פותחת דיון ושאלה.

yaeli4

New member
פותחת דיון ושאלה.

מה קורה כשמישהו חולה נדבק לאנשים בריאים ולא מרפה? האם מגרדים אותו בשפכטל? האם הולכים עם הגיבנת עד שהיא עוברת? האם מרססים בקיי-600? של סנו קוטל חרקים? האם עוברים ניתוח להסרת הנגע? האם שופכים מי חמצן ומקווים שזה יתאדה? האם פונים לרופא ומבקשים שיסיר את היבלת? תשובות מעניינות תתקבלנה בברכה, ובאהבה,

עלמה 3

New member
יעלי יקרה, אפשר להשתמש בכל

האמיםםםםם שציינת כאן... אך לעיתים אותו איש חולה... נמצא על הגבול הדק..בין בריא לחולה.. ואולי היום נטוורק הפסיכולוג יראה את זה.. ויוכל לתת את דעתו, וכמה כלים מקצועיים, מה אפשר לעשות... בדרך כלל בחיים האישיים שלי .. אני מתרחקת מכאלה...כמו מאש... עם כל הקבלה והנתינה שלי... יש גבול לכמה אפשר
ועוד יותר מעניין וכואב כמה סביבת אותו חולה .. סובלת... או שאולי כבר הם לא מרגישים... בברכה עלמה

maof

New member
יעלי.........../images/Emo6.gif

בנות אני קורא לכן לסדר
אתן שניכן תיסתדרו תכף ומיד בשלשות
מעוף

yaeli4

New member
חסרה לנו שלישית, תביא את יערית

שתינו הסתדרנו, עלמה ואני, איפה יערית. ואז נוכל לסדר שלשה. ומה עכשיו? 30 שניות - הקפנו ת'בסיס??? עם חגור מלא???

עלמה 3

New member
אני גם פק"ל מלא ....../images/Emo178.gif

אלנוקה - והשמנה ביותר עליה
לפחות להתחשב - אפשר לבחור משהו יותר רזה ... הכתפיים שלי ...

*יערית

New member
הנני../images/Emo24.gif

מי אמר ולא קיבל......
ואני שתרמתי כמעט שנתיים חצי לצבע מתנגדת להקיף את הבסיס ועוד עם חגור עלי

*יערית

New member
אז זהו..

שגם אצלי המורסה התפוצצה היום והחלטתי שדיי נמאס לי מקרציות, ממוצצי דם,מאנשים שפלים שחולים בנפשם, את האמת על הזמן דחקתי את הרעיון הזה, ותמיד ריחמתי..אבל אישפוז דחוף הייתי ממליצה..כי כאשר הם מסתובבים חופשיים אני מוצאת את עצמי בסכנה! אז הגיעו מים עד נפש....ושירדו לי מהוריד! {פעם חשבתי שאני המצאתי תרסיס קוטל קרציות למינהם, מסתבר שהתקלקלתי..והפכתי לרכה מידי..הפעם משדרגת את הריסוס שלי ..נראה אם יבוא לה שוב פעם למצוץ לי את הדם המרוקאי בוריד הימיני של הצואר} והכל בהאהבה ובהתבוננות אני יגיע לשלמות..
אילנה תודה לאט לאט לומדת!

עלמה 3

New member
מסתבר בסוף שאחנו החולות...

אותנו קוראים לסדר... אנחנו במסע..... אנחנו בתרגילי ט"ס.... יווווווווווווו אימל'ה... נראה לי שנדבקתי ... התחלתי לדבר בלשון רבים....... אני והתלעים שלי... (בבטן) מה אומר לכם... חיים בהדחקה
הבנתם משהו ... כי אני לא , לפחות מודה... כן, מודה !!!

blonda3

New member
../images/Emo6.gifמה תולעים?

גם לך יש??.?? רוצה ורמוקס? חחח
ולגבי החולים והבריאים.... ספרו לי על זה.. מי שיציץ אצלי בתיבת המסרים יראה עם איזה חולי אני מתמודדת יום יום.... התשובה שלי-מתעלמים..... עד שזה מתאדה... אבל אם אנחנו חולים או הם..... לדעתי במדינה שלנו...(בינינו...) קשה להשאר שפויים....

*יערית

New member
אני לא חולה...../images/Emo10.gif

סתם דיברתם על תרסיסים ואני הבאתי את הסיפור שלי מהבוקר.. מה אסור להישפך כאן יותר? חשבתי שהיה כתוב בכניסה לפורום... כותלשחרר תרסיסך פן תיפגע!

rolan

New member
בנות/בנים יקרות/יקרים

זהו אנחנו סיימנו את הפרק הזה.. עכשיו - צהריים, הולכים לנוח
נכנסים למיטה ומסתובבים לקיר (תשאלו את אוהי מה זה...
)

maof

New member
שרשרת טבעות....

כל יום בחייו של אדם הינה עוד טבעת נוספת בשרשרת ארוכה היא שרשרת החיים יכולה טבעת זו להיות חלקה יכולה הטבעת להיות קצת מעוקמת ויכולה טבעת זו להיות עם אבן חן זוהרת בשרשרת החיים נוספת עתה עוד טבעת ואתה הוא האחראי לעיצובה מאחלת אני לך כי תטיב לבחור ולהחליט כיצד לשבץ טבעת זו בתבונה מעוף

*יערית

New member
לא עוצמת../images/Emo13.gif

אצלינו הכל גלוי
אוהבת ישירות
אז תהני לך בכייף והוא אף יותר

blonda3

New member
מעוף אני שמחה שאת מאחלת לנו../images/Emo6.gif

עברת ניתוח לשינוי המין או שהעתקת?

maof

New member
בלונדה יקרה..........

זאת העתקה........ ואני לא פוגע בזכויות היוצרים
מעוף

yaeli4

New member
בלונד, מה נשמע?

ספרי קצת מה קורה איתך, לא שמענו הרבה זמן. מה הוחלט עם הבר מצווה שדיסקסנו כאן בפורום"? וגם תגידי מתי זה, כדי שלא נעשה מפגש פורום בדיוק באותו השבת... נשיקות,

blonda3

New member
יעלי-תשובה../images/Emo32.gif

הוחלט שנחגוג ביחד, לא הוחלט עדיין סופית היכן, יש כרגע נטיה לחזור לשבת בצהריים...יש אופציה... כשיוחלט סופית-אעדכן. תודה

oehhe

New member
יקירותיי

אם אני המנהל (מזל שלא) הייתי מוחק את כל זה, זה לא לכבודכן. oehhe לא! לאאא. לא רוצה להיות מנהל

למעלה