פותחת שרשור לסול

פותחת שרשור לסול

סול יקר,מחזיקה לך אצבעות חזק חזק מחר יום גורלי בשבילך ,אתם ברבנות סוגרים דלת ויוצאים לדרך חדשה. מאחלת לך בכל ליבי דרך צלחה והרבה אושר.

rolan

New member
../images/Emo57.gif ב ה צ ל ח ה ../images/Emo57.gif

סול יקר, שהכל יעבור כשורה ושתצא מחייך וטוב לבב

*יערית

New member
סול יקר../images/Emo20.gif../images/Emo24.gif

האור בקצה המינהרה/איריס ארנסט החיים מלאים עליות וירידות ולא תמיד אנחנו השולטים בכך יש ויום נראה לנו כאילו לא יבוא מחר ויש ויום בו נבקש עצור ותשאר כך לעד תראו גם רכבת ההרים לא נשארת במסלול ישר היא עולה ויורדת ומתפתלת ומתהפכת (ובנינו מי היה עולה עליה אם היתה בקו ישר נוסעת) כך הם החיים קורים לנו דברים לפעמים טובים לפעמים רעים וזו לא חוכמה לשבור את הכלים כשטיפה מתייאשים החוכמה היא לנסות להתגבר על המכשול (ולא חובה לבד תמיד יהיה מי שישמח להושיט לנו יד) החיים הם יקרים (תשאלו את אלו שעליהם נלחמים) אז גם אם קצת (קצת הרבה) ננסה את הראש להרים ולהביט לפנים לחפש את האור בקצה כן הוא שם תאמינו או לא וניתן לזמן את שלו לעשות יש משפט חכם שאומר: "כל דבר שקורה הכל לטובה" גם אם זה לא נראה לנו בהתחלה ובקיצור מה שפה רציתי להגיד אז נכון קשה וכואב ופוגע ועוד תארים שתרצו להוסיף אבל זה עובר כן זה עובר וניתן על זה להתגבר עם קצת רצון והרבה אמונה בעצמנו יש לנו הכוח להתגבר על כל מכשול שנקרה בדרכנו איש יקר...יהיה בהצלחה
דלת אחרת נפתחת בפניך

החתולית

New member
בהצלחה סול :)

החתולית מחוסרת אנימטיקונים בעבודה, אז יש רק חיוכון קטנטון ואין שלטים.

rolan

New member
וגם אני...

חשבתי עליו ומה קורה איתו בשעות אלו... למי שיש מידע.... זה הזמן לשחררו..... אני במתח..... גררררררררררר

בטח יש לי מידע

דיברנו לפני חצי שעה,הוא על ספסלי הרבנות רגע לפני הסוף. מחזיקה אצבעות. ד"ש גם מבלונדה

rolan

New member
רגע.... ../images/Emo3.gif

בלונדה תהיה ה
של סול
וואוווווווו איך לא ידעתי.....

*יערית

New member
מטעם מי באה בלונדה?

מטעם החתן או מטעם הכלה?
נו טוב צוחקים..לפחות ואחרי הכל נשאר הומור

rolan

New member
../images/Emo32.gif מזמן לא צחקתי ככה ../images/Emo6.gif ../images/Emo67.gif

ד"ש לסול, יונתי. אם תדברו שוב היום

וגם לבלונדה.... אם היא עוד לצידו שם.... חחחח... יערית ורולן, הרסתן אותי מצחוק.

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו ראיתי אתן גדולותתתתתתתתתתתתתת
אז מגיע מזל טוב לסול? באמת שלא שמתי לב שהייתי היום ברבנות

לא,עדיין לא

דיבר איתי אחה"צ רגע לפני הסיום הרבנים החליטו לתת להם לנוח על הדברים. אולי המנוחה תעזור ומשם תפרח האהבה

rolan

New member
../images/Emo57.gifאם זה מה שיביא לסול את האושר

אני בעד
אולי באמת
... סוליק
... תחשבו.....

*יערית

New member
עכשיו כשאני קוראת את הדברים שלך

בצ'יק יכולה לבכות...למה? כי הוא כזה אדם נפלא האיש הזה..ואולי באמת כדאי שיחשבו היטב לפני פירוק החבילה.. דווקא בזמנים אלו לא טוב היות אדם לבדו

blonda3

New member
גם אני חשבתי ש../images/Emo4.gif

לא טוב היות האדם לבדו וחשבתי שזה יכול להיות מאד קשה ומאד עצוב להתחיל לחיות לבד בגיל הזה ובשלב הזה של החיים במיוחד כאשר אין במיידי בן זוג "תחליפי" (ואתם יודעים שלחלק מהמתגרשים יש לםעמים ישהו כזה מהצד.....) ואני לא יודעת אם סול שיתף פה וסיפר למה בעצם הם נפרדים ומי היה היוזם אבל אני זוכרת שחשבתי עליו שזה עלול להיות מאד קשה..... ואם זאת האשה שהחליטה או שיזמה אז מה נאמר? בכל אופן מקוה שיהיה רק טוב.....

סול11

New member
טוב אני חייב תודות ותשובות../images/Emo39.gif

תודה לכל המשתתפים בשמחתי. ועכשיו כצת תשובות. אני היוזם אין עדין מאושרת השינה על הדברים לא תשנה דבר אין זה עצוב לחיות לבד זה עדיף על ביחד שבור ובפרט שאין נכונות כנה לתקן מנגד וכל השאר בפעם אחרת

למעלה