פותחת את השבוע עם טוסטר אובן חדש
שהגיע מוקדם מהצפוי!
וכבר היום לא התאפקתי וחנכתי אותו.
רק חבל שלא לקחתי בחשבון שתנור חדש תמיד עושה פדיחות, כי לא רגילים, ולא לגמרי יודעים איך לתקשר איתו, והצלחתי לשרוף את הסלקים והגזרים והבצלים שהיו אמורים להיות נורא טעימים..
במקום לפרוש בשיא, המשכתי לאמפנדס במילוי חומוסים מעוכים וטחון מהצומח ובצל, בתיבול עשיר ומשגע, וכמובן שגם אותם הצלחתי לייבש למוות, והם די מחניקים כרגע..
בשלב הזה הבנתי שעדיף לפרוש ולתת לי ולחבר החדש שלי זמן להכיר זה את זו, ולא לרוץ קדימה מהר מדי.
מזל שיש לי מרק ירקות עשיר עם בצקיות שהכנתי אתמול בערב, להתנחם בו...


שהגיע מוקדם מהצפוי!
וכבר היום לא התאפקתי וחנכתי אותו.
רק חבל שלא לקחתי בחשבון שתנור חדש תמיד עושה פדיחות, כי לא רגילים, ולא לגמרי יודעים איך לתקשר איתו, והצלחתי לשרוף את הסלקים והגזרים והבצלים שהיו אמורים להיות נורא טעימים..

במקום לפרוש בשיא, המשכתי לאמפנדס במילוי חומוסים מעוכים וטחון מהצומח ובצל, בתיבול עשיר ומשגע, וכמובן שגם אותם הצלחתי לייבש למוות, והם די מחניקים כרגע..

בשלב הזה הבנתי שעדיף לפרוש ולתת לי ולחבר החדש שלי זמן להכיר זה את זו, ולא לרוץ קדימה מהר מדי.
מזל שיש לי מרק ירקות עשיר עם בצקיות שהכנתי אתמול בערב, להתנחם בו...