פזילה ורוחק ראיה

הרהרנית

New member
פזילה ורוחק ראיה

שלום לכם, רציתי לשאול מה ניתן לעשות, אם בכלל, לילד בן 4 עם בעיה פזילה ובעיה של רוחק אריה. הוא היה אצל מומחה עיניים, שאמר שהמשקפיים יהיו חלק בלתי נפרד מחייו. ואני תוהה. האומנם? תודה רבה מראש על כל עיצה או רעיון.

yoelnd

New member
ראיה

שלום! תוכלי לברר על שיטת ביסט שעובדת על העיניים בלבד. שלומית נצח וסימה מיכאלי. כמו כן תוכלי לברר בענין זה גם דרך שיטת שנידר. יש לזכור כי תוצאות הן לטווח הארוך ולא במיידי!!! בהצלחה!

עטרה ב ט

New member
תוכלי לקרוא טיפה על זה באתר

טבע לייף. יש שם פורום שמוקדש לנושא הזה בהנהלת המטפל ישראל רוזמן (שהוא כלי כלי).

הרהרנית

New member
יותר פרטים בבקשה

שלום לך, לא שמעתי על השיטות שכתבת לי, האם תוכלי לתת עוד מידע? או לפחות קצה של חוט על איפה ניתן למצוא מידע? טלפון או אתר? תודה

אנרגיה אוניברסלית ו/או קולנים

אנרגיה אוניברסלית זו שיטת טיפול שחברה שלי הצליחה בעזרתה להוריד מספר שלם ממשקפיה. תרפיה בצליל עם קולנים עשויה לעזור לשחרר את הסיבות שאיננן פיזיולוגיות בלבד הגורמות לבעיה ולעיתים קרובות גם לעודד תהליך של הילינג עצמי.

הרהרנית

New member
חשוב לי להבין

שלום לך, ראשית, סליחה על הבורות, מה זה קולנים? שנית,האם יש סיבה לא פיזיולוגית לבעית ראיה אצל ילד כל כך קטן? ואם כן, מה שאת אומרת לעודד ריפוי עצמי של חסימות רגשיות? האם הבנתי נכון? אשמח לשמוע ממך. נגה

הנשמה העדינה שמתגשמת באמצעות בנך

אפשר ולא מעוניינת כל כך להגיע למקום שנראה כפי שבני האדם גרמו לו להיות ולכן הגיעה עם בעיות ראיה בעיין. לעיתים חלק מהמצב הוא פיזיולוגי וחלק הינו נפשי מנטלי או רגשי. כאשר ולד נחנק בחבל הטבור באופן טבעי הדבר הינו טראומטי. כפי שהוא קלט את כל שאירע בבית ובסביבה במהלך ההריון ואת כל מה שראית שמעת וקראת כך הוא חווה גם את תהליך החנק. בהחלט אפשרי כי חלק מההשפעות אינן פיזיולוגיות ואז הראיה יכולה להשתפר. קולנים הינם מזלגות צליל הפועלים ברמות רתת ותליל הרמונים עם הקיום של האדם ויוצרים תדרים הזהים למני ההתגבשות של איברים ותאים והשימוש בהם מעודד חזרה למבנה שהגוף אמור להתקיים בו.

למעלה