פותחת שרשור בוקר טוב

פותחת שרשור בוקר טוב../images/Emo96.gif

אשמח אם יצטרפו אליי לחגיגת קפה של בוקר ומטרות להיום. טל כבר בגן. עמית בבית הספר. אני מתחילה את עבודת יומי בעוד חצי שעה. מאז שטל נולד ומאז שידענו שהקלאב פוט יהיה סיפור ארוך ומייגע, עברתי לעבוד כעצמאית/פרילנסרית בבית. אני מאושרת וטוב לי כך מאוד. יש לי את השקט שלי והזמן שלי ואני מאוד פורייה בעבודה. המטרות שלי להיום הן מטרות עבודה, רופא שיניים לעמית אחרי הצהריים, חבר של טל מהגן יגיע לבקר אותו אחר הצהריים ובמקביל, לחזור לספורט שהזנחתי מאז לפני הניתוח של טל. יש לי הליכון חשמלי בבית ואני אוהבת אותו מאוד. מצאתי שהספורט מאוד מרגיע אותי ומחדש לי אנרגיות. עד לפני כמה שבועות הקפדתי על הליכה של כ- 50 דקות מדי יום. חייבת לחזור לזה. מהיום בערב. מוזגת לכם קפה לבוקר חמים ומאחלת לכולם רק בריאות ושמחה, יעל

שנינו חולים ../images/Emo10.gif

אני גוררת את זה כבר כמעט שבוע ועכשיו תותוש נדבק. כל הלילה היה לו חום והתעורר כל שעה. מזל שאני מניקה וזה הרגיע אותו. בבוקר הוא קם בלי חום אבל מנוזל ועצבני. אז לא קפה אבל אשמח לתה עם לימון
יעל-איזה כיף לך שאת עובדת מהבית. תוכלי לספר במה? אני גם בבית אבל לא מרצון. וספורט? הספורט היחיד שאני עושה זה לרוץ אחרי הילדודס. אבל מעריצה כאלו שכן עוסקים בספורט

אש"ת, תרגישו טוב,../images/Emo101.gif

אני אחפש לך בתמונות שלי כוס תה, אבל נדמה לי שאין לי כרגע. אם אמצא אצרף לך. תשתו הרבה ותקחי הרבה ויטמין סי זה עוזר מאוד. אני לוקחת מתחילת נובמבר ופעמיים כמעט שהייתי חולה אבל זה הסתיים בצינון בלבד. כולל עכשיו. אבל בכל זאת, אני משוכנעת שזה משפרת את המערכת החיסונית. אני עובדת בעריכה ובתרגום בהוצאות ספרים שונות. יש לי כמה לקוחות קבועים ויש עבודה כל הזמן. אני נהנית ואוהבת מאוד את העבודה שלי. בימים אלה אני במשא ומתן להוצאת ספר ילדים שכתבתי וגם עובדת על רומן למבוגרים. ספורט? זה חדש אצלי. זה מלפני שנה. אני מאוד מאמינה בשינוי הנפשי שזה עשה אצלי ואני משתדלת להתמיד. ברור שיש תקופות שזה קשה יותר, אבל אני מאוד משתדלת. שוב, תרגישו טוב, את ותותוש.

המון טלפונים של בירוקרטיה

מחכה שפוצקי ילך לישון שאוכל לעשות אותם. אני גם בבית. ידעתי שאני ארצה להיות עם התינוק שנה בבית. זה היה אמור ללכת יופי אבל נפלו עלינו כל מיני שיפוצים ותיקונים ועוד... שמחייבים אותי לחזור לעבוד. אני צלמת ומה שאני אנסה לעשות זה לפתוח עסק זעיר וכך אוכל לקבוע את השעות שלי ועודד ישמור על כדורי שאני לו. אנחנו לא נותנים לאף אחד לשמור עליו, אבל זה כבר סיפור אחר. גם חייבת ללכת לבקר את סבתי בבית החולים. יום נפלא. (נראה לי שמישהוא ין לי על הכתף, איזה ממי)

כל פעם,אבל כל פעם.....

שאת מציעה קפה, אני הולכת להכין לי תה, בחיי, לגבי העוגיות , זה כבר סיפור אחר. לא זוכרת אם ציינת מי לוקח את טל לגן ואיך אתם מסתדרים עם זה בחורף ובגשמים, סליחה אם פספסתי את המידע הזה. יום נעים אורית

אין ברירה, חייבים במכונית כשיש גשם

מקפלים את כיסא הגלגלים ונוסעים. בעלי לוקח בבוקר, אני מחזירה בצהריים.

למעלה