פותח בלוג בפעם הראשונה

Mr Boggy Man

New member
פותח בלוג בפעם הראשונה

טוב החלטתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת. החלטתי ללמוד לתכנת בשפת php והחלטתי שאת הלימוד שלי אני אעשה בפתיחת בלוג. עכשיו בתור אחד שיש לו בעיה עם עיצוב ופשוט לא יכול לקרוא באתר שלא מעוצב כראוי, אני רוצה לעצב את הבלוג שלי. הבעיה היא שאין לי שמץ של מושג בעיצוב. הכוונה היא, שאפילו אם אני אמצע משהו ויעלה לי משהו טוב בראש אני לא אצליח להוציא אותו, כי מה לעשות התחום החזק שלי הוא כתיבה (כתיבה יצירתית לא רק תיכנות) ורציתי לשאול אם יש דרך להוציא עיצוב טוב גם עם המעט ידע וכישרון בזה. או אם מישהו יכול לעזור לי...

איה@

New member
ברכות../images/Emo70.gif ../images/Emo50.gif

בוא תגדיר - איך אתה מדמיין/רואה את העיצוב שלך ונשתדל לעזור. נתחיל בצבעים - תבחר לך שלושה. תנסה לצייר ביד סקיצה שנראית לך - ותעלה אותה לכאן ואם יש לך דוגמא לאתר שאתה רוצה לקבל השראה ממנו - תן את הקישור. אחרי שנבין מה הכיוון שלך - נמשיך. בהצלחה.
איה.

Mr Boggy Man

New member
אממממ

טוב אני מדמיין...אמממ...לא יודע P: אולי משהו עגול...אולי לא...אוף אני לא יודע. אין לי רעיונות כרגע. הרעיון של הבלוג שלי שהוא נכתב לגיקים(geeks). או לפחות ע"י גיק (מודה מודה...) ואין לי מושג איך בלוג צריך להיראות כשהוא נכתב ע"י גיק. מה עושים?!

Mr Boggy Man

New member
טוב החלטתי

אני רוצה שהוא יהיה מלוכלך ומיסתורי כזה. הכנתי "תחת בניה" בצורה שאני חושב שיצאה דיי יפה. אבל אני לא בטוח. קצת קשה לקרוא, אז תתאמצו :) http://members.lycos.co.uk/timezone091/

PuRe in§anitY

New member
קצת .?!

כלל מספר אחד בבנית אתרים : " אנשים לא אוהבים להתאמץ בשביל לקרוא טקסט"

Mr Boggy Man

New member
מלבד ה"נמצא בבניה"

לא חייבים להבין את השאר :) אבל אני רוצה שזה יהיה קריא אבל עדיין מלוכלך, עיצבתי משהו. אני אעלה תמונת מסך:

Mr Boggy Man

New member
כן בטח. אני בחיים לא אצליח להגיע

לרמה כזאת. אתה מצפה ממני לעשות מעל לכישרון או הידע שלי בעיצוב. חוץ מזה אני אוהב את הלוגו החדש שלי:

T o r r a n c e

New member
בהצלחה חבוב.

אני לא יכולה כ"כ לעזור כי אני ועיצוב לא הולכים ביחד אבל יש כאן הרבה כשרוניים שיוכלו לעזור.

למעלה