פותחת שרשור- בובות לסדנאות יצירה בחנוכה

Chen Milyoner

New member
פותחת שרשור- בובות לסדנאות יצירה בחנוכה

אם יש לכם רעיון לסדנאות שמתאימות לחנוכה, אשמח לשמוע רעיונות. אני זוכרת שפעם דבי העלתה יצירת סופגניות
מספוג...ההיה או חלמתי חלום? תודה לעונים!

moncha

New member
קטונתי אבל אגיב

בשנה שעברה הלכתי על כיוון חג האור והעברתי הפעלה קטנה עם תאטרון צלליות.

ואכן את זוכרת נכון..דבי העלתה קישור להדרכה של סופגניה ..בשנה שעברה..

קטונת

ממש לא

אצלנו בפורום אין קטן ואין גדול, כולנו שווים זה לזה!
גם אם יש לנו אולי קצת פחות ידע וניסיון ממישהו אחר!
מה שבטוח שזיכרון טוב כנראה יש לך אם את זוכרת את הסדנה ואפילו מתי הועלתה וגם כוונות טובות לעזור, כך שעבורי את ממש גדולה

moncha

New member
דודי תודה על הפירגון והעידוד

אני נהנית כל פעם מחדש מהבובות, ההפקות והקישורים שמעלים פה חברי הפורום. אני נתרמת פה בידע ומקבלת השראה ומעט מאוד פעמים יש לי גם מה לשתף. כמדריכת אומנות ויצירה הבובות שלי יחסית פשוטות ומשמשות כעזר לסיפורים שאני מספרת לילדי הגנים.תאטרון הוא לא העיסוק שלי אבל זה מעשיר מאוד את הסיפור ונותן חוויה שהיא בונוס לילדים ולי זה נותן עניין וכיף גדול.
תודה על הקישורים להדרכות של דבי

יופי של רעיון חן

שמח שפתחת שרשור

אז קודם כל, מצאתי בהודעות נבחרות את סדנת סביבון פה נפתח שהעלתה דבי בשנת 2009 והיא מופיעה כחלק א וחלק ב מתחת להודעה שבקישור http://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=6&Area=1&ArticleId=20905

גם אני זוכר שהיתה סדנת סופגנייה, אני אחפש בהמשך ואעלה.
עד אז גם אתם מוזמנים להצטרף ולהציע רעיונות לבובות ואביזרים לחג.
חן, שמת לב לשאלה של פיולה (חמוטל) שזקוקה לקצת עצות בנושא עבודה ככלי טיפולי עם הגיל הרך?
כתבתי לה שאני חושב שאת תוכלי לעזור וניסיתי להסב את תשומת ליבך בהודעה אחרת...כנראה לא ראית את זה.

ולסיום עוד ממטבחה של דבי

זוכרים את בובת הסביבון פה נפתח שהיתה בקובץ (חלק א וחלק ב) עם תמונות?!
אז קבלו סרטון שיחד עם הקובץ יעשה לכם את העבודה ממש קלה.
נמשיך עם עוד סדנה מצולמת והפעם ליצירת סביבון פשוט

ונסיים עם גזרה פשוטה לנר חנוכה
*תודה לדבי זריהם - תיאטרון הפטרייה על כל החומר, הרעיונות והסדנאות שהיא מייצרת לנו ועבורנו לאורך השנים

תודו שהיא פורייה וחרוצה!!!

למעלה