פורשת מניהול הפורום
בוקר טוב חברים,
לאחר שנים רבות בניהול ועוד שנים קודם לכך כ"אדומה" בפורום,
המון המון תשובות והסברים על שוקולד והקפדה על רמה מקצועית כמה שאפשר, תוך שמירתו מלהפוך זירת פרסום.
הגיע היום להמשיך הלאה...
התקופה האחרונה הביאה אצלי בחיים המקצועיים השוקולדיים הרבה שינוים נהדרים:
פתחתי סטודיו חדש ומקסים והרחבתי את לימודי השוקולד המקצועיים אצלי
ועוד ענייני שוקולד, אליהם אני צריכה להקדיש את כל תשומת לבי וזמני.
כדי שהפורום הזה ימשיך לקבל את מרב תשומת הלב, כפי שמגיע לכם, אני מחזירה את שרביט הניהול.
מבטיחה להמשיך לבקר ולהשתתף ולשתף כגולשת מן המניין.
אתם מאוד מאוד מוזמנים לבוא לבקר אותי בכפר סבא אליה עברתי!!
בהזדמנות זו מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה במיוחד!!!
והרבה התחלות טובות

בוקר טוב חברים,
לאחר שנים רבות בניהול ועוד שנים קודם לכך כ"אדומה" בפורום,
המון המון תשובות והסברים על שוקולד והקפדה על רמה מקצועית כמה שאפשר, תוך שמירתו מלהפוך זירת פרסום.
הגיע היום להמשיך הלאה...
התקופה האחרונה הביאה אצלי בחיים המקצועיים השוקולדיים הרבה שינוים נהדרים:
פתחתי סטודיו חדש ומקסים והרחבתי את לימודי השוקולד המקצועיים אצלי
ועוד ענייני שוקולד, אליהם אני צריכה להקדיש את כל תשומת לבי וזמני.
כדי שהפורום הזה ימשיך לקבל את מרב תשומת הלב, כפי שמגיע לכם, אני מחזירה את שרביט הניהול.
מבטיחה להמשיך לבקר ולהשתתף ולשתף כגולשת מן המניין.
אתם מאוד מאוד מוזמנים לבוא לבקר אותי בכפר סבא אליה עברתי!!
בהזדמנות זו מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה במיוחד!!!
והרבה התחלות טובות
