פותחת "שרשור בוקר" של מחר

פותחת "שרשור בוקר" של מחר

פותחת "שרשור בוקר" של מחר הי אנשים ( והי יעל, מקווה שבסדר מצדך ) שמתי לב שלכתוב ערב קודם על מחר יותר עוזר לי, כי על הבוקר אני יודעת כבר מה אני צריכה לעשות. אז למי שנוח ומתאים לו ( ואם מתאים לך יעל שאני אעשה את זה ) אני פותחת ב'ערב לפני' שרשור בוקר של 'מחרת' רק משום שהרבה פעמים לקום בבוקר עם ידיעה מה עושים במקום צורך להחליט הרבה יותר עוזר והנה מטרות יום המחר שלי 1. מבחינת הדברים ש'חייבים' לעשות 1.1. פגישת בוקר ב 9:00 בכפ"ס 1.2. נסיעה לת"א ב 10:00 לעשות שם 3 סידורים שונים אבל באותו מקום גיאוגרפי 1.3. רק אם אספיק ואם הסידור בת"א לא יקח הרבה זמן: רק אז נסיעה לפ"ת לסידור נוסף, ואז הבייתה. 1.4. לכתוב קו"ח ולשלוח לחברה מסוימת 1.5. לסדר את הבית, להוריד כביסה ולקפלה 2. מבחינת כל מה שכרוך בהגשמה עצמית: 2.1. לכתוב 2 יצירות 2.2. להעלות 10 יצירות לאתר שלי 2.3. לעשות ¾ שעה הליכון 2.4. לעשות שעה וחצי של 'דיני עונשין'. 2.5. להקליד עוד 2 פסקאות מיצירה שלי שאמורה לעלות 2.6. להקדיש 20 דקות לעדכון האתר 2.7. ללמוד 30 דקות לפסיכומטרי, להקדיש 10 דקות לכל נושא זה הכל לבינתיים, לילה טוב txt

BU BP

New member
../images/Emo45.gifנראה שנכנסת לתלם ולפרופורציה|בה

yes

i ended up today so exosted though done all my stuff almost but i wanto goto sleep in a normal time, to see people , ro read etc so i have lowered down sorry i dont have heb always txt

BU BP

New member
נראה לי שכדאי להוסיף תאריך - 9/9

כל השרשורים כבר התבלבלו לי - אז אולי נתחיל לציין תאריך לשירשורים. לגבי - לא טרחתי לעדכן מטלות מאחר ואני כבר יומים עם הרשימה של שלשום. דווקא הספקתי לא רק בחלק מהתחומים , ובאחרים אני עדין חסומה, אבל זה עניין להודעה נפרדת - משהו לחשוב עליו.

sababa!

הי
אני חושבת שבסיכומו של יום, אם לאחר חודש, אנחנו עובדים עם DO IT ליסט על בסיס יומי, ובכל יום 'מפספסים' כמה דברים, הרי בסופו של דבר, בחשבון הסופי אחרי חודש או חודשיים עשינו יותר עם הרשימה, בין אם מילאנו אותה במלואה או לא... כלומר עצם התכונה, הרישום, הבדיקה בסוף היום אם זה נעשה, עצם כל התכונה מסביב ל'הגשמת מטרות' היא בעצמה אנרגיה שגורמת לך לעשות יותר. הפורום הזה, שמאד דיבר אלי, מאז שנפתח הכניס אותי לתנופת מרץ בבנית האתר שלי שהיה תקוע שנים. אז בקטן, כן פספסתי, היו דברים שלא עשיתי את כל מה שתכננתי. בגדול, עשיתי המון, קידמתי את האתר בשבוע כמו שלא קידמתי אותו בכמה שנים. אז אם יצאת מהתקיעות שלך ועלית על הגל של לקדם עניינים שהזנחת כמה חודשים, עצם ההכנסות לתנופה כבר הרבה יותר טובה מכך שלא תהיה תנופה. אנחנו 'מלקים' את עצמינו ב'קטן' על אי קיום פרט זה או אחר ושוכחים שבגדול אנחנו בתנופה של עשייה ומקדמים הכל, בעוד חודשיים שדברים יהיו DONE בחיים שלך תשכחי שיום אחד לא עשית כך ויום אחר פספסת אחרת, פשוט תחושי שינוי, הקטן לא חשוב, כלומר חשוב לבצע את הפרטים הקטנים אך מבחינת הפידבק לעצמך לא להרוס ת'צמך על הפרטים הקטנים, הבנת מה שאני מנסה להגיד? שאת בתנופת עשייה למרות שדבר אחת או שניים לא קוימו: עצם זה שאת יודעת שאת צריכה לעשות דברים מסוימים וזה מאלץ אותך להתמודד עם סיבות לאי עשייתם- חסימה זה בעצם אומר שאת בתנופת עשייה, גם אם האספקט שלה הוא להבין למה לא עושים דבר מסוים ולהתגבר עליו בכללי את במוד של עליה למעלה, בתנועה כלפי מעלה, אז זה לא משנה דבר אחד קטן פחות או יותר, כי עצם זה שאת מתמודדת עם עשיות מסוימות לאו דווקא על ידי ביצוען כמו על ידי נסיון לחתור לסיבה לאי ביצוען זו גם עליה למעלה לדעתי את מבינה על מה אני מדברת? שאת בדרך למעלה גם אם פספסת בקטן. גם אני פיספסתי המון בקטן ולקחתי ממך את הרעיון של לברר מהיכן החסימות אנטי דברים מסוימים. כי בהחלט יש גם לי בהצלחה לך txt

למעלה