פזרנות שהיא חסכנות?
הוא טוען שמה שהוא חותך את המלפפון החמוץ(או זה שאינו חמוץ) לקוביות קטנות,זה בשביל ליצור פיזור טוב יותר של הירק במרחבי הפיתה.
מנגד,טוענים הלקוחות בתוקף,כי מדובר בחסכנות מופרזת ותמוהה,זאת לאור העובדה כי הנ"ל מוכר מאות רבות של מנות מדי יום.נו,יאמרו החסכנים,אולי דוקא בגלל זה.
הוא טוען שמה שהוא חותך את המלפפון החמוץ(או זה שאינו חמוץ) לקוביות קטנות,זה בשביל ליצור פיזור טוב יותר של הירק במרחבי הפיתה.
מנגד,טוענים הלקוחות בתוקף,כי מדובר בחסכנות מופרזת ותמוהה,זאת לאור העובדה כי הנ"ל מוכר מאות רבות של מנות מדי יום.נו,יאמרו החסכנים,אולי דוקא בגלל זה.