פותחים שנה בלי רכז

assafein

New member
פותחים שנה בלי רכז../images/Emo4.gif

זה מה שהולך לקרות בסניף שלנו(נעלה)... הסיבה, הרכז של השנה לא ממשיך(אנחנו חייבים להגיד לו המון תודה כי הוא עוזר לנו בנתיים מרחוק
אבל זה עדיין לא מספיק...), ועדיין לא מצאו מחליף.. עכשיו השאלה, כמה זמן צריך כדי למצא רכז מחליף?? אנחנו יודעים שהרכז שהיה לנו השנה לא ממשיך כבר מינואר, ואני בטוח שאפשר למצא רכז ב-8 חודשים... בכל מקרה.. למשהו יש עיצות בשבילנו?? מה כבר יש, 1) פותחים שנה רק עם ח'טים כדי להכשיר אותם לקורס.. 2) לוויסגל אנחנו יוצאים עם ראשון מערב, וכנראה אנחנו נהיה בשאר בטיולים ככה עד שימצאו רכז... 3) אין סמינר..

SoulDancer

New member
בנס ציונה...

אנחנו עם הרכזת שלנו עד שימצאו רכז אחר.. ונכון לעכשיו גם איתנו לא דיברו על סמינר פתיחת שנה.. בואו נאחד את נס ציונה עם נעלה!!!=)

assafein

New member
../images/Emo45.gif

אבל יש בעיה... הרכז שלנו הלך לאיזה חודש מילואים ביום רביעי ככה שנתקענו בלי כלום...

bergmanit

New member
זה מה שהיה לנו השנה בסניף

לא מצאו לנו רכז עד אוקטובר, נובמבר בערך.. בזמן הזה דאגו לסניף בוגרים לשעבר (ביניהם רן הרכז שלנו היום) בסופו של דבר קיבלנו רכז-צחי ורן עבד יחד איתו בשיתוף פעולה. אין הרבה מה להאריך בקטע הזה חוץ מזה שלצחי לא הייתה כימיה עם הסניף הוא עזב מסיבות לא ידועות ועכשיו אנחנו עם רן :) . אז, מה שאתם יכולים לעשות לדעתי זה באמת לעבוד הרבה הרבה על החטניקים (שזאת השכבה הכי חשובה לדעתי) וגם לא לדאוג כ"כ הרבה בקטע של הרכז- זה תפקיד של אנשים כמו יו"ר הסניף המנגנון (לא יודעת מי בדיוק אבל בהחלט לא תפקיד הבוגרים) . עוד משהו שאתם יכולים לעשות זה ישיבת הכנה לסמינר פתיחה (או איך שתבחרו לקרוא לזה..) ובעצם כל בוגר יסביר איזה תפקיד הוא רוצה לקחת ולמה, להעלות ציפיות לשנה הבאה ולעשות הפקת לקחים לשנה שעברה. :)

assafein

New member
או קיי...

אז כמה דברים... 1) לנו אין בוגרים לשעבר, והרכז שהיה לנו השנה נמצא עכשיו בחודש מילואים ככה שאין לנו עזרה כמעט... 2) הרעיון עם ה"סמינר" נשמע נחמד.. אפשר לנסות לארגן משהו... תודה

SoulDancer

New member
לנס ציונה יש!

אני רצינית, נעלה בואו אלינו נעשה עוד יום פעילות ביחד! אני אדבר עם בוגרים לשעבר ומקסימום עם השמניסטיות שלנו! נארגן משו מגניב לפתיחת שנה מבחינתינו.. עד שיהיו יותר פרטים=)

נעלה...

אולי תבואו אלינו ביום שני.. כדי להכין דברים לוייסגל... מה דעתכם? ובקשר לסמינר.... בואו תעשו איתנו... תהיו אצלינו בוגרים עד שיבוא לכם רכז... אם מתאחדים בוייסגל...בוא נמשיך עד הסוף....

assafein

New member
שוב פעם... נראה איך מארגנים את כולם

לנסיעה... 2, אני לא כל כך יוצא לוויסגל, ואני כמעט בטוח שלרכז שלכם יש את הטלפון של אחד הבוגרים מהסניף ככה שבמקרה הזה כדאי לדבר איתו...

אם יורשה לי.. ../images/Emo9.gif

רק תיקון קטן: לא שוב פעם, המילה 'שוב פעם' לא קיימת. 'עוד פעם' או 'שוב' יחלפיו אותה ברצון. ^^

הדדרריי

New member
=]

ייייווו איזה חמודה גם אני תמיד אומרת את זה .. סוף סוף מישהו שמסכים איתי..:)

ממ..

בעיקרון..הרכז אמור רק ללוות את הבוגרים.. והבוגרים הם אלה שמחליטים הכל .. אז אם אין מישהו שילווה אתכם.. לא נורא..אתם עדיין יכולים להסתדר.. תיזמו ישיבות..תעלו דברים שאתם רוצים לעלות..ותתחילו לארגן דברים לפתיחת שנה שיהיה בהצלחה=)

assafein

New member
זה בדיוק מה שאני אנסה לעשות...

אבל אני לא כל כך נייד בשבוע האחרון...

למעלה