פותחת את השבוע עם טוסטר אובן חדש

ladybug6

New member
פותחת את השבוע עם טוסטר אובן חדש

שהגיע מוקדם מהצפוי!
וכבר היום לא התאפקתי וחנכתי אותו.
רק חבל שלא לקחתי בחשבון שתנור חדש תמיד עושה פדיחות, כי לא רגילים, ולא לגמרי יודעים איך לתקשר איתו, והצלחתי לשרוף את הסלקים והגזרים והבצלים שהיו אמורים להיות נורא טעימים..

במקום לפרוש בשיא, המשכתי לאמפנדס במילוי חומוסים מעוכים וטחון מהצומח ובצל, בתיבול עשיר ומשגע, וכמובן שגם אותם הצלחתי לייבש למוות, והם די מחניקים כרגע..

בשלב הזה הבנתי שעדיף לפרוש ולתת לי ולחבר החדש שלי זמן להכיר זה את זו, ולא לרוץ קדימה מהר מדי.
מזל שיש לי מרק ירקות עשיר עם בצקיות שהכנתי אתמול בערב, להתנחם בו...

ladybug6

New member
בסוף מסתבר

שהמאפה סטייל סמבוסק יצא אחלה, הבנזוג הגיע הביתה וחיסל כמעט הכל.. אני עדיין חושבת שהבצק התייבש מדי אבל הוא לא היה נראה מוטרד מהעניין

smaak

New member
מזל טוב

אני בטוחה שלאט לאט תלמדי להפעיל אותו.

ו אולי

New member
תתחדשי
איזה טוסטר אובן קנית ?

יש לי טוסטר קטנטן ועתיק שכבר עשה את שלו.
אין לי מקום לתנור, ואני מתלבטת איזה טוסטר אובן לקנות.

ladybug6

New member
האמת שסתם עשיתי אן דן דינו

כי יש מלא סוגים וכל מני חברות לא מוכרות במיוחד (המוכרות עולות פי 3 בממוצע..)
הלכתי על אחד הרבה יותר גדול מהקודם - של 34 ליטר, של סלמור. עד 250 מעלות. האמת שמהנסיונות הנוכחים איתו, נראה שהטמפ' שרשומה לא בדיוק נאמנה למציאות ואני מוצאת את עצמי מעלה את הטמפ' אחרי ששום דבר לא קורה בטמפ' המקורית.
או שאני פשוט רגילה לעבוד עם טוסטר אובן כ"כ פצפון שהאוכל כמעט נושק לגוף החימום ולכן מתבשל יותר מהר... גם זו אפשרות.
בכל מקרה, עוד אין לי דעה עליו כי בינתיים הוא רק שרף וייבש לי את האוכל, אבל כל עוד אנחנו בתקופת היכרות אני נותנת לו להנות מהספק ולוקחת את האשמה על עצמי

ברגעים אלה אופה עוגיות, נחזיק ביחד אצבעות?

ו אולי

New member
בהצלחה!

אני נוטה להמר על gold line, כי הקטנצ'יק בסה"כ שירת אותי נאמנה הרבה (מדי) שנים.
מתלבטת לגבי הגודל והאם שווה להשקיע יותר בשביל טורבו

marx04

New member
תתחדשי ! אנחנו התחדשנו בבלנדר מוט.

שלום לך,

תתחדשי.
זה כיף לרכוש כלי עבודה חדשים למטבח.

אנחנו קנינו לפני כשבוע בלנדר מוט חדש 600W של חברת בוש, והיום השתמשנו בו לראשונה.
בת זוגי הכינה מרק ירקות עשיר וחריף מאד, ואני החלטתי להפוך אותו לסמיך ואחיד באמצעות המוט.
לשמחתנו הבלנדר מוט הזה אכן חזק ואיכותי, והוא עשה את העבודה במהירות ובשקט.

מאחר שהמרק היה מאד חריף, נהגתי בהתאם למקובל בעדה שלי (הרומנית), והוספתי למרק יוגורט עיזים* כדי להקהות את החריפות ולהוסיף חמיצות. בדיעבד זו היתה החלטה נכונה, והמרק הפך מדהים. חיסלתי שלוש קערות !

* במקור הצ'ורבה הרומנית איננה חריפה, אבל היא מוגשת עם שנים-שלושה פלפלים חריפים קטנים ועם קערונת של שמנת חמוצה.
כאן המרק לא היה צ'ורבה, אלא "סתם" מרק ירקות, שמלכתחילה הוספו לו 4 טבעות של פלפל חריף ירוק.
המרק כלל: הרבה בצל, פלפל חריף, תפוחי אדמה, שעועית ירוקה, כרובית, גזר, גריסי פנינה, מלח, פלפל, שורש סלרי ועלי סלרי, שורש פטרוזיליה.

בברכה,

אורי.

למעלה