פותחת שרשור חדש לבוקר הזה

פותחת שרשור חדש לבוקר הזה ../images/Emo13.gif

הי ובוקר טוב אנשים, אני מקווה שזה בסדר יעל, אני פותחת שרשור בוקר של 'מטרה להיום'. אני אישית מוצאת שזה מאד עוזר. בכל מקרה אני אכתוב עוד מעט mine משום שקודם אני רוצה לחשוב היטב על משהו ריאלי שיסתדר עם הזמן שלי..
txt

BlackJack1

New member
בוקר מצויין

אוקיי אז ככה: לאחר שתיית הקפה הטעים כבר אפשר לעשות
על כתיבת הבוקר,שאני חייב להגיד מאוד עזרה לי,יש הרגשה שמשהו מסויים נפרק ממני בדרך זאת או אחרת... ואם אחת המשתמשות פה כתבה שאחת המטרות שלה להגיע לאיחוד של "גוף-רוח-נפש" שהגוף שלה ייקח אותה קדימה אני חושב שמטרה כזאת תתאים לי גם... בכל מקרה לגבי מה שנשאר היום: 1.שיעור נהיגה שהמורה עכשיו התקשר לדחות בחצי שעה 2.להדפיס כל מיני מאמרים שרציתי,ועכשיו שהמחשב חזר זאת ההזדמנות 3.לקפוץ לבקר ידידה טובה שלא ראיתי הרבה זמן,במקום העבודה שלה 4.לעשות אימון רציני יותר בערב 5.לצאת שוב עם החברים לאנשהו (אתמול היה סנוקר..
) יום מוצלח לכולם!

בוזיקית

New member
בוקר טוב להיום...

המטרות שלי להיום: *להתקלח *להוריד כביסה מהחבל *ללכת לישון לפני 2 בלילה.

גווניבר

New member
מטרות:

1. לנסוע לקריות לבקר קרובת משפחה. 2. לפגוש בקריות חבר לעט (למקלדת) לראשונה. 3. להפגש עם החבר שלי בערב, ולהמשיך בתהליך התקשורת הבונה, בלי להתכנס בעצמי ולהפגע מדברים שלא באמת נאמרו. 4. לאכול מאוזן.

גווניבר

New member
תכלס: מה עשיתי בפועל

1+2. נסעתי לצפון רק בצהריים, אבל הספקתי להפגש עם שניהם. 3. נפגשתי עם החבר שלי. הוא רוצה לבטל תוכניות שהיו לי מאוד חשובות. לא הצלחתי להסביר את עצמי מספיק טוב. אני מרגישה תסכול. אני לא יודעת אם היום (בכלליות) הוא היה יותר ציני, או שאני משום מה רגישה. מחר אני אדבר איתו ואגיד לו למה חשוב לי שהוא יצטרף אלי לתוכניות. 4. אכלתי טוב. לא יותר מידי, לא פחות מדי. עם ירקות והרבה שתיה. מסקנות: היום הצלחתי יותר במשימות שלי מאתמול. אני מצליחה יותר לעמוד בתוכניות כשהן כרוכות באנשים אחרים. האחריות שלי מתבטאת פחות כשאני 'אסבול', ויותר כשמדובר במישהו אחר.

היי גוון, קודם כל כל הכבוד שעמדת

במשימות שלך, והמסקנה שהגעת אליה. והמסקנה שלך אומרת לי שכשיהיה מדובר במטרה שלך עם עצמך, אולי יעזור לך אם יהיה מישהו שתצטרכי ל"דווח" לו עליה. או איזשהו פטנט אחר שתמצאי בשביל שכן תוכלי לעשות גם בשביל עצמך, ולא רק כשזה קשור לאחרים. לילה טוב,

Well

עבורי ( היום אני לא עובדת אז אנצל את היום לחיסול הסידורים שלי ) 1. מבחינת סידורים מעצבנים זה ... ( כלומר דברים שאין לי ברירה אלא לעשות ) ..
1.1. ללכת לבנק 1.2. משם למכללה בהוד השרון לעוד סידור 1.3. לנסוע לת"א ל – 3 סידורים: אחד במרכז ת"א, השני בבית משפט ת"א והשלישי באוניברסיטת ת"א ( השלישי רק אם אספיק כלומר תלוי פקקים ) 1.4. משם ( רק אם אספיק, כי לא בטוח שאספיק תלוי בפקקים וכו' ) לפ"ת לעוד סידור אבל זה מוטל בספק רב בשל נסיבות אובייקטיביות של פקקים 1.5. לשלוח 2 פקסים לגופים רשמיים מעצבנים – משהו שאני חייבת לעשות 1.6. לשלוח מינימום 2 פקסים בנוגע לחיפוש עבודה, אך זהו מינימום- מקסימום חמש 1.7. לנקות את הבית, לסדר אותו, לשטוף כלים, לתלות כביסה ולקפל כביסה 1.8. לחבר את רכיב המחשב המסתורי שאני עצלנית לחבר אותו 1.9. לעשות היום 2 שיחות טלפון חשובות 1.10. לשלם תשלום מסויים 2. מבחינת הדברים המהותיים 2.1. להקליד 2 פסקאות מיצירות שלי הכתובות במכונת כתיבה 2.2. לכתוב 2 יצירות ורק אם יוותר לי זמן לכתוב עוד 3 יצירות 2.3. להעלות לאתר שלי בין 5 ל 13 יצירות שזה מכבר הוכנו.. 2.4. אם לא אעשה את מה שתכננתי להערב אז ללמוד בין שעה לשעתיים עונשין, ורק רק אם יהיה לי זמן להגדיל ל 4 שעות עונשין ( אני לא בטוחה שיהיה לי זמן כי סידורים זה דבר שמתארך תמיד עם כל הפקקים וכו' ) 2.5. רק אם יהיה לי זמן לערוך עדכון נוסף של 20 דקות של דברים טכניים לאתר. 2.6. לעשות ¾ שעה הליכון כושר, אפשר מפוצל- 20 דקות לבוקר ו 25 לערב וכו' לארגן את חלק א' שהוא 'חובות' לשעות הבוקר צהריים- מקסימום עד 17:00 ואת חלק ב' : לשעות אחה"צ ערב- מ 17:00 עד 22:00 עוד אני אציין כאן משהו חשוב: את הדברים שבחלק 1 אני חייבת לעשות, ואין לי הרבה ברירה אלא לעשותם. אולם הדברים שבחלק 2 קשורים לדברים יותר מהותיים, היעוד שלי בחיים שהוא כתיבה ופרסום הדברים שאני כותבת, וכן לימודי המשפטים שלי. הקשר בין 2 החלקים עבורי הוא כזה: אם אייטיב לעשות את ה'חובות' שבחלק 1 הראש שלי יהיה נקי ופטור מדאגות לקראת חלק 2, כלומר בכדי להגשים את יעוד הכתיבה אני צריכה להיות נקיה מ'חובות', כלומר ביצוע כל החובות, הסידורים והעבודות שלי בצורה יעילה ומהירה בכדי להפטר מהם יקדמו את המולטי מטרה שלי, כתיבה עוד אציין שאני מקווה עד לסוף השבוע הזה להגיע למצב שבו באתר שלי לפחות 30 יצירות, כך שאוכל להתחיל לפרסם אותו ושלא ייראה 'ריק' מידי, שיתחיל להיות ממשי txt

תמרי 1

New member
בוקר טוב

לא ממקום רע- רק כדי לשתף אותך בתחושות שלי. כל פעם שאני קוראת את ההודעות שלך אני חשה מחנק. אני חשה שאת מעמיסה מאוד ,גם על עצמך וגם על הקורא. מה האובססיביות הזאת?

א ס י ת

New member
תמרי, נראה לי

שיש להtטקסטואלית הספק אישי מעל הממוצע. זה הקצב שלה, וכך נקבל אותה. יש כאלה שעושים הרבה מתחת לממוצע. וגם אותם נקבל. לכל אדם יש קצב חיים משלו. זה כמו טביעת אצבעות שייחודית לכל אדם.

תמרי 1

New member
היי אסית!

לעניות דעתי לא מדובר כאן בהספק ! כתבתי את מה שכתבתי כי כך הרגשתי וכך אני עדיין מרגישה. המחנק לא נובע מהספקים כאלו או אחרים. יחד עם זאת זוהי רק דעתי,טקסטואלית תחליט מה היא עושה איתה(מקדישה לה מחשבה ובירור עצמי או פשוט ממשיכה הלאה). אין לי עניין לפגוע ברגשותיה כלל וכלל. שנה טובה לך

תמרי 1

New member
אסית

בוקר טוב ממש לא הרגשתי שניסית לפגוע בי. אני חושבת שהרגישות שלך נפלאה! יום נהדר .

בהצלחה לך

אני בן אדם האחרון שיכול להציע נראה לי, שאת כל מה שאת לא אוהבת את צריכה לרכז ביום אחד וגם את כל מה שלא יצירתי אחרת הכל יתבלבל לך מחד וכשיצירה הופכת להיות MUST היא לפעמים מתקשה אבל שיהיה לך בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות איזה עומס

greywolf

New member
מטרה עיקרית

לקבל בהבנה ביקורת על עבודה שעשיתי

המטרה שלך פשוט נגעה לליבי

אני לא יודעת מה העבודה שלך, ברור לי לגמרי שאת שועל אפור נפלא

Well

עשיתי כמעט הכל חוץ מ 1.5 ו 2.5. ישנם דברים שעשיתי חלקית או לא ממש 'מלא' אבל עדין, ברמה המינימלית, ועצם זה שנעשו זה טוב. זה לא טוב כי עכשיו השעה 12:00 ואני נוהגת ללכת לישון ב 11:00 לפחות, אם לא ב 10:00, אבל מה, אמרתי לעצמי, אני חייבת לעשות הכל, כמו שהבטחתי
בכל מקרה, 1. מהדברים שהם MUST: 1.1. הלכתי לבנק וקיבלתי את האישור שרציתי למזלי הטוב 1.2. ערכתי למזלי את הסידור במכללת 'שערי משפט' 1.3. היו פקקים רצחניים אז ויתרתי על נסיעה לת"א אמנם, אבל מה שכן את הסידור הכי חשוב מבין שלושתם מצאתי שאפשר לעשות בעירי שלי 1.4. לא הספקתי את הסידור בפתח תקווה אבל היה צפוי שלא אספיק בקצב הזה 1.5. לא שלחתי את הפקסים למרות שהם חיוניים לאללה, נראה שיש משהו שאני צריכה לברר לפני שאני שולחת את הפקסים הללו ( מחר כנראה ) 1.6. אכן עשיתי 2 התקשרויות לחברות כ"א אדם בקשר לעבודה. קו"ח – הסתבר שכבר אינם במחשב שלי אחרי פרמוט וצריכה לכתוב אותם מחדש- מחר בבוקר
1.7. ניקיתי ( חלקית מאד ) סידרתי ( כמה שאפשר ) שטפתי כלים ( אין ברירה
) וקיפול כביסה? יאללה מחר 1.8. את רכיב המחשב המעצבן חיברתי, וזה לא עובד. אבל לפחות אני יודעת שזה 'לא עובד' ויכולה להתקדם הלאה, לפנות לאחי, המומחה ( וחוץ מזה אני בטוחה ש 90% הרכבתי נכון כמו תמיד רק את ה PUSH האחרון אני לא יכולה לעשות ואת זה אחי יראה לי ) 1.9. את שתי השיחות המאד חשובות עשיתי. והן היו לי נורא חשובות. 1.10. את התשלום המסויים שילמתי שלא כהרגלי יומיים לפני הזמן
2. מהדברים שקשורים בהגשמה עצמית וכו' 2.1. אכן הקלדתי 2 פסקאות מיצירה מעולה שלי שכתובה על מכונת כתיבה 2.2. לכתוב 2 יצירות: את הראשונה כתבתי בקושי תוך קשיים והסתבכויות ותצטרך עוד הרבה עריכות עד לגרסה שאפשר להעלות לרשת, וגם לא מצאתי לה סיום הולם, נראתה לי דחוסה מידי. את היצירה השניה התחלתי לכתוב ב 11:00 בלילה, למרות שהכלבה שלי שגעה אותי ולמרות שהיה לי יום מותח נורא, אמרתי לעצמי 'אני לא במוד לכתוב' ואז אמרתי לעצמי "לא משנה איזה מוד אפפעם אין מוד מושלם לכתיבה" והחלטתי לכתוב למרות העייפות והמוד הירוד. יצאה יצירה טובה מאד אם כי לא מושלמת ומבולבלת אך מה שאמרתי לעצמי הוא, שחייבים לכתוב תמיד גם אם לא יוצא מושלם. כלומר אחד ה"אוייבים" של הגשמת מטרות הוא "אם לא יצא לי טוב עדיף שלא אעשה" ולהיפך: מוכנות שלא יצא מושלם זה חלק, מבחינתי, מהבשלות להגשמת מטרות, יענו, "תעשי למרות שלא יצא מושלם" – האומץ להתקל בחוסר שלמות. 2.3. העלתי לרשת 5 יצירות שלי ( הייתה תקלה טכנית אבל התגברתי עליה ) 2.4. למדתי עונשין, בקושי שעתיים עם הפסקות אבל זה משום שהיה לי משו באמת חשוב לעבוד עליו שבא פתאום באמצע 2.5. לא היה לי זמן לערוך עדכון נוסף בן 20 דקות לאתר, אבל לא נורא. 2.6. אכן עשיתי הליכון ¾ שעה מפוצל לבוקר ולערב מסקנות 1. בהחלט הפורום הזה מעניק מוטיווציה מאד גדולה. עשיתי היום סידורים שדחיתי שנים ( טוב לא להגזים ) מפאת היגעלות מהמילה 'סידורים' שמתחרזת לי עם 'יסורים' למרות שייסורים עדיף לי, סידורים יותר גרוע. אבל עשיתי את זה וככה הוקלו לי כמה דברים מהגב. 2. האתר, שהוא כאמור גולת הכותרת של חיי כבר כמעט ממשי, ועוד מעט יהה אפשר 'להראותו' לאחרים. 3. הכי חשוב: תמיד כשהתיישבתי לכתוב חשתי פחד שמא לא יצא מוצלח, יצא מגעיל, נאכסי וכו' ותמיד 'תפסתי' חרדת כתיבה. עכשיו אמרתי לעצמי: כותבים 2 יצירות ביום NO MATTER WHAT- תפרוץ מלחמה אז מהמקלט לאור נר ובעפרון, ( משל בכדי להדגים ) וזאת מפני שאם יש לי חלום צריך מוכנות רגשית לשלם מחירים ומבחינתי המחיר הרגשי זה להתגבר על חרדת הכתיבה ולהשלים עם המחיר הרגשי שלא תמיד יוצא מה שרציתי ולעיתים יוצא משהו מכוער ומבולבל ולא יפה כלל כמו היום שיצא לי קצת חרא הכתיבה, אבל זה חלק מלעשות: בעוד שבפנטזיות הכל יוצא יפה בעשייה אמיתית לפעמים יוצא חרא, ולא יוצאת כתיבה טובה אלא מסובכת, מבולבלת ולא יפה, וזה הקטע: זה המשמעות לעשות, שלפעמים טועים אבל לפעמים גם לא ובגדול משיגים 4. אני הרוגה מתה. לעולם לא אכתוב כמות גרנזיוזית של מעשים, לפחות לא למחר 5. הגעתי למסקנה שטוב לכתוב 'מטרות' בערב, כי בבוקר רק על להחליט מה אני עושה אני מבזבזת שעתיים 6. שוב: הפורום הזה נורא עוזר, לקחתי את האתר שלי בידיים אחרי שנים שאני מתבחבשת איתו סליחה על האורך, היה חשוב לי לשתף אתכם במסקנות שלי לגבי העניין ( גם אני הרוגה בעצמי מהיום הזה ) txt

בוזיקית

New member
רק הורדתי כביסה ../images/Emo7.gif

יש לי עוד הרבה על מה לעבוד... קשה לי... אני מניחה שאני נשמעת כמו זקנה בלה וסמרטוטית, אולי כי אני מרגישה ככה עכשיו. קשה מאוד לצאת מדיכאון, צריך לעשות הכל נורא בקטן כדי לחזור לחיים... מצד שני צריך להספיק כל כך הרבה... מקווה לטוב... בוזי

למעלה