פותחת שרשור לליזי

פותחת שרשור לליזי../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

ליזי, מה קורה? ספרי מה קרה עם האקסית אתמול??? מה עם הילדה? איך עברה "ועדת הקבלה"...(בעעעעעע) מחכים לשמוע.

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

היי בנות, רק עכשיו התפנתי ומדווחת: לא היה שום מבחן קבלה וגם לא היה ביקור. הגברת התקשרה בשעה 3 כשהיינו כבר בדרך לאוטו ואמרה שהילדה ישנה
בגלל שקיבלה תרופה. סגרו שהיא תתקשר כשהילדה תתעורר, ואז בשיא התמימות
שאלתי את בן זוגי אם הוא יודע מה יש לילדה ואם הוא שאל מה היא קיבלה? בשעה חמש וחצי הוא התקשר והגברת עונה שהילדה עדיין
ובלחץ מתון שלי מרחוק (סימנים ותנועות בידיים) הוא שואל: מה יש לילדה? מה נתת לה? והיא עונה יש לה אלרגיה ויש לה נזלת ואז הוא שוב שואל מה נתת לה שהיא ישנה כל כך הרבה וחזק? (אמרה שלא מצליחה להעיר אותה) ואז כנראה היא הבינה שהשאלה באה ממני וענתה: לא, כלום רק אקמול. ביקור כבר לא היה וגם לא ועדת קבלה אבל אותי מעניין איזה אנטי היסטמין ובאיזה מינון הילדה הזו קיבלה. מלבד זה פיסטוק (שמהיום ישונה שמו לפיקצו) חוגג 4 חודשים
והנה תמונה של פיקצו מהבוקר

azaria

New member
איזה מקסים!

מאיפה הוא הגריל עיני שקד "סיניות" כאלה? איזה כיף לו!

*יערית

New member
יו הילד מ ק ס י ם ../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif

נו מה....זה היתה חייבת לומר את המילה האחרונה!
מצטערת עבורכם...ויותר מכל עבור הילדה.. נחכה עד לפעם הבאה...לא לשכוח מפשעות ובית שחי

rolan

New member
../images/Emo12.gifיווווווווווווווווווווווווו

איזה פיצקלול מתוק
ליזי, כשיהיה מפגש, את באה איתו... חייבת למזמז תינוק

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif

הוא תינוק מזוזה, רק עוברים לידו וישר מנשקים, מפשפשים, וממזמזים אותו אבא שלו אומר עכשיו שהוא יבוא עם פיקצו אבל מי שממזמז את הילד צריך גם את האבא

בריאות לקטנה

האמת שזה היה די צפוי,האמא של הקטנה פשוט עושה מה שהיא רוצה בכולם,ואפילו לא רומזת. אני המומה מהסיפורים שלכם
,מזל שצרפת תמונה של פיסטוק לפחות נרגעתי . הוא בונבון אמיתי.

blonda3

New member
איזה מתוק הקטנטן../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

גם אני ראיתי עינים סיניות...... ועם הילדה מקווה שבסוף זה יסתדר.... ס ב ל נ ו ת.....

ליזי, איזה פיקצ'ו בונבון../images/Emo25.gif

ועם הילדה. סומכת עליכם. אתם עם היד על הדופק. אוף, מתה לטרוף איזה פיקאצ'ון קטנטון....

למעלה