פורש מהמשחק אבל לא מהקהילה

berko2

New member
פורש מהמשחק אבל לא מהקהילה

בגלל שערן אטום ותומך בערבים פרשתי ממ"ע. אבל אני ממשיך בפורום כאילו לא קרה כלום. ועכשיו לסדנת חפירה: כשאני רק התחלתי לשחק שיחקתי בברית של ניקי glvra. אחר כך הצטרפנו לברית TUF הגדולה. קצת אחר כך, התפרקה הברית. חיפשתי ברית, ובסוף נכנסתי לאייס. שם אימצו אותי תומר ויוסף (הדוס). קצת אחר כך, אחרי שרוב אייס התעצצה, עברתי לטוף. שם פיתחו ולימדו אותי לשחק תובל ובן,ועוד חברים רבים ויקרים שצרה היריעה מלהזכיר אותם. קצת אחר כך, הערבים השתלטו על כל המשחק. לא היה אפשר יותר להחזיק בריתות ישראליות יריבות, כי הערבים היו גומרים אותנו תוך חודש. אז כל הבריתות התאחדו בפועל למרות שהיו מפורקות רישמית. לצערי, ערן הכניס חוק אחרי חוק שהיו לטובת הערבים בכל פעם שהייתה לנו הזדמנות לשינוי.כך, כל טוף התעצצה ושחקן אחרי שחקן עברו או פרשו. כך ממש לא מזמן עברתי ליאקוזה. אחרי שעדר ערבים הוריד אותי, דימה היה שם לעזור. תקפו אותי 12 מדינות בהפרשים מצחיקים של מספרים. ציטוט: שלום רב, המדינות נבדקו ואין אינדיקציה לרמאות בניהם. זה שהשם דומה או המספר קרוב זה לא אינדיקציה לרמאות. בברכה, צוות גינדיס xxfxx #81612 xAAFx #81970 DENGAR #82566 xxNaOxx #90405 ssBss #90439 almajd #100160 KsA__makh #101332 KsA_makh #101333 BaRq #101478 wwoww #101924 meeedo #101927 KSA #102648 עכשיו, אחרי שהם תקפו בכימי וביו וכמעט השמידו אותי תוך כדי ביזבוז מעל T כוח, החלטתי לפרוש. אז תודה לכולם! לאוראל, לבן, לדימה, ליוני, לנדב, ליוסף, לעמית שהייתי בשלוחה שלו לזמן קצרצר,ולכל מי שלא הזכרתי!

1joni1

New member
אור דבר איתי אני יסדר לך משהו....

יוסף1122

New member
בהצלחה. ושחכת להגיד בסוף "תודה ליוסף (הדוס)

:) שיהיה בהצלחה בחיים ובלימודים ובהכל. אני מקווה שיהיה מע 2

koneko90

New member
../images/Emo6.gif

המדינה שבחרת הפסידה את המשחק ונעלמה בדפי ההיסטוריה ! אופס? xDDD אור, בהצלחה בהמשך דרכך :)

berko2

New member
חחחחחחח ../images/Emo128.gifמוב לחסום../images/Emo128.gif

"שם אימצו אותי תומר ויוסף (הדוס)."

למעלה