פותחת שירשור חדש - מפגש

magicgirl1983

New member
פותחת שירשור חדש - מפגש

לא כולכם אישרו את בואכם למפגש...בנתיים רק 4 איש.. המפגש יבוטל אם יהיו רק 4 איש (אני לא נוסעת לתל אביב רק ל-4 איש). נא לאשר את בואכם ועשו זאת כמה שיותר מהר מכיוון שאני רוצה להתקדם עם העיניין. את מיקום המפגש המדיוק תקבלו אל דאגה...אולי אפילו ב-SMS. אם אתם רוצים מצדי תשימו .
ואני אדע כי אישרתם את בואכם

prizman

New member
די מעליב

כדי לקנות זוג נעליים את נוסעת לת"א ובשביל 4 איש לא ואת עוד קוראת לעצמך הומניסטית.

magicgirl1983

New member
אני לא מגיעה לת"א

בפעם האחרונה שהייתי בתל אביב היתה לפני שנה בערך...אם אני לא טועה. אז ככה שאני לא מסתובבת בתל אביב...ואני לא חולת קניות כל כך...במיוחד כי יש לי כבר הכל.

magicgirl1983

New member
טוב חבר'ה

המצב הוא כזה. אתם חייבים ולא פה בפורום אלא במסרים לענות לי. אם לא תענו לי אני אבוא ישירות אליכם הביתה ואשלח לעצמי מסר בשימכם...כן זה איום!!! אני חייבת לציין שההיענות היא מדהימה...בערך יהיו 9 אנשים!! אשמח לקבל אישור הגעה מכולם (מכל הבערכים). נתתי לכם את מספר הפלאפון שלי כך שביום המפגש תוכלו לנצל מספר זה להטרדות (תשדלו שלא מיניות). הסיבה לבקשת האישור הנוסף חוצמ- הבלאגן. זה לדעת את המספר המדוייק "בערך" ואז להחליט מתי ללכת עם קבוצת אנשים למצוא מקום לשבת בו ולנטוש את מקום המפגש. בזמן הפגישה עם האנשים עצמם...משמע 9 אנשים באים וחמישה כבר הגיעו..אז אני אנטוש את מיקום הפגישה ואז תוכלו להשיגנו בפלאפון שלי. אל דאגה לא נלך רחוק (לא ננטוש את הבניין)

Arfilit

New member
ממליצה

להזמין מראש מקום - כי 9 אנשים זה די הרבה (בהנחה שאכן זה יהיה המספר).

למעלה