פותחת שאלה חדשה פה מקווה שזה בסדר

Yael569

New member
פותחת שאלה חדשה פה מקווה שזה בסדר../images/Emo13.gif

אני מנסה למכור את המכונית שלי ועכשיו בא משהו לראות אותו והוא נראה די רציני. האם אני אצליח למכור לו ומתי הוא יחזיר לי תשובה? ואם לא אז מתי אני אצליח למכור? תודה רבה יעל

Yael569

New member
לא באמת שלא!

אני רק מנסה באמת למכור את האוטו שלי ובאמת בא מישהו לראות את האוטו ומזל שיש אותכם לדעת מתי אני אצליח למכור את האוטו שלי
אז מה את אומרת היום הוא יחזיר תשובה? והיא תהיה כןן?

b i j o

New member
קצת הגזמת , לא ??

ננראה לי שקצת נסחפתם - מה זה השאלות האלה ?? אם תמכרי או לא - זה מה שיציל לך את החיים ויעשה אותם טובים יותר ?? תקשור נועד לתת תשובות במצב של צומת דרכים חשובה בחיים ולא לשאלות יום-יומיות פשוטות שאת ההחלטה את אמורה לקבל לטוב או לרע. תקשור גוזל אנרגיה רבה ומעייף את המתקשר - אז קצת התחשבות.... ואת האוטו .... עם קצת סבלנות - תמכרי.

Yael569

New member
טוב טוב.. סליחה רק רציתי לדעת זו לא פשע

רק אל תתחיל בבקשה בויכוח

limmon1

New member
הלווואי ומכירת אוטו היתה הבעייה של כולנו

באמת מצחיק לשאול שאלה כזאת

קיסרית01

New member
די../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifבאמת../images/Emo70.gifתפסיקו לזלזל../images/Emo70.gifהיא התנצלה../images/Emo70.gif

מה שמטריד אדם אחד יכול להצחיק אדם אחר.......... לא לזלזל בשום דבר אף פעם אי אפשר לדעת מה יטריד אותך מחר. אני כבר שמעתי על שכנה שהייתה לי שמכרה את הרכב בלי שבעלה ידע בחצי מחיר כי לא היה לה מה לאכול בערב פסח.....אפילו שפה זה לא המקרה. אל תזלזלו באף אחד. היא התנצלה ובזה זה נגמר מי אנחנו שנשפוט אחרים יום חמישי היום - סופשבוע הכי קרוב שאפשר יאאלה בלגן ומסיבות ואהבה ופירגון

Yael569

New member
חח תודה על ההגנה.. שאלתי בשביל ההתעניינות

כי המון זמן אני מנסה למכור את הרכב טוב אבל לא משנה

limmon1

New member
לא זה לא בסדר ששאלת!!!

סתם צוחקים
בעזרת השם תמכרי את הרכב כמה שיותר מהר!

וברצינות../images/Emo140.gif

שימי ב-4 פינות הרכב, רוזמרין, זה יתן קצת דחיפה למכירה. ותזמני את הקונה... ורצוי כמובן, לשחרר אחיזה . בהצלחה ואהבה אריאלה

Emiko1

New member
אני טיפה לא מסכימה עמך.

תקשור נועד לתת תשובות לאנושות, להדריך אותנו ללכת בדרך נכונה לאלוהים. לא לבן אדם 1 על חייו, זה טיפה משהו אחר אלא - להתקדם בחיים, בדרכו של אלוהים, בדרך נכונה, רוב *הערוצים* של תקשור נותנים כדי לספק לאנושות מידע חדשה על עולמנו דרך המתקשרים. למרות... שהכל תלוי במשימתו של בן אדם, בשביל מה נתנו לו את ה*ערוץ* ומה רמת הרוחניות שלו. ככל שרמה גבוהה יותר כך נשמתו של בן אדם תוכל להגיע יותר רחוק, גם ביצירת קשר עם אישיות יותר גבוהות וגם בלקלוט מידע יותר חשובה, חדשה וגבוהה יותר. סליחה על התערבות.

ולפעמים..מתוך שלא לשמה בא לשמה...

כלומר...שואלים שאלת תקשור ראשונה על פרנסה על זוגיות או על ילדים וכאלו...שוברים את הקרח ואז...כשרואים שיש מהות ואמת בדבר...מתחילים להתעניין בישויות/ בגלגול נשמות/ בסולם/ בבצע מול אור..ופחד מול אהבה.../ במה זה עידן חדש ומה ההבדל בין תקשור לבין סיאנס..למשל>> הבדל מהותי שבין שימוש באנרגיות לחיוב לבין שימוש במגיה וכישוף שחור.... אה ואגב למרות שלא ממש על כל שאלה אני עונה 'ההנחיה התקשורית' היא לא לשפוט את השאלות שנשאלות אלא לענות ..לכולן, ולתקשר גם על שאלות שנדמות כמונעות מבצע טהור..ניתן לציין בתקשור עצמו שזהו המסר..ושמי שבא מבצע ומפחד לא מזמן אור! (ויש הבדל בין רצון להתקיים בכבוד לבין לשהות בפחד!)

פרויז1

New member
../images/Emo73.gif יעל! איזו מכונית ומהם נתוניה?

כמה עולה? בא בחשבון גם החלפה? בתוספת כספית ?

למעלה