פותחת שירשור חדש..כנסו..

E l i a n

New member
פותחת שירשור חדש..כנסו..

ראיתי שזה נוראאאאא כייף בפורומים אחרים,אז אמרתי,למה שלא יהיה גם פה? אוקי. הרעיון שלי הוא שרשור תאריכי יומולדת. מה דעתכם? ובכן,שלי ממש עוד מעט..ב-16 לאוגוסט ואני אהיה בת 17. מה שלכם? תשרשרו לכאן ונחגוג לכם. אליאן.

וואייששש

יש לכמ עוד מעט ימי הולדת.. :))) ממ אני ב-25.2.1988 כבר היה מזמנ.. מממ בתאריכ העברי שלי אני נולדתי במומולדת של משה רבינו!1 אתמ יודעימ מי זה נכונ
וכולם אומרים שבגלל זה אני חכמה ומנהיגה מלידה..חיחי :)

E l i a n

New member
אההה...כנסי שניה,בובה..

אז עכשיו אני יודעת למה את כל כך אוהבת חיפושיות משה רבינו (
)...! כי את בתאריך של משה רבינו!! יפההה! ואני בתאריך של מדונה, ושבועיים אחרי התאריך של נימרוד!
ממני. אליאן.

שרון 11

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo42.gifהיי מה המצב?../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום ואני ממש מצטערת
רק רציתי להגיד שהיום הולדת שלי ב- 18.03
אני יהיה בת 16 16 16 16
אז זהו ביי שרון

E l i a n

New member
mm..sweet sixteen..../images/Emo23.gif

איזה כייף לך! למרות שיום הולדת 16 שלי לא היה מיוחד מי יודע מה.. למרות שהשנה הזו..גיל 16 וכיתה י´..היתה מהשנים יותר משמעותיות בחיים שלי.. אני אזכור את היום הולדת שלך כי זה יומיים לפני הבנות-דוד שלי.. תגידי,שרון,מה קורה עם עפר? היא לא נכנסת בכלל.. הייתי גם רוצה לשמוע ממנה פעם..
מסרי לה ד"ש מאיתנו.
אליאן.

טל 7

New member
לי יש יומולדת ממש בקרוב../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

היי מה קורה?
היומולדת שלי ב-20.07 כן כן ביום שבת
ואני ממש פיצית רק בת 15
לילה טוב לכולם טל

E l i a n

New member
עוד ארבעה ימים..!!!

איזה כייף!! טוב,אל תשכחי להיכנס ביום שבת ולבדוק את הפורומים המועדפים בתפוז.. אולי תחכה לך הפתעה נעימה..! את לא הכי קטנה בפורום אלא נדב.וזה בכלל לא בושה.
אנחנו אוהבים את כולם, גדולים כקטנים. אני לעומת זאת חושבת,שאני הכי זקנה..עוד מעט 17..
יאלה, שיהיה לנו המשך חופש כיפי.
אליאן.

וואייייי נדב איזה חתימה שוסיתתתת

בייטח שלהיות קטינ זה בריא.. ולהיות קטינ כמו נדב זה ועד יותר בריא :) חוצ מזה אל תגידו שהוא נשמע כמו ילד בן 13.. וחוצ מזה אני גדולה ממנו רק בשנה 1 ! אני בת 14.. אלב כמו שאומרימ..עמ שכל של בת 20 :) בלה בלה.. שרונ כייפ לשמוע ממכ !1

למעלה