פזיוטרפיה במים

נִירִית

New member
פזיוטרפיה במים

היי זו אני "של עידודנה" - שיניתי כינוי. אני מחפשת באזור השפלה מקום שבו עושים פזיוטרפיה במים. אני לא מחפשת שחיה טיפולית, אלא פזיוטרפיסט/ית שעושה מתיחות בתוך מים חמים. תודה מראש.

נירית היקרה

אני מציעה לך לברר בבית החולים "אסף הרופא", אולי הם יכולים להמליץ לך על שיטת טיפול מתאימה לבת שלך. אני לא מכירה את השיטה שעליה את מדברת, אבל שווה לנסות להתייעץ עם הפיוזטרפיסטים שעובדים בבית החולים, אולי הם יוכלו לעשות לך את זה בהתנדבות או בכל הסדר אחר, בהצלחה! ליאת.

נִירִית

New member
בעקרון אני מתכוונת להידרותרפיה

אבל כזו שמבוצעת ע"י פזיוטרפיסט/ית, ולא ע"י מדריכת שחיה שעברה קורס בשחיה טיפולית.

נירית

אני ממליצה לך להתייעץ עם פיזיוטרפיסטים שמתעסקים בשיטה שאת מדברת עליה. לצערי, אני לא מכירה שיטה זו, כך שיכולתי לעזור בנושא זה מוגבלת ביותר, אבל נשמח אם תרחיבי על השיטה, וכך כל הגולשים/ות בפורום יוכלו לקרוא ולהחכים, מה את אומרת? ליאת.

נִירִית

New member
הידרותרפיה

הרעיון הוא שמים חמים משפיעים לטובה על טונוס השרירים. בנוסף מתיחות שרירים שנעשות בתוך המים כואבות הרבה פחות מאשר בחוץ. בשל חוסר המשקל של הגוף את יכולה גם להגיע בתוך המים להישגים שאת לא מסוגלת להגיע אליהם מחוץ למים. הידרותרפיה מנצלת את שלושת היתרונות הנ"ל. ההידרותרפיה מקדמת את השרירים הרבה יותר מפזיו´ רגילה.

נירית

תודה על האינפורמציה. לא ידעתי שההידרותרפיה משפיעה לטובה על טונוס השרירים, זה דבר מעניין. לגבי עניין הכאב, זה הגיוני שמתיחות שנעשות במים כואבות פחות. אני יכולה להגיד שמתיחות שנעשות מחוץ למים כואבות מאוד, וזה מנסיון כואב של טיפולי הפיזיוטרפיה שעברתי במהלך השנים, אם כי, עם הזמן למדתי להתגבר על כאב זה. גם לגבי עניין ההישגים אני מסכימה איתך. הידרותרפיה נשמעת כשיטה טובה ששווה לנסות אותה, [כל אחד/אחת עפ"י יכולותיו/יכולותיה] וכמובן:רמת המוגבלות שלו/שלה, בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה עם הבת שלך, ותזכרי שאנחנו כאן כדי לקבל עידכונים מכל סוג שהוא, שמחים/עצובים, ליאת.

סקיטוש

New member
לנירית

אם את גרה באיזור המרכז - יש בקאנטרי דקל בתל אביב (ליד פארק הירקון) שיטה שעובדים איתה אנשים עם מוגבלויות שונות (לא רק CP) בבריכה. לשיטה קוראים ווטסו (משהו כזה..) יש מדריך מוסמך - וזה מתאים לכל הגילאים. אני לא בטוחה שזה הידרותרפיה, אבל השיטה בהחלט מבוססת על זה. אני לא מכירה את הווטסו באופן אישי, שמעתי מאמא של תלמידה שלי, שהיא יעילה מאד, ועזרה לה בכל מיני תחומים בחיים. בהצלחה!!!

נִירִית

New member
אני מכירה את שיטת הווטסו

וזה לא מה שאני מחפשת. ווטסו בשילוב פזיוטרפיה מתחת למים זה שילוב נהדר. הווטסו הוא טיפול מאוד נעים שמאוד מרגיע את הגוף. אבל ווטסו לבד לא רלבנטי בשביל הבת שלי.

נירית

הבחירה היא שלך. מכל מקום, האפשרויות נהדרות, ואנחנו נשמח להתלבט יחד איתך, ולעזור לך להגיע להחלטה הכי נכונה בשביל הבת שלך, בהצלחה, ליאת.

סקיטוש היקרה

כל הכבוד ותודה על האינפורמציה. השיטה אינה מוכרת לי באופן אישי, נשמח אם תרחיבי על יתרונותיה. כל הכבוד על הרצון לעזור ולתת מעצמך, זה מרשים ומרגש אותי מאוד. ובהצלחה לנירית ["של עידודנה", לשעבר"]. ליאת.

בעניין ההידרותרפיה ../images/Emo91.gif

היי חברה ! מכוון שאני כבר גדולה ודי מתנוונת ופיזיוטרפיה רגילה לא עוזרת לי החלטתי לברר מה הם זכויותי ואז נודע לי שבתור חברת קופ"ח כללית מגיעה לי סדרה של 12 טיפולי הידרוטרפיה בחמי טבריה בתעריף מוזל של 90 ש"ח במקום 120 וזה שווה כל שקל ! אני הולכת ביום שישי לטיפול של חצי שעה של שיכרון חושים! אני יוצאת מהמים מסטולה לגמרי :) משוחררת כמו מרגרינה מזל שלמחרת שבת :) אבל לצערי התענוג נגמר אוטוטו נשארו עוד 3 טיפולים מוזלים ואולי אמשיך עוד באופן פרטי ללא הנחה או שישנה אופציה לעבור לרכיבה על סוסים בכפר חיטים אם יש ביטוח כללית מושלם - נבדוק אני מאמינה שההנחות לחברי הכללית קימות בכל מקום - בהצלחה !

ענבל

קודם כל, קבלי צל"ש על הפתיחות והכנות. זה באמת נשמע רעיון מצויין. האם זה כואב? תאמיני לי, שגם אני הייתי מוכנה לנסות, אך לצערי, המצב הכלכלי שלנו לא מזהיר, ולכן אני נאלצת לוותר על התענוג. כל הכבוד על השתתפותך בפורום, ועל עזרתך הרבה לשאר החברים, קבלי
, ליאת.

נִירִית

New member
הבת שלי בגיל שבו כל הטיפולים שלה

ממומנים ע"י קופ"ח. אני בכל מקרה צריכה לבחור בין פזיו´ להידרותרפיה. משיקולים כלכלים אני מעדיפה שקופ"ח תממן לי את הפזיו´ ואילו אנו נממן באופן פרטי הידרותרפיה ורכיבה על סוסים. בכל מקרה תודה על המידע.

למעלה