פותחים את השנה עם אלבום השנה !!

TAL BAR ZOHAR

New member
פותחים את השנה עם אלבום השנה !!../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

לכל חברי הפורום הרשמי !! בעקבות גל ההודעות על החידון ופרץ ההתקפה עפתי למקסיקו לצערי הוזנח הנושא !! אך לא שכחתי והנה אני שב מולכם בהפתעת השנה !! בהדמנות רשמית לכל חברי הפורום המעריצים הרשמי של הרכב הקלאב DUDI SHARON & JOUEL אני מברך אתכם ואת בני בתכם וכל עם ישראל שנה טובה מלאה באושר ,עושר,הצלחות,אהבות והטוב מהטוב ! רוצים לפתוח את השנה עם אלבום השנה ולקבל את האלבום "בומבסטוס" כל שעליכם לעשות הוא לשרשר להודעה זו בפורום ולרשום "גם אני רוצה את בומבסטוס" בנוסף יש לשלוח בפרטי שם +משפחה ,כתובת דואר +מיקוד +טלפון ! ובומבסטוס בדרך אילכם !!!!!!!!!!!!! כ*ל*****א*ח*ד*****ז*ו*כ*ה*!!! בכפוף לתקנון: יש לשלוח הודעה אחת בלבד! המבצע תקף לכל אורך חג ראש השנה עד יום שני 8.00 בבוקר . למהההההההה אתםםםםםםםםםםםם מחכיםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לו"ז הופעות רשמי,מידע לגביי הסינגל הרשמי "ווזה ווזה" כל הפרטים ב-ק-ר-ו-ב!!! חג שמח טל בר-זוהר 052-3094000

DJ ELAD 17 A

New member
1גם אני רוצה את בומבסטוס!!!!טלוש חג שמח

השארתי לך 2 הודעות בפרטי ראש השנה שמח שנה טובה!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifגם אני רוצה את בומבסטוסססס ../images/Emo2.gif

רק נכנסתי לפורום לאחל שנה טובה וכבר אני רואה הודעה כזאת ישררר!!! זה מטורף
איך חשבתם על זה, טל??? בחיי, שזה רעיון אדיר לראש השנה !!

TAL BAR ZOHAR

New member
סהר לגביי שאלת אז התשובה היא:

כן כל משתמש רשמי שישרשר בפורום את המשפט "גם אני רוצה את בומבסטוס" יהיה זכאי לקבל במתנה את האלבום ! גם אם המשתמש לא נכנס לכאן קבוע וגם אם רכשתם את האלבום! מתנת הפורום תסתיים ביום שני בשעה 8.00 עד אז פשוט לשרשר !!!

נתייי4

New member
../images/Emo34.gifגם אני רוצה את בומבסטוססססססססס../images/Emo34.gif

חג שמח ושנה טובה, לכל הפורום ולכל הצוות של דודי שרון וג'ואל שנת אושר, שגשוג, בריאות, והגשמה!

ציונעע

New member
גמאני רוצה את בומבסטוס../images/Emo13.gif

שנה טובה לכולםםםםםםםםםם !

jakovstyle120

New member
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום היקר../images/Emo24.gif

שנה טובה, שמחה ומאושרת, שתהיה טובה מקודמתה ומיוחדת. שכל דבר יבוא לכם בקלות-כל חלום, משאלה ותקווה - תתמלא במהירות ויעילות. ששנה זו תעבור בהנאה וללא שום כאב. מאחל לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה, מלאה באושר,עושר,א-ה-ב-ה,גאווה,והצלחה בכל מעשי ידיכם, שנה של עשייה, שנת אור , שמחה , ב-ר-י-א-ו-ת, שנת שגשוג והגשמה !! אוהב המון , יעקב !

עינת TO GO

New member
גם אני רוצה את בומבסטוס וואיייייייייייייייייי

למרות שקניתי כבר אבל זה יהיה נחמד שיהיה לי עותק נוסף :] כל הכבוד לך טל אין על הפורום הזה תמיד ולעולם !

teasme7577

New member
גם אני רוצה את בומבסטוס

שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום

kashat13

New member
גם אני רוצה את בומבסטוס

תודה רבה ,ושנה טובה לכל חברי הפורום

elimosh

New member
"גם אני רוצה את בומבסטוס"

שנה טובה לכל חברי הפורום

DORAMOR10

New member
גם אני רוצה את בומבסטוס.

שיהיה חג שמח ושנה טובה,המון אושר ועושר ובריאות!!!

גם אני רוצה את בומבסטוס<<<<<<

יש לי אותו אבל אי אפשר לסרב למתנה פשוט הפורום הכי מפנק שיש וזה ב-ד-ו-ק-!

למעלה