פו הדוב

Lורליי

New member
פו הדוב

יודעים איפה אפשר למצוא ציורים שלו? רצוי כאלה שמתאימים לצביעה (ז"א שחור לבן וגדולים דיי להדפסה) המון תודה לור

2_be

New member
פו הדוב

פה יש המון. חוץ מזה ...יש לי כל מיני במחשב אז אם את רוצה, אנא שילחי לי את כתובת הדואל שלך.

מיה30

New member
הגדלת אבייקטים

אם יש ברשותך תמונה קטנה יש אפשרות להגדיל אותה בקלילות דרך ה- powerpoint. אם את מעוניינת תגיבי וארשום את הדרך. בהצלחה, מיה30

bell2002

New member
גם אני רוצה (מתה) לדעת

איך להגדיל תמונות בפאוארפוינט. תודה.

lilachh

New member
אם כבר להגדיל... ../images/Emo141.gif

אז כמובן שהדרך הכי נכונה שתביא לתוצאות הכי טובות היא כמובן דרך הפוטושופ - מהסיבה הפשוטה שהיא נועדה לעיבוד תמונה ואילו הpowerpoint הוא להכנת מצגות ולא לעיבוד תמונה (אבל כמובן שאפשר לעבוד גם איתו, תלוי לאיזה תוצאות רוצים להגיע...)....אם רוצים להגדיל תמונה ומתכוונים לעשות זאת בpowerpoint סתם כך, לא חייבים דווקא את הpowerpoint, גם הוורד יעשה את אותה הפעולה בדיוק. הגדלה בוורד היא מאוד פשוטה - מביאים את התמונה ע"י הוספה - תמונה - מקובץ - נפתח חלון ובו בוחרים את התמונה. לאחר שהתמונה נמצאת על המסך לחיצה פעמיים תפתח חלון, בוחרים גודל ושם משנים את הגודל... בהצלחה

Lורליי

New member
אני מגדילה עם פוטושופ

אבל אז אני גם מאבדת איכות יש לך קסם שלא גורם לאיבוד איכות? למדני בבקשה

lilachh

New member
Lורליי - בהגדלה תמיד תאבדי איכות

הסיבה מאוד פשוטה, התמונות שאנו מורידות המאינטרנט הן ברזולוציה של 72 - למי שלא מבינה - זו רזולוציה יחסית נמוכה, בעיקר בהדפסה, אבל על מסך זו הרזולוציה המקסימלית ששמים. בכל מקרה - בגלל הרזולוציה הזו אם נגדיל את התמונה כמובן שהיא תהפוך להיות מפוקסלת, כי כמות הפיקסלים נשארת אותו דבר והתמונה גדלה....אין דרך לפתור זאת, ברגע שתמונה שמורה על רזולוציה מסויימת את לא יכולה לשפר את הרזולוציה...לכן גם האיכות יורדת כשמגדילים את התמונה....

Lורליי

New member
לילך, אני יודעת

שמאבדים איכות בהגדלה, אבל מיה דיברה על משהו שאני לא מכירה אז חשבתי שאלי יש לה איזו "תרופה" לכן גם חיפשתי קבצי צביעה אותם קל "לתקן" אפילו כשהם מפוקסלים. אגב, האם קיבלת ממני מסר? לור

למעלה