פותחים שבוע חדש.

yaely2

New member
מנהל
פותחים שבוע חדש.

המון בריאות ונחת בשבוע הזה ובאלה שאחריו.

חיוכון:
באמריקה פיתחו רובוט-סקס גברי. כדי לנסות אותו, בחרו בשלוש נשים: צרפתיה, איטלקיה ורוסיה.
נכנסת הצרפתיה ראשונה עם הרובוט לחדר. אחרי שעה יוצאת עם חיוך מרוח על הפנים: "מצויין!!!"
נכנסת האיטלקיה שניה. אחרי שעתיים היא יוצאת חצי מעולפת: "פנטסטי!!!"
נכנסת הרוסיה שלישית. חולפות שעתיים, שלוש, ארבע, חמש והיא לא יוצאת. כעבור שש שעות החליטו להיכנס ולבדוק מה קרה לה. פתאום הם רואים את הרוסיה רודפת ערומה אחרי הרובוט ומקללת:
"חתיכת מנוול, אתה אומר שהסוללות נגמרו, אבל כוח לרוץ יש לך!!!"

יעלי

הודעה מרעישה.

זוכרים את כתב "לב טהור" ? זי כת שהתחילה בקנדה עברה
לגוואטמלה, היו ביניהם חרדים ישראלים גם, ובכן ראש הכת
טבע למוות במקסיקו.

הדסהש1

New member
המשיך עם השרשור של ניצת..

חזרתי המרופאה -שלחה אותי לנפרולוג התורים לבתי החולים הם לחצי שנה
הזמנתי תור דרך המושלם למגדל ה 100 בתל אביב ל 23.7...בנתיים צריכה לעשות אולטראסאונד כליות...זה בגלל לחץ הדם לא מבינה מה הקשר? מסתבא שבבדיקת ה MRI יש לי בעיה במסתמים אך לא מסוכנת..נחכה שיתפנה אולי התור לפני אוקטובר..

צ"מעו קטע . [חג עצמאות שמח לתמר]

ביום חמישי הייתי בבקורת אצל האורטופד שניתח אותי . הבקורת היתה במרפאות חוץ בסורוקה. למרות שהייתי מוזמנת לשעה תשע , באתי בשמונה וחצי , להיות בזמן , להיות בסדר .הרופא הגיע בתשע ואחרי כ 30 דקות נכנסתי אליו . התפלא שהגעתי בלי הליכון או מקל . בדק , נגע סובב ,כופף , אמר שמאוד מרוצה מההחלמה , ממצב הצלקת, מההליכה העצמאית ומהביצועים שלי , הרשה לי לשוב ולנהוג ושלח לצילום לראות שגם מבפנוכו הכל בסדר . כמובן שגם ברנטגן צריך להמתין . אחרי הצלום נשלחתי חזרה לפקידה שאמרה לי להמתין ליד חדר הרופא, בעוד הצלום מגיע ישירות למחשבו . המתנתי שעה וחצי בעזרת תשבצים ועיתון שהבאתי עימי . בשעה 12 נגשתי למשרד לשאול אם זה סביר שאמתין כל כך הרבה זמן , כי אני רואה שנכנסים אליו אנשים שבאו אחרי שחזרתי מהרנטגן . הפקידה שראתה אותי אמרה שהרופא כבר הלך !!!!!!!!!!!!!!! ואין מה לעשות , שאבוא שנית בשבוע הבא . לזה כבר לא הסכמתי, ודרשתי שרופא אחר יראה וישחרר אותי . וזה מה שהיה , נמצא רופא שעדין לא סיים את מרפאתו קיבל אותי בצ"יק והשתחררתי . בבקורת הבאה בעוד 3 חודשים לא אשב בשקט ואמתין .
והכי חשוב , חזרתי הביתה לקחתי את האוטו והתחלתי לנהוג .בלי מורה ובלי נעלים . הנהיגה קצת הרגיעה אותי .

הדסהש1

New member
תמר כל הכבוד לך..ההחלמה שלך מהירה אבל תיזהרי..המקום רגיש..

לי עדיין יד כאבי בחילופי מזג האויר.בנתיים עוד מעט שנה לניתוח ולא קיבלתי
ביקורת...

צהרים טובים

היום היה לי יום לא פשוט עם העוזרת, יש לה נטיה להשאיר שלוליות בכל מיני
מקומות, המרצפות אצלי לבנות ולא רואים את המים, בדרך לשירותים החלקתי,
למזלי תפסתי את המשקוף ולא נפלתי, כמה שאני מסבירה לה שזה מסוכן,
כשהיא מנקה חדר, סביר ששם יהיה רטוב, אבל למה באותו הזמן יש
שלוליות במקומות אחרים בבית,
היא רוטנת שלא צריכים להסתובב בבית בזמן שהיא עובדת, אני במיוחד מביאה עוזרת כשאורי לא בבית ואף אחד חוץ ממני לא נמצא, אז גם לשירותים אסור לי ללכת? בדרך כלל אני
מורידה את המצעים ומפעילה מכונת כביסה לפני שהיא מגיעה, היום הייתי
מאד עייפה אחרי השישי שבת והרשיתי לעצמי לישון עוד קצת, אז היא רוטנת
שלא צריכים לעשות כביסה כשמנקים את הבית, גם ליד המחשב אני לא יכולה
לשבת כי היא בדיוק צריכה לנקות פה, הסברתי לה שנוח לי להחליף מצעים כשמנקים את הבית ולא לפצל את עבודות הנקיון בבית לימים אחרים ומכונת
הכביסה בכלל לא צריכה להפריע לה, בקיצור, אי אפשר לבשל, אי אפשר לעשות כביסה, אי אפשר לשבת במחשב, בקושי אפשר לאכול, עוד לא היתה לי כזאת עוזרת, אמנם היא מנקה בסדר, אבל המים שהיא משאירה, זה נורא, כשהיא
יוצאת מכאן יש לי עבודה לנגב שאריות מים מתחת לכל מיני דברים והיום היה
השיא, אפילו הארגז שבו אני מאכסנת את שואב האבק ומכסה בניילון, היה
כולו מוצף, מזל שראיתי ושזה לא הגיע פנימה לשואב אבק. כל הזמן הבלגתי,
כי יש לה פלוסים, היא זריזה, לא מדברת כל הזמן בטלפון וב - 3 שעות
מסיימת את העבודה, אז היום החלטתי סופית שאני מחפשת מישהי אחרת,
עדיין לא פיטרתי אותה, כי אין לי כוח לנקות לבד, אבל בלי סנטימנטים,
כשאמצא אפטר אותה, כבר התחלתי לפעול בכיוון.
תמר, אני מצדיעה לך
את ז'דעית אמיתית.
שחרזדה האחת, את בהחלט מוזמנת להצטרף אלינו
ניצת, תודה על הרייקי

למעלה