פורשת

פורשת

גם אם זה טרול וגם אם זה חבורה של טוקביקיסטים בני 13 שנהנים להוריד את המצבי רוח שלהם על אחרים, זה עדיין פוגע. אני לא מתיימרת להיות טלית שכולה תכלת אבל אני לא צריכה להתמודד עם הדברים האלה. כשרון, נעים וזיו יחליטו להתנהג כמו בני אדם ולא כמו ילדים קטנים שמוציאים את העצבים שלהם מהבית עליי אז אשקול לחזור. אז למרות שזה הישרדות, ולמרות שזה הפורום הכי טוב בתפוז, יש דברים שגם להם יש גבול. ובלב כבד אני מודיעה על פרישה מהפורום, מקווה שתהנו פה.

NamelessGirl

New member
ברוך שפטרנו

ולא, לי אין מטענים איתך מהעבר, אני נתקלתי בך לראשונה כשנכנסתי לפורום הזה אבל את היית גועלית אלי לאורך כל הדרך וזה באמת מה שאני מרגישה על זה שאת "פורשת"

talburstein

New member
חשבתי שרק כושים פורשים

כמו ההוא מהעונה שסנדרה ניצחה, שפחד שהוא יקבל דלקת ריאות.... אם לא הבנת מה לא היה בסדר בהודעה שלך, אז כנראה את באמת צריכה לפרוש. יום טוב.

אתם לא מתביישים?

אני לא מבין לפעמים אנשים, נניח את וולדמורט, שמעתי מהבן אדם הזה עוד שהוא הציל את קומונת סוגדי וולדמורט ממוות בטוח, היית חלק בלתי נפרד גם מהקומונה שלי ופתאום כאילו משהו השתנה. אני יודע מה זה . חשבתם שאני זו נטע. אז תנו לי לספר לכם את האמת, אני רובין ונטע היא קרובת משפחה שלי, והיא בן אדם בפני עצמה. אולי היא קשה אבל זה רק מפני שהיו לה חיים נורא קשים. אתם אפילו לא יכולים לתאר לעצמיכם כמה. בכל אופן, אני לא יודע מה גרם לכם להתנהג אליה ככה, היא חולה על הישרדות, זה התרפיה והתחביב הכי גדול שלה, שוב, אני לא יודע מה קרה, אבל נסו לראות מה עובר לכם בראש לפני שאתם מחליטים לרשום לה הודעות כמו אלה שאתם רושמים. כי אם אתם הייתם מכירים אותה, אתם בטח יודעים איך היא לוקחת דברים ללב, ובתור אחד שיש לה עבר עם התמכרויות זה בקלות יכול להוביל אותה בחזרה לדרך הרעה. אז שקלו מילים, שקלו התנצחויות, כי אומנם אתם יושבים שם מאחורי מקלדת ומסך וחושבים שאין השפעה לדברים שאתם רושמים אבל מהצד השני יושבים אנשים עם רגשות שיכולים להיפגע ולעשות דברים בלתי הפיכים כתוצאה מההתבטאויות שלכם. ולמקרה שחלקיכם עדיין בספק, תארגנו מפגש פורום, תציעו לה לחזור, אני בטוח שהיא תהי הראשונה שתגיע למפגש ואז תוכלו להיוכח שהיא בשר ודם בדיוק כמוכם ולא סתם אשליה.

talburstein

New member
אין שום קשר.

אף אחד לא באמת מכיר פה מישהו אחר, אין לי מושג אם היו לה חיים יותר קשים משלי או לא, וזה ממש לא מעניין אותי האמת, אבל ברגע שמישהו כותב דברים כאלה מזלזלים ופוגעים הוא אוטומטית מאבד את הזכות להיפגע. אם אתה גר בבית מזכוכית, אל תזרוק אבנים. נ.ב. זה כולה פאקינג פורום באינטרנט, היא יכולה להתנצל פשוט, או להחליף שם משתמש, או לחכות שבוע, מבטיח לך שאף אחד לא יזכור מיהי. יש דברים הרבה יותר חשובים בחיים מאשר פורום או סדרת טלוויזיה כזאת או אחרת.

Volldemort

New member
../images/Emo6.gif כמה מקרי.

נטע פורשת, נטע עצובה, ומי בא לעזור לה? רובין, אחיה / בן דודה האובד. אז תשמעי, נטע, את לא תעבדי עלינו כי יש לנו (לנו, כן?
הקמנו כבר קבוצה) עשרות הוכחות שאת ורובין אותו אחד. וחוץ מזה- שלום ולא להתראות.

Euroziv

New member
גם לי יש חיים קשים רובין\נטע

תאמת לי אין בעייה לסלוח לה..היא סך הכול בנאדם מה שכן היא חושבת שהיא מעלינו היא חשה בוא נאמר.. ובנוסף לזה היא הראתה גזענות שזה מגעיל אותי

Lord VoIdemort

New member
לי לא היה שום דבר נגדה בהתחלה

עד שהבנתי שהיא גזענית שחושבת שאני בסך הכל הלקקן-תחת הראשי של רון, אז נטע\רובין\אוחנה אחר, Give us a break.

seenop

New member
נטע..

חבל שאמרת דברים אלו אך זה סוף ה"שלטון" המרכאות גדולות שלך שאמרת על אנשים אחרים.. זו הייתה גזענות לשמה פשוט הגעיל אותו לראות הודעה זו אז פעם הבאה שקלי מילים!

לדעתי זה מיותר

ההתבטאות שלך הייתה מקוממת, את זה ודאי את יכולה להבין, אולם זה לא בהכרח צריך להוביל לפרישה מן הפורום - פשוט תשקלי מילים להבא.

למעלה