פזם

daniralter21

New member
פזם

היי , סיפור ארוך .. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון דומה כי למרות שעבר הרבה זמן אני מרגישה שנגרם לי עול. התגייסתי עם פרופיל 97 בינואר 09 במהלך הטירונות חליתי והוחלט לשחרר אותי מצה״ל. שוחררתי עם פרופיל 24 למשך שנה ובזנן הזה כבר התנדבתי לשירות אך מכורח הנסיבות לא הייתי בצבא במשך 7 חודשים בהם הצבא פסל אותי משירות ומי כמוכם יודע שלהתנדב לוקח ה מ ו ן זמן. אז אצלי התהליך יחסית היה מקוצר כי כבר התגיסתי והיה להם את כל הנתונים ובלה בלה בירוקרטיות מעצבנות. בקיצור חזרתי לצבא 7 חודשים מאוחר יותר אך למרות שהצבא פסל אותי לא הכירו לי ב7 חודשים בהם הייתי מחוץ למסגרת. היום אני קצינה וכבר העלו לי פרופיל אך בכל זאת רציתי לדעת האם קרה למישהו דבר דומה ואם כן כיצד התנהלתם בנושא? הכוונה היא שזו לא הייתה בחירה שלי אלא של הצבא ולעניות דעתי עליו להכיר בזמן הזה כחלק מהפזם שלי.. אשמח לתגובות. תודה רבה.

hillator

New member
בברור מול תא מתנדבים

מניחה שנקבל תשובה ביומים הקרובים

hillator

New member
יתכן יותר זמן

כי יש לי כרגע בעיה להוציא מייל מחיל אוויר לירוקים

hillator

New member
מהנדסת אוירונאוטיקה

בחיל אוויר
אני פשוט שולחת מיילים לתא מתנדבים במייל הצבאי והיום המיילים החוצה מח"א לא עבדו

daniralter21

New member
וואלה איך אני שולחת להם בעצמי?

ובלי קשר אשמח לשמוע אם מישהו מכיר או שמע על סיפורים דומים

hillator

New member
את יכולה להתקשר אליהם

אבל אם את קצינה את כבר לא שייכת לתא מתנדבים(במיוחד אם האלו לך את הפרופיל)
מה שלישת היחידה שלך אמרה לך? הנוהל שאני מכירה שבפרופיל 24 הפז"מ שירות רץ אבל פז"מ דרגה לא

hillator

New member
תא מתנדבים ביקשו שתצרי

איתם קשר טלפוני פשוט זה משתנה לפעמים מחיל לחיל והם יכולים לבדוק לל במחשב עם מספר אישי הטלפון שלהם 03047823 מטלפון צבאי או 037377823 מאזרחי

למעלה