פורשת!!!

ד י ק ו ש

New member
פורשת!!!

היי חברייה.. !! הפעם זה נכון וזה לתמיד... אני פורשת מהפורום ומההנהלה.. !! כמו ששמתם לב לא הייתי פה המון זמן וזה מכמה סיבות.. ראשית , הייתה לי תקופת בגרויות מטורפת .. אחר כך עבדתי המון , טסתי לשבוע לאיה נאפה עם חברות ואז ישר נחתתי בארץ למלחמה ומאז אני מתרוצצת מחיפה לתל אביב.. !!! לא קל!!! סיבה נוספת היא שבאמת ממזמן הייתי כנראה צריכה לפרוש.. פשוט משכתי את זה כי לא מצאתי ת'רגע לפרוש.. !! כמו שאתם יודעים .. (לפחות חלקכם) כבר מזה שנה שאני לא מעריצה את מאיה.. !! אבל אני אוהבת את הקול שלה וגם נפל בחלקי להכיר אותה קצת יותר אישית .. אז נשארתי בפורום כי נהנתי וגם כי פה הכרתי המון חברות קרובות לליבי והמון ילדים מקסימים!!! ונשארתי כדי לעזור לכם לקבל מידע, לפגוש את מאיה וגם לעזור למאיה קצת עם הפורום .. שיפרח ושימשיכו להעריץ אותה.. !! אז, האמת שעצוב לי לעזוב.. כי אני הותיקה ביותר.. וזה מוזר שדיקלה שכולם תמיד חשבו שהיא המעריצה הכי הכי של מאיה חחח פורשת.. אז אני כבר בת 18 מלפני כמה ימים כמו שאתם יודעים.. ואני חושבת שהגיע הזמן לפרוש.. אני גם ככה מתגייסת בקרוב.. כרגע אף אחד לא יחליף אותי לפי הוראות שקיבלתי מההנהלה של תפוז אבל חנוש הנשמהה עודה מנהלת והיא עושה ת'תפקיד יותר טוב ממני!!! אז אני סוגרת תקופה.. !! ואני מודיעה שאני אהבתי ועודני אוהבת את הקול של מאיה.. כי אין עליה !! זה ידוע!! ואני גם אוהבת אותה בתור בן אדם.. אבל תקופת ההערצה שלי חלפה לה מזמן.. !! אז , מאיה אם את רואה את ההודעה, תודה רבה רבה על תקופה מקסימה!! היה כבוד ענקי להכיר אותך מקרוב ולהיות איתך בסוג של קשר!!! שיהיה המון בהצלחהה... אם את צריכה עזרה אני פה לכל דבר..!!! וזהוו חבריה אוהבתותכם.. אני אחזור לבקר!! תהיו בטוחים!! אם תצטרכו משו .. שאני אתפוס את מאיה או אארגן משו פנו אליי חופשי במסנג'ר או באיי סי קיו .. אני פה לכל דבר!!! אוהבת אותכם ,שמרו על עצמכם!!!!! נשיקות , דיקלה :)

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifמה יש להבין פה../images/Emo35.gif

היא פורשת, לייק דה
משמע- לא תהיה פה יותר... מספיק ברור

urimz5

New member
יש לי תחושה מוזרה

שגם את מתכננת לעזוב בקרוב..וגם את זה אני לא אבין..

urimz5

New member
זה נראה ככה כאילו

כל הפרוייקט הזה שנקרא מאיה בוסקילה הולך קיבינימאת,אז זה מתחיל במבוגרים (אוטוטו את מתגייסת) גם אליאור אמר משהו כזה,ואח"כ הצעירים יותר..אחרי הכל כמה אפשר להיות בפורום של מישהי שלא קיימת,מאיה אפילו לא נכנסת לכאן..כנראה אם לא יקרה נס (ז"א שמאיה תוציא סינגל או משו) זה תחילת הסוף של הפורום..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifתראה...

כל הפרוייקט שנקרא מאיה בוסקילה הולך קיבינימאט בגלל שמאיה נעלמה, נעלמה מפה, נעלמה מהתקשורת, לא שומעים עליה...ולהזכירם זה פורום מאיה בוסקילה. כשמאיה היתה נכנסת וכשהיא הופיעה וכששמעו עליה זה לא הלך קיבינימאט, כי היא הייתה בתודעה, כי היה על מה לדבר... הפורום הזה חי רק בזכות החברויות האלה שיצרנו פה, בזכות הצחוקים, השטויות שלנו...ואני חושבת שזה לא פחות כיף מלדבר על מאיה, כמובן שעכשיו כבר אין כל כך מה לדבר עליה כי לא שמענו ממנה המון זמן. קיצר מה שאני מנסה להגיד, זה שגם אם מאיה לא פה זה לא אומר שהפורום מת, אנחנו פה ואני חושבת זה מספיק.

urimz5

New member
זה ברור!!!

אני לא הייתי נשאר כאן יום אחד אפילו אם לא היו כאן כאלה אנשים ואני אומר באמת..ניסיתי להשתלב בפורומים אחרים,אין פורום כזה,אבל זה מה שאמרתי שעוד מעט את הולכת ואז כנראה הכל באמת ייגמר..תראי את הפורום לפני שבוע-הודעה אחת ביומיים..אין מה לעשות,אני רק לא מבין את מאיה,רבאק!! תגידי שלום!! ל`דע מה להגיד..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifבקשר אליי

אני לא יודעת למה אתה מתכוון בזה שאני עוד מעט הולכת- לצבא, או בכלל... בקשר למאיה, אין לי מושג מה איתה, אני גם חושבת שהיא הייתה צריכה להיכנס לפחות לכתוב לנו מה קורה, אבל שיהיה... ובקשר לזה שהכל יגמר, גם אם אני הולכת, יש פה עוד אנשים שהכרת ושהם מקסימים....אז גם אם אני אלך- לא הכל יגמר... אם יודעים לשמור על זה- זה לא יגמר

urimz5

New member
את הולכת לצבא..

את יודעת איך הפורום יראה בסוף,לא נורא זה מבאס אבל אפשר לחיות עם זה..

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifקמצנית

את לא יכולה להתקשר? חחחחחחח סתם...אני אהיה בקשר עם כולם...טוב עם הרוב בכלל כולם מוזמנים להתקשר אליי...חחח להעביר לי את הזמן כן, כן גם אתה אורי! במיוחד אתה

urimz5

New member
טוב,האמת שניסיתי להתקשר

אבל היה תפוס..כנראה דיברת עם הגר

למעלה