פותחת שרשור: עיצות: איך שומרים על הלקים

iefrat

New member
פותחת שרשור: עיצות: איך שומרים על הלקים

אני אישית שומרת את הלקים כבר שנים במקרר. הלקים נשמרים נוזליים בלי להתייבש, קלים למריחה, והצבעים שאני אוהבת לא נעלמים לי בציק. הכי עתיק: שנל מספר 73 VIOLETTE בן 8 שנים!!!ורוד מדהים שעדיין נמרח חלק ויפה יש גם לק של ורס'צה בגוון אפרסק בן 7 שנים נמרח בסדר ועוד חברות טובות כמו רבלון מייבלין וסלי הנסן בני מספר שנים, שנשארו טובים CHIC וביוטי קייר לא כל כך נשמרים, אבל גם המחירים שלהם לא יקרים אז לא נורא.

dhara

New member
נשמע מגניב!!

רק נראה לי שאם אני אתחיל לשים את הלקים שלי במקרר השותפים שלי יפטרו אותי - ולי יש רק 30.. אולי שווה לקנות מיני-מקרר לשים בחדר בשביל זה

iefrat

New member
אולי בכל זאת? עיצות לאכסון הלקים?

לי חשוב לשמור עליהם, כי יש גוונים שנעלמים וחבל. אז אולי בכל זאת?

lilo4

New member
לשמור בצל, במקום קריר ../images/Emo8.gif

לא סתם ההוראות האלה כתובות כמעט על כל תרופה. אישית את כל מוצרי הטיפוח שלי כולל איפור וכולל לקים אני שומרת במגירות או באזורים בחדר שלא חשופים לשמש ישירה. השמש מחממת את המוצרים מאוד ומאיצה את הבלאי שלהם. ובלי קשר אני משתדלת לשמור על טמפרטורה סבירה בחדר. וכמובן להשאיר את הכל סגור כמו שצריך. ויותר חשוב מזה- לשים לב כשהמוצר כבר לא נראה כתמול שלשום. זה הזמן להבין שהלק/איפור/קרם סיים את דרכו ולהעיף לפח

lilo4

New member
עוד טיפ חשוב

*לא* לשמור מוצרי טיפוח "ארוכי טווח" במקלחת. השינויים הקיצוניים בטמפרטורה ובלחות הורסים בקלות קרמים, איפור, תרופות, ואני מניחה שהם לא יעשו טוב גם ללקים. למרות שמאוד נהוג להציב "ארון תרופות" במקלחת, זה ממש לא עושה טוב לאף אחד מהמוצרים האלה. החריגים היחידים- כמובן סבונים ודברים כאלה שצריכים להיות במקלחת
[והם גם ככה לא אמורים להישאר לתקופות של יותר מכמה חודשים בודדים ואז זה בסדר]

lilo4

New member
לנער?

יש איזו שמועה שזה גורם לבועות אוויר בלקים... יש אמת בשמועה?

סקרמנטה

New member
../images/Emo12.gif בועות?! אממ...

אני מנערת כדי שלא יתפרקו לשתי שכבות, ובכלל כדי שהמראה שלהם ייראה נעים יותר לעין. לא ידעתי שניעור עלול לגרום לבועות...

lilo4

New member
זה מה ששמעתי

אני יודעת שצריך לשים את הלק בין שתי כפות הידיים, ולסובב אותו ימינה ושמאלה כדי שזה יתערבב אבל לא יווצרו בועות... לא בדקתי מדעית אף אחת מהתיאוריות
מישהי יכולה לשפוך קצת אור על הנושא?

pie and cactus

New member
מכירה את הגולות הקטנטנות שיש בלקים?

שמתי לב שכאשר אני מגלגלת לקים בין הידיים, הוא לא מתערבב והגולות לא 'עובדות'. רק כשאני מנערת אותו והגולות מרעישות, הוא מתערבב טוב. בכל מקרה, לא יצא לי להיתקל בלקים עם בועות אחרי ערבוב. לעומת זאת, המייבש של סשה ויט תמיד עושה לי בועות, גם בלי לערבב אותו...

למעלה