פותח דיון על סיגרים מטבק מקטרת

opherk

New member
פותח דיון על סיגרים מטבק מקטרת

מה דעתכם על סיגרים מטבק מקטרת? (אני מדבר כמובן על סיגרים בעבודת יד ולא על סיגרים ארומטיים תעשיתיים בטעמים שונים) אינני מעשן מקטרת (עדיין...), אבל מאד אוהב את הארומה של טבק מקטרת טרי ועשן מקטרת וחשבתי על כן שעישון סיגרים מטבק מקטרת יכול להיות מהנה מאד. ובכן ניסיתי סיגרים הנקראים John T's Pipe Tobacco Cigars היה נחמד אבל לא נפלתי מהכסא. יתכן בגלל גודל הסיגר, כי אני לא אוהב סיגרים בעלי רינג קטן ממידת קורונה, ויתכן מסיבה אחרת. מצאתי ברשת סיגר הנקרא Durango. לפי הכתוב באתר הבית, עושה רושם טוב וגם יש מבחר של ויטולות קלאסיות. המחיר 4-5 דולר לסיגר תלוי בכמות הרכישה. אבל לא בדקתי אם הם שולחים לארץ. הם גם לא מוכרים דרך מפיצים אחרים. מישהו מכיר את הסיגר הזה אישית, או מחוות דעת אחרות? מישהו יכול להמליץ על משהו טוב אחר? אשמח לתשובות ולכל מידע בנושא זה

opherk

New member
שוב?!! מצטער. הנה ללא הצמדה אוטומית

לא הולך. צריך דחוף את הג'ק דניאלס שלי.... קבלו את הלינק ל- John T's Pipe Tobacco Cigars ללא הצמדה אוטומית. תדביקו בעצמכם http://www.cigarsinternational.com/prodDisp.asp?item=CS-82A&cat=3

שור3

New member
האמת

עשנתי שנים מקטרת והייתי שמח לנסות אם תייבא מוכן להשתתף אתך

tcbelvis

New member
חבל על העשן אים אתה מעונין בסיגר

טעמים לך על CAO טעמים שנמכר ברשת בחול בערך ב70$ ל20 סיגרים בחול מנסיון זה סיגר אדיר לדעתי תנסה אתMoontrance Robusto סיגר חלום .אים ניסתה ולא נהנהתה אני מציע שתנסה סיגר בשם טטינה נסיתי את הוניל וביחס לאדם שבדרך כלל לא נהנה מסיגר טעמים התוצאה בהחלט טובה .ביחס לJohn T's Pipe Tobacco זה בעעעעעע מה את יכול לצפות מחבילה שנמכרת בארץ 160-80 שקל

opherk

New member
עדיין מחפש סיגר טוב מטבק מקטרת

תודה על ההצעות אני בהחלט אשתדל לנסות, אבל לא ברור לי הסגנון הנחרץ שלך (וגם לא נעים לי כל כך
) למה שסיגר טעמים יהיה טוב וסיגר מטבק מקטרת ריחני לא? גם לא ציינת אם התנסית בסוג כזה. לגבי John T's יתכן שהוא לא משהו, אבל מה זה קשור למחיר? בחו"ל הוא עולה דולר לסיגר ופלור דה אוליבה קניתי בחו"ל ב 1.20דולר כך שזה לא מה שקובע.

tcbelvis

New member
הכל קשור באיכות הטבק

CAO או אוליבה משתמשים אך ורק בטבק והעלים הטובים ביותר.מעבר לכך העלים מהם מייצרי את הCAO הם עלי לונג פילר בניגוד לסיגרים מטבק מקטרת האיכות של ה John T's הם בערך כמו האיכות של הסיגרים של הקפטן בלאק מעבודת מכונה.אבל לא לכעוס לצערי אין לי אחוזים ב CAO אני מציע שתנסה בסוף של יום הכל שאלה של טעם
באופן אישי אני מעדיף סיגרים טבעי מעבר לכך שCAO נחשב אחד היצרנים המכובדים בעולם

tcbelvis

New member
העתק את הקישור ותראה

http://www.top25cigar.com/reviewdatabase/index.asp?showprod=yes&pkID=224 ותבין אנשים נוספים שנפלו קורבן לסיגר הזה גם לפי דעתם

mor1212

New member
מקום לעשן בו סיגר

אני מחפש מקומות בגוש דן בהם אפשר לשבת לקנות או להביא מהבית סיגר,להזמין משקה ולא לשמוע קיטורים,בהזדמנות זאת אני מוכן לתרום שני מקומות מומלצים,אינקה בר במלון דויד קונטיננטל בת"א וחנות היין במרכז יכין בפ"ת שם ניתן גם להינות מגבינות ושוקולד טוב. מחכה לתגובתכם..

למעלה