פותחת שירשור חדש

אתי@

New member
פותחת שירשור חדש

אולי עוד מישהו יוכל לעזור
יום הנישואין שלנו מתקרב
הזמנתי צימר לסופ"ש ארוך, וזו תהיה הפתעה לבעלוש. בכל אופן רציתי לקנות גם משהו אישי, לא יקר מידי (בכל זאת הצימר...), אבל שיהיה מיוחד/מקורי/בעל משמעות. יש רעיונות?
אני יודעת שיש על מי לסמוך

אם הוא חזר לשחק

אחרי הפציעה ההיא אולי זוג מגני ברכיים או ערכה של עזרה ראשונה...

shelycat

New member
אז ככה...........

אז ככה: תשקיעי בקופסה ממש יפה ומושקעת+סרט סאטן תוסיפי מבחוץ כרטיס ברכה יפה שאומר משהו בסגנון "לאיש הכי סקסי שלי-לבנים סקסיים" (או כל דבר בסגנון) בפנים יהיה בדיוק: "כלום" כלומר הקופסה תהיה ריקה ותדאגי שכשהוא יפתח את המתנה להסביר שהוא נראה הכי טוב "א-לה-נטורל" את יכולה לדאוגכמובן גם להיות זאת שמגיעה ב"חלפית יום ההולדת". דרך אגב ליום ההולדת הראשון של עמית שחגגתי איתו (שבועיים אחרי שהכרנו) קניתי לו מתנה מאוד פשוטה (מה קונים לאיש שתבלי איתו את חייך אבל עוד לא סיפרת לו על זה?): בתוך קופסה יפה שקניתי בהפנינג (שהיתה גם כרוכה בסרט סאטן) הכנסתי בתחתית הקופסה אפטר-שייב חדש שקניתי לו ומעל לקופסה של האפטר שייב מילאתי את הקופסה בממתקים בתפזורת שקניתי בקנדילנד, כך שהוא חשב שהוא קיבל קופסת ממתקים מושקעת ואז תוך כדי נישנוש הוא מצא את המתנה האמיתית בקופסה.

אתי@

New member
לא קצת יומרני ../images/Emo6.gif ../images/Emo35.gif

סתם סתם... לא לקחת ברצינות
בתכלס הרעיון מדליק
ונכנס לרשימה

יעלי2

New member
אתי@ מה את אומרת

לשלב כמה תמונות שלכם מיום החתונה, ברוח שרשורי התמונות? ככה להזכיר לנו את הסיבה שאתם נוסעים לצימר? אני שולחת לך מסר.

שמופית

New member
חוץ מכדורסל וממך......

במה הוא עוד מתעניין ? אני למשל קניתי קופסא יפה (הולך טוב שוק הקופסאות בארץ...) לתמיר ומילאתי אותה בכל מיני משחקים קטנים כי הוא נורא אוהב תמיד לשחק עם משהו ביד כשהוא חושב. הוא מאוד התלהב
אולי איזה ספר טוב עם מוסר השכל והקדשה ? ספר שירים ? לצרוב דיסק עם השירים "שלכם" ולשים במערכת בצימר ולהגיד לו שזו עוד מתנה ? אגב, יש לי תמונות מהצימר... מה את אומרת ? להעלות ?

אתי@

New member
כשהוא חושב הוא קוסס ציפורניים ../images/Emo6.gif

מנהג שאני לא סובלת כי הוא קוסס עד זוב דם
ספרים הוא לא אוהב. דיסק זה אחלה רעיון, רק שאין לי צורב... אני כמובן יכולה לבקש מאבא שלי, אבל זה יחייב אותי להגיע לשם בלי רונן וזה יראה לו חשוד
אני צריכה לחשוב על הרעיון הזה
בטח להעלות תמונות מהצימר
כבר אמרתי שאני מתה על תמונות

שמופית

New member
לא ידעתי אם תרצי....

כי את תהיי שם וזה כיף לפנטז. מה גם שהתמונות לא משקפות את ה"וואו" האמיתי של המקום.

שמופית

New member
עוד אחת...

הפעם המבט הוא מהצימר שלנו לראש הגבעה - לבית של עדי ועמוס. אגב, בצד השמאלי של התמונה אפשר לראות קצת מצימר 5

אתי@

New member
"הרוח הגלילית" במושב גורן

שמופית, יש תמונות גם מתוך הצימר?

שמופית

New member
התמונות מתוך הצימר לא יצאו ../images/Emo10.gif

יצאה רק תמונה אחת, מאוד כהה כך שלא סרקתי. אפרופו - המלצה: הם נותנים מגבות וקצף לאמבט, אבל תביאי נרות מהבית. אנחנו הבאנו למזלנו כי לא היו נרות בצימר. מומלץ גם לסחוב גפרורים... אני לא בטוחה שהיו... מצטערת על הזמן שלקח לי לענות - הייתי מוכרחה לצאת לקוסמטיקאית
חזרתי אדומה אך מרוצה

דפי26

New member
רעיון נוסף למתנה.......

אם הוא עובד בעבודה משרדית אז עט שחרוט עליו מאישתך באהבה..או משהו כזה .מתאים מאד בתחילת הנישואיןשעוד מתרגלים לרעיון) מתנה נופספת בה השתמשתי ולא לבין זוג היתה לקחת קופסא יפה ולמלא אותה בממתקים וכרטיסי חיש גיד שונים (המחירים נעים בין 5 ל15 ש"ח)בעל השמחה חפר בים הממתקים למצוא את הכרטיסים והיה מאד מאושר (וגם זכה ב30 ש"ח

אתי@

New member
אחלה רעיון, אבל אני צריכה למצוא

משהו אחר לשים בקופסה במקום ממתקים, כי אנחנו ב- over dose של ממתקים. בגלל שרונן אחרי ניתוח, כל מי שמגיע אלינו לבקר בא עם ממתקים או עוגות. הבית שלנו מפוצץ בשוקולדים (אנחנו עושים מסיבה - כולם מוזמנים
), יש לנו כמויות בלתי סבירות ויש לי הרגשה שכשיגיע יום הנישואין אנחנו נהיה במצב שהגוף לא יוכל לספוג עוד סוכרים
וחוץ מכמויות השוקולדים, יש לנו 4 עוגות

אולי קצת השקעה ...

לעשות חידת חמיצר לקחת מפה ולעשות כתב חידה לבקש מרונן שינסה לפתור את זה תנסי לשלב בזה מילים מהיום יום אני לא יודעת מה שם הצימר אבל אולי אפשר להזכיר לו טיול שעשיתם לכיוון הנסיעה (צפון) כמו כשהיינו צעירים ועוד באנו בימים נסענו לטייל אתה זוכר לאן ??? ואז הוא יצא באיילון צפון למשל או כל מיני כאלו ....

למעלה