתה צריך ללכת על קצות האצבעות איתה כמה הזוגיות הזו שווה? :/ זה שאתה לא מגיב, לא מתמודד בזמן אמת, רק גורם לכך שאתה כל הזמן עצבני, לחוץ, כעוס, עם אצבע על הדופק. אני לא מדברת איתך על זה שהיא "עוברת את הגבול" ואתה "מגיב" אלא על תקשורת בסיסית בין בני זוג. בלי לצעוק. בלי לשבור את הכלים. בלי איומים הדדים. פשוט לדבר. ככה לא תצטרכו כל פעם לאגור כעסים, להגיע לסף העצבים, ו"כמעט להיפרד" כל כמה שבועות.

למעלה