פותחת כאן שירשור

פותחת כאן שירשור

בשבוע האחרון כל מה שאני מרגישה זה שאני לא יכולה יותר שכבד עלי מדי... החלטתי לפתוח שירשור שבו כל אחד יגיד מה יכול לעשות לו קצת שמח? מה יכול לתת לו קצת כוחות מה יכול להרגיע מהתקפי חרדה? כשנמצאים בתוך ההתקף מה יכול להרגיע קצת? אולי נוכל לתת רעיונות אחד לשני לא יודעת מן רעיון שכזה... באהבה לכולם
אין שם

../images/Emo3.gifאני אתחיל..../images/Emo3.gif

מה שיכול לעשות אותי שמחה ורגועה זה הים הגלים ללכת לים ולשמוע את הגלים שהרבה פעמים אני עוצמת עינים בים ומדמינת שהגלים אומרים את שתיקתי התקפי חרדה....מוסיקה מוסיקה עוזרת לי לצאת מתוך התקף ודרך כלל אני מקבלת את ההתקף כאשר אני שוכבת אס מייד מתיישבת ומדליקה מוסיקה או רדיו כדי לפקס אותי... ברגעי עייפות אני וחוסר כוחות אני פשוט נותנת לזה להיות ולא נלחמת עם זה כי אם זה בא אולי אני פשוט צריכה את זה רק דואגת לא להבלע לזה ואם זה נמשך יותר מדי זמן אני פשוט חושבת על שאיפות שלי ומכריחה את עצמי לעשות משהו אחד קטן ולראות שזה לא כל כך נורא או מעייף זהו בינתיים איןשם

subtitles

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

איןשם יקירה.. מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכישו
בקשר לשאלתך.. מה מרגיע אותי.. אובכן: חיות עוזרות לי מאוווד! במיוחד החתול המקסים שלי.. אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. אני מלטפת אותו.. מחבקת אותו.. כשאני בהתקף חרדה.. קשה לי לפנות לאנשים. אז אני פונה אליו. אולי זה ישמע דפוק.. אבל פשוט קל לי להרבה יותר לבכות לו..
מוזיקה זה באמת דבר נהדר. ושירה עוד יותר.. אני שמה לעצמי איזה דיסק נחמד.. לא רועש יותר מדי, כדי שלא ילחיץ אותי, מגבירה את הווליום ופשוט שרה.. נכנסת לזה עמוק.. ומנסה להתעלם מכל הסממנים של החרדה.

ToryMaster

New member
אותי?

רק הזמן מרגיע. נורא מפחדי ההתקף, אבל בסך הכל, הוא עובר. לשתות מים, אולי אפילו משהו חם אם את מסוגלת להכין. לנשום עמוק, להיזכר בדברים טובים שקרו לך, בשבילי זה רגעים עם החבר, זה כל הפעמים שהוא לחש ל יבאוזן שהוא אוהב אותי. לשמוע מוזיקה מרגיעה (Enya והמוזיקה משר הטבעות נפלאים לנושא) להיכנס לכאן, לשלוח מסר או הודעת טקסט למישהו.

אותי מרגיעים אנשים קרובים

שנמצאים לידי. בעל, חברה טובה, אבא שלי שאותו אני כל כך אוהבת. שיש איתי מישהו, ההתקף פוחת בהדרגה.

כן אנשים בהחלט מרגיעים

כי כשנמצאים ליד אנשים שאוהבים ומתמקדים בהם בשיחה זה מרגיע ובמיוחד יש את האנשים האלה שנותנים כל כך הרבה ביטחון וכוחות מבלי שהם אפילו ידעו ומבלי שהם יגידו משהו רק הנוכחות שלהם תודה לך מתוקה איןשם

{{{{{{{{{{torymaster}}}}}}}

גם אותי מרגיעה מוסיקה אבל אצלי זה מוסיקה רועשת רוק כבד ככה אני נעלמת אל תוך המוסיקה ולא מתעסקת בהתקף... אין לי מושג איך אני עושה את זה
נרגעת ממוסיקה רועשת חחח תודה

כתומית

New member
שמש..../images/Emo42.gif

שמש מרגיעה אותי וחום בכלל, יש לי צורך לפעמים בעייתי ביותר בחום, ולכן בחורף יש לי יותר קושי לצאת ממצבי חרדה או דכאון. משהו שמאוד עוזר לי אבל מאוד קשה לביצוע ועדיין שווה להתאמץ בשבילו - אני שמה מוסיקה של דיסקו, שנות ה-80' ומתחילה לרקוד מול המראה בתנועות אידיוטיות באופן מכוון, באיזשהו שלב זה מתחיל להצחיק אותי ואני לא מפסיקה עד שאני מותשת וצוחקת מכל הלב. זה נורא נורא קשה לי להתחיל, להביא את עצמי לשם בכלל, אבל עם הרבה התעקשות אני מצליחה לסחוב את עצמי, בהתחלה התנועות נוקשות ואני כאילו עושה טובה למישהו (לעצמי...) אבל אח"כ זה זורם והופך לכיף. עוד דבר זה אמבטיה חמה (אמרתי כבר שאני פריקית של חום?) אבל מדובר בטקס שלם, האמבטיה, עם נרות ריחניים, והתמסרות לתחושה של המים, ואח"כ התעטפות בחלוק והתייבשות מול התנור ואז מריחה של קרם גוף לאט לאט, ובחירת בגדים נעימים ואחרי התעסקות כ"כ אינטנסיבית וממוקדת בגוף אני כבר מרגישה רגועה יותר. וחברה, אחת, שעושה לי את החיים ב-4 ומשהו שנים האחרונות, הכרתי אותה בצ'אט באופן מפתיע והיא נהייתה לי אחות נפש, קיבלתי מתנה לחיים מהעולם הוירטואלי.

אני חושבת שהרעיון שלך של

לרקוד מול המראה מקורי שונה וכל כך משחרר הלואי והיה לי אומץ
{{{{{{{{{{{{{{כתומית}}}}}}}}}}}}}]

כתומית

New member
../images/Emo24.gifאז לכי על זה!

אגב, אני נוטה להוסיף מחושים של פורים כאלה עם הרבה שוונצים שמתעופפים, זה ממש עוזר להפקה

subtitles

New member
חח כתומית יקרה.. ../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

הצעות נהדרות יש לך! חח אני מסכימה איתך בעניין החום.. החום גורם לי להרגיש כאילו אני עטופה אור המגן עלי.. אמבטיה עם נרות ואפילו איזה ספר טוב זה גם דבר מצוין! ולרקוד מול המראה חח את זה עוד לא ניסיתי אף פעם.. אבל זה נשמע אחלה!

כתומית

New member
פעם אחת בלבד...

עשיתי את השטות ונכנסתי עם ספר לאמבטיה, לקח לו בדיוק חצי דקה ליפול למים ובזה נגמר ה... סיפור

ReadyOrNot

New member
מה שמרגיע אותי בהתקפי חרדה...

א. מקלחת חמה וטובה, עם הרבה שמפו וריח. ב. אתם תצחקו - להיכנס לאוטו ולהתחיל לנהוג!! פעולת הנהיגה מצריכה ריכוז רב, אני מאוד עסוק בלהתמקד בכביש, ואין לי זמו לחשוב על חרדות. חוץ מזה באיזה עוד מקום אתם יכולים לצרוח עד השמיים בלי שאף אחד שומע? אני שם מוזיקה ושר בקול הכי רם שאני יכול... ג. לדבר עם מישהו קרוב ולשתף אותו. אמנם חברה אין לי, אבל גם אמא, אח אחות עוזרים לי מאוד. ד. לשחק עם האחיינים שלי במשחקים של ילדים. ה. עכשיו אתם תחשבו שאני מפגר לגמרי... אבל גם סרט אירוטי משהו יכול לעזור. ו. זה כבר לא כל כך בתוקף... אבל לראות "מהיום למחר" עם עמנואל הלפרין. לבן אדם הזה יש אפקט נורא מרגיע עלי. חבל שהוא עזב. ז. לגלוש באינטרנט לכתוב בפורומים, הבעיה היא שאני עושה את זה ברמה התמכרותית. ח. כשזה רציני מאוד וכלום לא עוזר... קלונקס! אבל רק כמוצא אחרון.

למעלה