פזיקה- שיעור 2

morancho1

New member
פזיקה- שיעור 2

טוב..אז נגמרו החיים ה"טובים"...מעכשיו מתחילים עם הפיזיקה האמיתית: נוסחאות מבלבלות מרצה עוד יותר מבולבל ושעמום אחד גדול.. מה ששימח אותי היום לראות רבים מן הפורום- ותיקים חדשים כותבים וסמויים...היה ממש נחמד להכיר אתכם סוף סוף גם פנים מול פנים ואתם נפלאים כמו שחשבתי:) רק חסרים לי שני אנשים....נסי ומיקי! היכן אתם...? כל כך הרבה בנות יש בקורס הזה שאני כבר מתחילה להרגיש כמו בבית ספר דתי..

dorin276

New member
אין כמו פיסיקה../images/Emo70.gif

זהו.... אז היום סיימתי באופן רשמי וחגיגי את השתייכותי למחלקה לפיסיקה של אוניברסיטת בן-גוריון. כלומר היום עשיתי את המועד ב' האחרון של שנה א' בפיסיקה (מבחן מתיש בחדו"א 2), ובעוד שבועיים אני כבר בצד השני של הקמפוס! אז נכון, אני אתגעגע קצת לשני סוגים של חברים: 1. הכמות העצומה של אינטגרלים שליוו אותי כל השנה, 2. והחברים הנוספים (בשר ודם - שותפים אמיצים ללילות ארוכים של אינטגרלים). אבל אני מתחנמת בכך שגם בשנה א' ברפואה יש אינטגרלים.
ובינתיים, לכל התל-אביבים, שיהיה לכם קורס נעים...

moranille

New member
היי לכם

לצערי לא יצא לי להגיע היום לאוניברסיטה כמו שדובר בשבוע שעבר. נראה אתכם כבר בטקס החלוק הלבן

צר לי לבשר לך

שלפי מה שהבנתי אין בשנה א' רפואה באב"ג אינטגרלים. למעשה, אין מתמטיקה בכלל.

morancho1

New member
חחח

את תמיד יכולה לשבת בספרייה ולפתור תרגילים להנאתך, אם זה מה שעושה לך טוב....:):)

היה כיף

לפגוש שוב את יעל ואת קוני, mitzipitzi1 ואפילו קוראת סמויה בפעם הראשונה, אבל איפה כל השאר
אנשים, השמיעו קול, אני באוניברסיטה גם מחר, תנו איזה סימן חיים.

michyish

New member
אני בעד לעשות כאן מסדר זיהוי על גבי

הפורום.... או שכל מי שחבר בפורום יבוא מחר עם פרח שמוצמד לדש חולצתו/ה...
או שסתם יזדהו כאן... לילה טוב..

mitzipitzi1

New member
באמת היה כיף ../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד לראות אתכן
ומזל טוב לאנונימית שהתקבלה היום, היה מרגש

kontsy

New member
הוא באמת מבולבל...

מרב נוסחאות כבר לא הבנתי מה הוביל למה. אולי מחר מישהו יסביר לי...

יעלד12

New member
אכן היה כיף לפגוש את כולכם!

מספר הערות לסדר: 1. הפסקה של 10 דקות זה מאוד מאוד קצר. הייתי צריכה להחליט אם לרכל עם מורן/מירי/סיוון וכל אותן חברות פורום מקסימות שפגשתי לראשונה, או ללכת לשירותים, או לקנות קפה, או לאסוף את הדפים שפספסתי כי איחרתי. אני בעד הארכת ההפסקה. 2. אם הבנתי נכון, ככל שנשתמש ביותר פרמטרים כך ייטב. למעשה, המספרים מוקצים מחמת מיאוס, ועדיף כמה שיותר לסבך את המשוואות ואפילו להציב כל מיני דברים מגניבים חדשים ואותיות יווניות חדשות. 3. כתבתי שיר לסכם- אני רק 0.8 נקודות מתחת לסכם החדש: "רד אלינו סכם קט, רד תוך זמן ממש מועט, כדי שנפסיק כבר לרפרש, ואת החלוק הלבן נמשש!" בהשראת- רד אלינו אווירון, שיר אהוב על בתי הקטנה. יעל

dorin276

New member
../images/Emo13.gif

א. את ממש תותחית והצלחת להעלות על פניי חיוך ולשפר את מצב רוחי לאחר המבחן בחדו"א 2! ב. להערכתי, האותיות היווניות החביבות על מרצים לפיסיקה הן קסי, אטא וזטא (שלא לדבר על האותיות הקבועות כמו רו, אפסילון, תטא, פי, גמא, דלתא וסיגמא שהן ממש יומיומיות...). יש לציין שהם משתמשים בקסי, אטא וזטא רק כשרוצים להפחיד את הסטודנטים ולהפוך נושא בלתי מובן למזעזע בעליל. ג. פרס יוענק למי שיצליח לצייר את זטא ואת קסי ולהבדיל ביניהן! (אוכלי הבשר שבכיתתנו קוראים לקסי "השווארמה"...)

morancho1

New member
מחר אני הולכת אליו

לבקש שפעם הבאה אם הוא עושה מערכת צירים עם מיליון גרפים בתוכה או שיעשה מסודר או שיעשה בצבעים..עכשיו אני יושבת בבית ומסתכלת על משהו שנראה כמו ציור שהבת של יעלי הייתה מציירת:)

למעלה