פותחת שרשור שאלה איזו סדרה נוסטלגית הכי תרצו שתחזור?
T ToliRaz New member 2/8/06 #2 תתחדשו על הפורום. האמת שבשבילי לויס וקלארק - ואני בדיוק מנסה לשחזר את כל הפרקים. אבל שיחזור לטלוויזיה - הייתי רוצה את פליפר.. זוכרים? שהיה בערוץ הילדים לפני... המון זמן!
תתחדשו על הפורום. האמת שבשבילי לויס וקלארק - ואני בדיוק מנסה לשחזר את כל הפרקים. אבל שיחזור לטלוויזיה - הייתי רוצה את פליפר.. זוכרים? שהיה בערוץ הילדים לפני... המון זמן!
D Don Nirtin New member 3/8/06 #4 הכדור חוזר לקופר../images/Emo87.gif לא ממש ראיתי את הסוף של העונה האחרונה ומעניין אם מארק זכה בונסה בסוף.
הכדור חוזר לקופר../images/Emo87.gif לא ממש ראיתי את הסוף של העונה האחרונה ומעניין אם מארק זכה בונסה בסוף.
ש שלזינגר New member 3/8/06 #5 על טעם ועל ריח!! שאלה.. אני מחפש כבר הרבה זמן אחר מוזיקת הפתיחה של התכנית הזאת... אם למישהו יש ויכול להביא לי זה יהיה מאוד נחמד...
על טעם ועל ריח!! שאלה.. אני מחפש כבר הרבה זמן אחר מוזיקת הפתיחה של התכנית הזאת... אם למישהו יש ויכול להביא לי זה יהיה מאוד נחמד...
D Don Nirtin New member 3/8/06 #12 חבל שאת זה זרקו לביפ בהוט../images/Emo87.gif דווקא שם היא עוברת התעללות קשה של שידורי פרקים לא הגיוניים בשעות לא הגיוניות. חבל.
חבל שאת זה זרקו לביפ בהוט../images/Emo87.gif דווקא שם היא עוברת התעללות קשה של שידורי פרקים לא הגיוניים בשעות לא הגיוניות. חבל.
A abcd80 New member 3/8/06 #17 למה השעות לא הגיוניות? הם משדרים אותו פרק שלוש פעמים.. ב10 וחצי בלילה ולמחרת ב-4 וחצי אחה"צ וב7 וחצי בערב. אני תמיד מספיקה לראות את הפרקים באחד מהשידורים הנ"ל.
למה השעות לא הגיוניות? הם משדרים אותו פרק שלוש פעמים.. ב10 וחצי בלילה ולמחרת ב-4 וחצי אחה"צ וב7 וחצי בערב. אני תמיד מספיקה לראות את הפרקים באחד מהשידורים הנ"ל.
S samata New member 3/8/06 #13 ../images/Emo45.gif למרות השידורים בביפ....עונה חדשה יכולה להיות שוס לא נורמלי