פותחת את "הודעת היום"

פותחת את "הודעת היום"

כל מה שרציתם לכתוב ולא רציתם לפתוח בישבילו הודעה. נראה לי שאני אתחיל לעשות את זה יותר כי יש לי המון שטויות לכתוב ואני צריכה תירוץ.

זוכרים את כאבי השיניים וסדנת החינוך

של אושרי? אז מה שבסוף מאוד עזר זה "גליגם בייבי" של "הומגליל". ניסיתי גם על עצמי כי כאבו לי קצת החניכיים (כנראה מיתוך הזדהות) וזה עבד תוך שתי דקות. המינון שהם כותבים לתת קצת גבוהה לדעתי. אפשר פשוט לטפטף את הסירופ על המקום וזה גם עובד. אנחנו עדיין מנסים לישון יותר שעות רצוף. כבר הגענו פעם אחת לשש ורבע שעות וכמה פעמים לחמש. לה לה לה לה לה לה.
הוא אוכל כל מינימום שעתיים וחצי בלילה, שזה עדיין הרבה אבל יותר טוב מכל שעה. אני מקוה שאנחנו בדרך הנכונה. אתמול ניסיתי לתת לו לישון רק פעם אחת במשך היום - במקום שלוש, הוא היה שפוך לגמרי, נרדם לי בשש בערב באמצע משחק! ישר עשיתי לו אמבטיה ובסוף הוא נרדם בשבע. אבל זה לצערי, לא עזר ללילה. זה לא יתכן. יום נפלא לכולכם.

ואנחנו בטירוף מוחלט בשבועות

האחרונים בגלל השיניים. הוא מוציא אותן אחת אחרי השניה. תוך פחות מחודש הוציא לפחות 10. שבועות שאין לילה ואנחנו איתו כל הזמן על הידיים. גליגם ממש לא עוזר ואפילו לא אקמול. ואתמול היתה קצת רגיעה, אז אולי יהיו לנו כמה ימי חסד עד הנגלה הבאה. ועידית - עוד שנתיים תשני לילה

תודה נשמה, אבל נראה לי שעד אז

אולי יהיה עוד זעטוט כך שאני צפוייה לעשור ללא שינה. מפחיד לכתוב את זה מה?

Adoushi

New member
יהיה יותר קל

הילד/ילדה מ' 2 יהיה יותר קל. ככה אני מנסה לשכנע את מהא. אני רוצה שלוש והיא מוכנה רק לעוד אחד/ת איהאב

אז אל תתן לה לקרוא את זה

גם לי הבטיחו שהשני יותר קל. והשני הרבה יותר קשה. מזל שהוא האחרון

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

בקר טוב. להגיד לך משהוא שאתה בטח יודע: כל ילד הוא משהוא אחר, מה שכן עם הניסיון זה יותר קל או ליתר דיוק פחות מלחיץ. אצלי שלושת הלדים הם כל אחד אחרת ועם כל אחד יש קשיים אחרים. ויש כמובן יתרונות וחסרונות למירווחי גיל כאלה ואחרים. רפי

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

רבותיי מה שבטוח זה (כמו שאמרו לי כשההיתי צעיר ומקטר ובוכה על כל מיני מכאובים אז זה הולך כך: עד החתונה זה יעבור.... השיניים זה באמת לרוב דבר קשה, אני נזכר ואני משתתף בסיבלכם. שיהיה יום נעים ושקט. רפי

10 שיניים תוך חודש? WOW

מתוקצ'יק. אושרי מוציא ברגעים אלו את השלישית שמסיגה (כך נראה לי) רק בכמה ימים את הרביעית).. הפורום שאב אותי הבוקר, אני אלך להכין ארוחת צוהוריים לבעלי הטוב לפני שהוא חוזר. הבטחתי.
אישה טובה.

צר לי, אבל כבר שכחתי מה זה

ילדים שמוציאים שיניים... אז אני רק יכולה לשלוח חיבוק ולתמוך. עוד יבואו ימים קלים יותר, אבל בהמשך צדק מי שאמר, ילדים קטנים צרות קטנות - ילדים גדולים צרות גדולות. זה לא "צרות" אבל הרבה בילבולי מוח ושטויות...

הלוואי שיגיעו כבר

ה"צרות" האלה. אני כבר לא יכולה לחקות עד יולי, אני רוצה כבר להיות עם תינוק על הידיים.

גווניבר

New member
../images/Emo160.gif שלום. אני נוסעת...

לא להילחץ, לא להרבה זמן. קיבלתי מלגה ללימודי קיץ של יידיש בניו-יורק. איזו התרגשות! פעם ראשונה בחו"ל!! זה יהיה חודש וחצי של לימודים אינטנסיבים. יש המלצות על מקומות בניו-יורק???

kashke

New member
גוון? רעדסטו יידיש? וער גייסטו?

גיי מיט מזל! איזה כיף לך! איפה הלימודים? ספרי, ספרי. מקומות בניו-יורק- דרך האינטרנט יש אתר מדהים של העיר new york city את חושבת שיהיה לך זמן לבלות שם? אם אני זוכרת נכון את מה שסיפר נועם סטאריק - הלימודים מאוד אינטנסיבים. בכלאופן-שיהיה בהצלחה!.
ליבי איתך.

גווניבר

New member
א ביסלע..

גם את מכירה את נועם??? חשבתי שהוא נסע לוילנא. הלימודים באוניברסיטת קולומביה. YIVO אירגנו לי את המלגה. יהיו לי סופ"שים, ואולי אני אשאר כמה ימים אחרי סוף הלימודים.

kashke

New member
נפלא ../images/Emo140.gif. למדתי יידיש במשך שנתיים

והייתי ממשיכה בשמחה. יתכן שבשנה הבאה. נועם פעם סיפר שעובדים מאוד קשה בקורסי היידיש הללו, בקיץ. שעוסקים גם בתרגום של ספרים, זה נכון? ספרי כל מה שידוע לך. אני ממש צמאה לאינפורמציה על הנושא. תודה. אילה

בהצלחה לגוון, מתי את נוסעת?

ומשהו ככה ביננו: בימים האחרונים , אנחנו ישנים בקירוב 4 שעות וגם זה לא רצוף כי מאז שתמיר נכנס לגן, הוא יותר חולה ועכשיו יש לו דלקת באוזן, מסכן קטן כל הלילה מתפתל ואנחנו איתו, תארו לכם שהיום היה לנו אירוע במשפחה של בעלי, ורק כתוצאה מעייפות , לא הלכתי ונרדמתי לי לצורך השלמת שעות שינה
שבת שלום אורית

למעלה