פותחת את הפינה, סופר באיחור..... 'צטערת

1me too1

New member
פותחת את הפינה, סופר באיחור..... 'צטערת

אז, איך עבר עליכן השבוע, וגם סוף השבוע?
עשיתן משהו מיוחד? מה היה

שבוע טוב

שבוע של שבירת שיגרה.

אחרי שחיכינו לקריסמס כל כך הרבה זמן, הוא הגיע ועבר. יום למחרת הקריסמס חל יום הולדתה של בוני, אז החגיגה ממשיכה אצלנו עוד יום אחד.
אני מוצאת את עצמי עייפה ברמות, אנחנו מתעוררים מאוחר, אני נרדמת על הספה המון, נהנת לשבת ולשחק או לעשות דברים עם בוני מכל המתנות שהיא קיבלה בשבוע האחרון - כייף, בסתלבט, למרות שהיו כמה פרוייקטים בבית שאני רוצה לעשות ולא מגיעה אליהם. לא חשוב, גם יומם יגיע.

מזג האויר משחק לטובתנו, ולמרות שהיו כמה ימים מאוד קרים, גשם כמעט לא יורד, אז אין בעיה לצאת קצת החוצה כל יום ולהתאורר.

נשאר לנו לחגוג את ראש השנה וסיימנו את תקופת החגים. בהחלט חופשה מבורכת, למרות שאני לא עובדת המון, הרגשתי שאחרי המאמץ לפני הקריסמס, בהחלט הייתי זקוקה לזה.

mumfor4

New member
כול כך חיכיתי לחופש הזה

נתחיל מזה שהרגשתי כבר עייפה מבית ספר , מהריצות המטורפות , הסעות אמא , חוגים ואתם יודעים
החופש התחיל , היינו בסרט פדינגטון עם הילדים שממש אהבו וגם אני , בעלי הצליח להירדם גם שם
( אולי כבר סיפרתי את זה יש לי זכרון גרוע )
ואז הגדולה אמרה שהיא לא מרגישה טוב
מכאן התחיל סרט רע , היא נדבקה בוירוס ואחד אחרי השני הילדים חלו .
מכונת הכביסה שלי התחילה לעשות קולות של שיעולים מוזרים , כנראה נדבקה גם . ( אם יש המלצות אני אשמח )
בקיצור , טוב שיש חופש כי כולם בבית ואני מפרפרת בינהם
נורופן , תרופה הכרחית בכול בית .
ואז אמא שלי התאשפזה , והרגשתי כמה קשה לי להיות רחוקה ממנה שוב

רק בריאות .

noaronen1

New member
זה באמת לא פשוט במקרים כאלה להיות רחוק

מקווה שהיא תרגיש טוב ובאמת כל מה שאני מאחלת לך ולבני משפחתך לשנה החדשה זה בריאות!
&nbsp

mumfor4

New member
תודה רבה .

שחררו אותה , היא מחכה לניתוח

רק בריאות בחיי , הכול הבל הבלים

Mottek

New member
רק בריאות!

אני מקווה שכולכם כבר בקו הבריאות ושעוד תצליחו להנות משאר החופש בריאים.
ולגבי המכונת כביסה, גם שלי שבקה חיים. צרת רבים חצי נחמה?
ביום רביעי שעבר בבוקר הרצתי כביסה, ופתאום היא הפסיקה. מלאה מים. התקשרתי לטכנאי, יש לנו את האחריות דרך סירס ובדרך כלל הם מגיעים תוך יום יומיים. אבל התמזל מזלי (נאמר בציניות) וזה היה ממש לפני חג המולד והתור הבא היה להם רק היום (זאת אומרת שבוע מכונה עם מים מלוכלכים, איכס!). בקיצר היום סוף כל סוף הגיע הטכנאי. הלך המנוע ועוד כמה חלקים. הוא לא הצליח למצוא חלקי חילוף זמינים. אז הוא הזמין את החלקים ובשבוע הבא יוכלו לתקן את המכונה (בתקווה). בינתיים כבר הוצאנו $20 על כביסה וכנראה שלא תהייה לי ברירה אלא לעשות שוב את הכביסה בחוץ . אוףץ

noaronen1

New member
עניתי בגדול בשרשור על חופשת החורף

אז אקח את ההזדמנות רק לומר תודה שאת ממשיכה להקפיד ולהתחיל את הפינה כל שבוע! זה מאד מעניין בכל שבוע מחדש לעצור לרגע ולחשוב מה היה הטוב, הרע והלא נורא וגם ללמוד מה קורה אצל חברי/ות הפורום.

Mottek

New member
היה שבוע טוב, עד ש....

שוב אני עם החדשות המדכאות, סליחה.
אחת מהמורות שלימדתי איתן בבית הכנסת נפטרה. ביום ראשון שעבר עשינו מסיבת חנוכה בבית הכנסת, ומשם היא נסעה לבקר את הבת שלה שגרה בצפון קרולינה. היא לא הגיעה ליעדה. באמצע הדרך היא לא הרגישה טוב, סטטה מהכביש וחוותה דום לב. היא היתה שרוייה בתרדמת ליומיים עד שקבעו לה מוות מוחי. עצוב. היא היתה בשנות השישים המוקדמות.
הכי עצוב לי על הגדול (למרות שגם האמצעי הכיר אותה היטב) הוא קיבל את זה ממש קשה. זו הפעם הרביעית החודש שהוא מתמודד עם כאלו חדשות. למי שלא עוקב, סיפרנו לו על הכלב שלנו, סבא שלי היה בבית חולים וחשבנו שכבר הגיע הסוף שלו, תלמיד בשכבה בבית ספר של הגדול התאבד ועכשיו זה. פשוט עצוב. שייגמר כבר החודש העצוב הזה.
מחר אני נוסעת עם המשפחה לבוסטון לfirst night. אנחנו מצפרים את הילדים ונשארים בעיר במלון. אז קרוב לוודאי שלא אצליח לסיים לפתוח את פינת הבישול בזמן, עמכם הסליחה.

mumfor4

New member
החיים שבריריים , איזה אסון

מסכנה , אשה צעירה זה מפחיד באמת .
מקווה שהילדים יתגברו על רצף האירועים המצערים ויחוו שנה חדשה מחוייכת .
ושגם מכונת הכביסה תסתדר , איזה קשה זה בלי מכונה יאו , אני טובעת כאן בערימות , מחכה שבעלי יגיע ונוכל ללכת לקנות יחד .
גם למכבסה אני לא יכולה ללכת כי הילדים חולים

אני יכולה לפתוח את פינת הבישול אם תרצי , תגידי מתי .
תהנו בבוסטון ותתלבשו חם
דורית

שבוע פעיל מאוד בקליפורניה

טסנו לאל איי- הטיסה ב"וירג'ין" הייתה די מבאסת ולא נעימה, לפחות לא כמו ב"דלתא" שממש אוהבים.
בכל מקרה, היינו ביוניברסל סטודיו'ס,שדרת הכוכבים, כל מיני מוזיאונים נחמדים ואחרי כמה ימים נסענו לכיוון סן פרנסיסקו לאחותי-הנסיעה עצמה הייתה מאוד קשה. זה 6 שעות לא כולל הפסקות ובדיוק הרגשתי ממש רע כך שעשינו הרבה הפסקות בדרך ועצרנו בכל מיני מקומות מיוחדים אבל היה לי יום די בלעע...

בסוף כשהגענו לבית של אחותי- היה ממש כיף אבל עדיין היו לי כמה ימים לא קלים מבחינה בריאותית- נראה לי שהלחץ עם הפגישה עם אחותי וכו' עשה את שלו (ככה זה כשהקשר בין הגוף לנפש צמוד ביותר), אבל מאוד נהניתי עם האחיינים

&nbsp
אתמול נחתנו ממש זמן קצר לפני חצות, כיאה לפולניה יקית- פירקתי ישר את המזוודות ועכשיו התחלתי במרתונים של כביסות... זה הולך להיות "מעניין" כי רק מעלית אחת עובדת מכל המעליות שמגיעות לחדר הכביסה אז זה די מבאס.
&nbsp
וזהו, חזרה לשגרה!
&nbsp
שנה טובה!

למעלה